- Konu Sahibi gulshenidil
-
kızlar bende kızıma tarhana çorbası denedim ama ekşi oldu nedense yaa 1 kaşık tarhanayı beklettim suda sonrada 1 bardak suyla pişirdim soğuk suyla pişiriyosunuz di mi ama neden ekşi oldu anlamadım kendimize yapınca olmuyo acaba yağda mı kavursam ki bizimki gibi
ben 1 su bardana 2 tatlı kasığı yapıyom
valla 1 kase benım yaklaşık 1.5 kepçe yapıyo selen 2.5 3 saat tok kalıyo
ama yoğurt ve kahvaltı 3-4 saat tutuyo hele muhallebi çok tutuyo nerdeyse sabaha kadar ama çorba hemen mama istiyo yine..acaba çok sevmediği için az mı içiyo ki az mı 30-40 bebek kaşığı..çok koyu kıvamlıda değil..
aa ben okumamıştım cnm aynen benim kızımı da 1-1,5 saat tutuyo çorba bende anlamamıştım bizde bi tuhaflık var sanmıştım saydım 40 kaşık falan içiyo ama acıkılıyo sonra mama veriyorum
Biz daha çok başındayız bu işin ya,daha sebzeye başlayacağız.Bugün dışardaydık,yanıma kavanoz maması almıştım,tavuklu sebzeli,1 kavanozu 2 öğünde bitiremedi.Öğlen vermiştim,çok az yedi,biraz önce bir daha deneyeyim dedim,hala bitmedi.Ama muhallebiyi yoğurdu yiyor,tabi 1 kaseden daha az.
cnm biz ilk alıştırmalara başladıktan 1 ay sonra öğünlere geçtik yavaş yavaş yani..
bu arada tarhanam süper oldu kendimize yaptığım gibi yaptım deli gibi içti valla yaşasınn.
tarhana veriomusunuz???bende denetim az baharatlı ve acısız yapmıştı teyzem.tuzda vardır heralde içinde az biraz bişi olmaz heralde
arkadaşlar benim çocuğum 9 nisan doğumlu öğlenleri sebze püresi veriyorum onun dışında diğer öğünlerde hiçbirşey yemiyor sadece emiyor siz nasıl yediriyorsunuz
idilin değişmez kahvaltısı şöyledir....
60 cc mama içine yada son 3 gündür yaptığım gibi 60 cc pınar devam sütü içine 3 cicibebe,tuzu alınmış beyaz peynir,1 tatlı kaşığı pekmez,1 tatlı kaşığı 8 tahıllı ve 3 siyah üzüm suyu......çok güzel yiyor maşallah
tuanam ben yoğurdu günlük sütten yapıyorum ekerin
çok güzel tutuyor tavsiye ederim
eker burda yok sanırım canım ya.normal sütten yap mı diosun yani
eker burda yok sanırım canım ya.normal sütten yap mı diosun yani
bişi daha sorim sana yoğurdu günlükmü yapıosun.ilk verdiğimde kaç kaşık verim acaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?