tabiki ortam görmüş insanla.
onlar ortam gördüğü için güvenilmez olmaz. adam değilse bakma zaten .
ben kılıbık briyle yapamazdım galiba
2.tip mi bu 1 mi tam anlamadım peki kızlar için ne dişünürsün?Ya sene başında hayatıma bir adam girdi. Efendilerin efendisi yani, öyle böyle değil. Ya tamam öyle her şeyi bel altına çekmesin de arkadaş bazen tam yerine oturan hafif +18 bir espri yapıyorum, adam tepki bile vermiyor. İçim şişti bir süre sonra
çok güzel anlatmışsın fizik konusunda falan acayip hak verdim yani:)) .ben de utangacım mesela bilmşyorum kızlarda bu mu iyidir diğeri mi ama, mesela çok samimi oldugum arkadaşımlayken bazen çok konuşurum aslında çok hareketliyim de sadece ısındığım güvendiğim insanların yanında,neyse işte o zaman çok konuştuğunda bir yerden bişi oluyor ya sen pot kırıyorsun ya karşındaki sen farketmeden alınıyor bunu sonra söylüyor ya da Gıybet yapıyorsun mesela sırf muhabbet yürüsün diye tabi ki bilerek değil ama tez canlılıktan çıkıveriyor ağızdan sonra pişman oluyorsun.bir de ben erkeklerle pek konuşamıyorum bi tavsiyen var mı yani kanka gibi gördüklerim Yanımda oturanlar bi derece ama hoşlandığım bi tip olsun ya da çok Erkeğin oldugu bir ortam olsun rahat edemiyorum..burçlarınız ne bu arada eşinle senin.Allah bir yastıkta kocatsın bu arada sağlıklı bebikleriniz olsun :))Galiba ben ikinci secenekle evliyim. Söyle ki, esim sadece benim pisirigim eger efendi olmak pisirikliksa. Ortamda muhabbeti götürme derdi olan kisi degildir hic. Karakteri öyle, evet hic küfür duymadim agzindan agzi bozuk olan benim ben boyzdum terbiyesini hatta..
Evet ortamci degildir laf söz bilmez pek, kendince ilgi alanlarinda kapsamli bilgilere sahiptir ama. Tarih olsun fizik olsun ilgi alanidir. E her erkekle oturup fizik konusamayacagina göre. Biz ortamin laf söz edemeyen insani oluruz. Pekala agzi dil yapar isterse ama nedense konusmamayi tercih eder. Laf cambazi degildir gerci.
Söyle ki esimden bana karsi hicbir hakaret isitmedim üc yildir evliyiz. O pisirik kaliba giren erkek benim icin dünyayi herseyi karsisina alir yeterki onu seveyim tek istegi bu. Utangactir ama bana kadar. Baskalari umrunda olmaz. Hatta bu kadar duygusal bir erkegin bu kadar sallamaz olacagi bana cok ters gelirdi.
Yani bilemiyorum karakteri düzgünde o erkek erkektir. Herseyi bilmesi gerekmez ya da efendi gözükeyim diye susmaz.
Benim icin cok konusmayi bilen tipler en tehlikelileridir. O dil gercekten basa bela. Kursundur sözlerin agirligi. Az konusan kafi bana göre, rajon kesmeyiversin beni sevsin yeter.
Güzel bişiymiş aslında ya duymasam inanmazdımHahaho banada oluyor. Nişanlım önceden derdi ki benim hatunum şöyle dolu dolu ''has..tir '' demeli şimdi aptal desem ters ters bakar bu durumuda anlamış değilim hiç
O nedenle bir kaç arkadaş olmalı insanın yanında rahatça küfür edebildiği.
Mesela ağır başlı görünüp çoğu zamanda öyle olan ama arkadaşlarının yanında acayip sulu cıvık bişi olan adam ?? Aslında Öylede Olmalı sevdiklerine farklı davranmalı belki ÇOĞU insan öyle ama ne biliyim güvenilmez gibi geliyorBen yılisik sulu bi adamla aslaaaaa beraber olmazdım bana katacağı bir şey olamaz o insanın. İşi gücü hava civadir. Utangaç demeyelim ama ağır olan hangisiyse ona yaslarım sırtımı. Belli kadın ve erkek rollerini benimseyip ona göre davranan yapay insan tipi ilk bahsettiğiniz tiplerin çoğu.
2. tip. O masum olanlardan.2.tip mi bu 1 mi tam anlamadım peki kızlar için ne dişünürsün?
çok güzel anlatmışsın fizik konusunda falan acayip hak verdim yani:)) .ben de utangacım mesela bilmşyorum kızlarda bu mu iyidir diğeri mi ama, mesela çok samimi oldugum arkadaşımlayken bazen çok konuşurum aslında çok hareketliyim de sadece ısındığım güvendiğim insanların yanında,neyse işte o zaman çok konuştuğunda bir yerden bişi oluyor ya sen pot kırıyorsun ya karşındaki sen farketmeden alınıyor bunu sonra söylüyor ya da Gıybet yapıyorsun mesela sırf muhabbet yürüsün diye tabi ki bilerek değil ama tez canlılıktan çıkıveriyor ağızdan sonra pişman oluyorsun.bir de ben erkeklerle pek konuşamıyorum bi tavsiyen var mı yani kanka gibi gördüklerim Yanımda oturanlar bi derece ama hoşlandığım bi tip olsun ya da çok Erkeğin oldugu bir ortam olsun rahat edemiyorum..burçlarınız ne bu arada eşinle senin.Allah bir yastıkta kocatsın bu arada sağlıklı bebikleriniz olsun :))
2. tip. O masum olanlardan.
Kızlar hakkında derken ne demek istediğinizi tam anlayamadım, biraz açarsanız iyi olur : )
Hayatım boyunca ağır bir insan olamadığım için bilemeyeceğimKızlar nasıl Olmalı :)) yani ağır bi Erkeğe ağır mı kız mı gider genelde
Karakterinde olacak onun yanında öyle benim yanımda söyle olayı değil bu. Ben çok konuşan erkek de sevmem. Çünkü çok konuşan insan boş konuşur bu da hayatta deneyimledigim nadir şeylerden.Mesela ağır başlı görünüp çoğu zamanda öyle olan ama arkadaşlarının yanında acayip sulu cıvık bişi olan adam ?? Aslında Öylede Olmalı sevdiklerine farklı davranmalı belki ÇOĞU insan öyle ama ne biliyim güvenilmez gibi geliyor
Hahaha pardon kizlar araniza giriyorum, aklima geldi..Hahaho banada oluyor. Nişanlım önceden derdi ki benim hatunum şöyle dolu dolu ''has..tir '' demeli şimdi aptal desem ters ters bakar bu durumuda anlamış değilim hiç
O nedenle bir kaç arkadaş olmalı insanın yanında rahatça küfür edebildiği.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?