hangisiyle ilişki isterdiniz

tabiki ortam görmüş insanla.
onlar ortam gördüğü için güvenilmez olmaz. adam değilse bakma zaten .
ben kılıbık briyle yapamazdım galiba

Güvenilmez olmaz mi?? Nasıl ya ben tam tersi düşünmüştüm.adamlıktan kastın da kızlar konusunda mı yani benim sorunum o, kızlara çok BAKIYOR bir kaç haftadır..çok yakın kız arkadaşları var

2.tip mi bu 1 mi tam anlamadım peki kızlar için ne dişünürsün?

Ben yılisik sulu bi adamla aslaaaaa beraber olmazdım bana katacağı bir şey olamaz o insanın. İşi gücü hava civadir. Utangaç demeyelim ama ağır olan hangisiyse ona yaslarım sırtımı. Belli kadın ve erkek rollerini benimseyip ona göre davranan yapay insan tipi ilk bahsettiğiniz tiplerin çoğu.

çok güzel anlatmışsın fizik konusunda falan acayip hak verdim yani:)) .ben de utangacım mesela bilmşyorum kızlarda bu mu iyidir diğeri mi ama, mesela çok samimi oldugum arkadaşımlayken bazen çok konuşurum aslında çok hareketliyim de sadece ısındığım güvendiğim insanların yanında,neyse işte o zaman çok konuştuğunda bir yerden bişi oluyor ya sen pot kırıyorsun ya karşındaki sen farketmeden alınıyor bunu sonra söylüyor ya da Gıybet yapıyorsun mesela sırf muhabbet yürüsün diye tabi ki bilerek değil ama tez canlılıktan çıkıveriyor ağızdan sonra pişman oluyorsun.bir de ben erkeklerle pek konuşamıyorum bi tavsiyen var mı yani kanka gibi gördüklerim Yanımda oturanlar bi derece ama hoşlandığım bi tip olsun ya da çok Erkeğin oldugu bir ortam olsun rahat edemiyorum..burçlarınız ne bu arada eşinle senin.Allah bir yastıkta kocatsın bu arada sağlıklı bebikleriniz olsun :))

Güzel bişiymiş aslında ya duymasam inanmazdım

Mesela ağır başlı görünüp çoğu zamanda öyle olan ama arkadaşlarının yanında acayip sulu cıvık bişi olan adam ?? Aslında Öylede Olmalı sevdiklerine farklı davranmalı belki ÇOĞU insan öyle ama ne biliyim güvenilmez gibi geliyor

Tesekkür ederim, bir tane kiz bebikimiz var ki =) Acikcasi fazla birsey yapma bana kalirsa. Zaten birinin dikkatini cektigin gibi karsindaki seninle muhabbet etmek icin adimi atacaktin. Ha sen de tabiki denk gelirse konusacaksin. aslinda sana verecek tavsiyem pek yok cünkü ben kendim gibi davrandim, evet erkekler pervane olmadi dil ile insan cekmek daha etkili. Ama memnunum, fazla konusmak, fazla insan tanimak, fazla iliski halinde olmak bence iyi olmuyor. Yani sakinligi sevdim, eglenilecek ortamda eglendim konustum. Ama fazladan caba harcamadan. Cagirilinca gittim falan.
Kendin ol, zaten seni öyle isteyen bir erkekle beraberligin daha mantikli geliyor bana. Ben boga esim ikizler bu arada. Bir ortamda olursak da benim cenem düser o toparlar =)

2. tip. O masum olanlardan.
Kızlar hakkında derken ne demek istediğinizi tam anlayamadım, biraz açarsanız iyi olur : )

Kızlar nasıl Olmalı :)) yani ağır bi Erkeğe ağır mı kız mı gider genelde

Kızlar nasıl Olmalı :)) yani ağır bi Erkeğe ağır mı kız mı gider genelde
Hayatım boyunca ağır bir insan olamadığım için bilemeyeceğim Ağır olmaya çalıştım da en fazla 1 gün oldu o, sonra yine aynı ben. Yerine göre davranmayı bilirim ama formal bir ortamda değilsem rahatımdır

Her ilişkinin dinamiği ayrı. Ağır bir erkek ağır bir kadınla mutlu olabilir, ikisi de aynı davranışı sergilediği için. Tam tersi, daha hareketli daha fırlama bir kadınla daha mutlu olabilir, dengelerler birbirlerini.

Ben kendi adıma daha hareketli, daha fırlama bir kadın kategorisine giriyorum ve ağır bir adamla yapamam muhtemelen. Ağır derken hoppa olsun demiyorum tabii ama öyle fazla ağırbaşlı, ağır abiler olmaz. Bir kere benim ortamlarıma uyum sağlayamaz.
(dedim ve Necati Şaşmaz kıvamında birini bulurmuşum Büyük konuşmak gibi olmasın da)

Karakterinde olacak onun yanında öyle benim yanımda söyle olayı değil bu. Ben çok konuşan erkek de sevmem. Çünkü çok konuşan insan boş konuşur bu da hayatta deneyimledigim nadir şeylerden.

Hahaha pardon kizlar araniza giriyorum, aklima geldi..

Benimki kufur eder de ben pek etmem,
bir gun tartisirken "s.carim senin tribine haaa" dedim
Bu yine devam etti bir sey daha dedi ben tam dalcakken "sı..!!" diye nefesimi tuttum icimden napiyon kizim ya desemde..
Benimki aninda "s.c s.c onada s.c" diyiverdi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…