Hanimiş 2009 Nisan Kuzularının Ek Gıdaları........:))

tarhanın miktarı bizimkine göre fazla oluyo galiba ondan ekşi oluyo bende yaptım oğluşum yemedi bide içine havuçveya patates katarak yapacam belki o zaman ekşisi az olur yer

valla 1 kase benım yaklaşık 1.5 kepçe yapıyo selen 2.5 3 saat tok kalıyo

aa ben okumamıştım cnm aynen benim kızımı da 1-1,5 saat tutuyo çorba bende anlamamıştım bizde bi tuhaflık var sanmıştım saydım 40 kaşık falan içiyo ama acıkılıyo sonra mama veriyorum

saolun kızlar

yoğurt 2saat falan tutuyo keremi nasıl bişeyse muhallebi tutmuyor

Biz daha çok başındayız bu işin ya,daha sebzeye başlayacağız.Bugün dışardaydık,yanıma kavanoz maması almıştım,tavuklu sebzeli,1 kavanozu 2 öğünde bitiremedi.Öğlen vermiştim,çok az yedi,biraz önce bir daha deneyeyim dedim,hala bitmedi.Ama muhallebiyi yoğurdu yiyor,tabi 1 kaseden daha az.

benim oğlumda aynen öyle bi kavanoz mamasını 2-3 öğünde anca bitiriyo muhallebi yoğurdu hiç yemiyo aceba ben ek gıdalara başlamakta geç mi kaldım bakıyorumda bi çok arkadaş tamamen öğünlere geçmişler böyle öğünlere geçmek ne kadar süre alır acaba oğlumun biran önce tok tutacak öğünlere geçmesi gerekir yoksa ben işe başlayamayacağım

cnm biz ilk alıştırmalara başladıktan 1 ay sonra öğünlere geçtik yavaş yavaş yani..
bu arada tarhanam süper oldu kendimize yaptığım gibi yaptım deli gibi içti valla yaşasınn.

cnm biz ilk alıştırmalara başladıktan 1 ay sonra öğünlere geçtik yavaş yavaş yani..
bu arada tarhanam süper oldu kendimize yaptığım gibi yaptım deli gibi içti valla yaşasınn.

Ooohh ,afiyet olsun kuşuma,senin de ellerine sağlık Denizcim.

tarhana veriomusunuz???bende denetim az baharatlı ve acısız yapmıştı teyzem.tuzda vardır heralde içinde az biraz bişi olmaz heralde

tarhana veriomusunuz???bende denetim az baharatlı ve acısız yapmıştı teyzem.tuzda vardır heralde içinde az biraz bişi olmaz heralde

ben veriyorum canım hatta benim kızım tarhana canavarı ama bizimkinde baharat yok ben azcık tuz atıyorum içine şimdiye kadar bişeycik olmadı kuzuma..

arkadaşlar benim çocuğum 9 nisan doğumlu öğlenleri sebze püresi veriyorum onun dışında diğer öğünlerde hiçbirşey yemiyor sadece emiyor siz nasıl yediriyorsunuz

canım benim kızımda 9 nisan doğumlu.ben de 1 hafta oldu eklere geçeli.kahvaltı vermiorum henüz.10.30 gibi 2-3 kaşık meyve suyu içio.öğlen sebze çorbası akşam 8 gibi falanda muhallebi veriom.yoğurt yapmayı denedim ama devam sütüyle olmadı.keçi sütünü önerdiler öle yapıcam.

kardeş ben kahvaltı vermedim hiç daha senin bu ölçü başlamak için uygunmu sence yoksa ben dahamı az versem

eker burda yok sanırım canım ya.normal sütten yap mı diosun yani

bişi daha sorim sana yoğurdu günlükmü yapıosun.ilk verdiğimde kaç kaşık verim acaba

sütaşında var günlük sütü enfazla 3-4 gün dayanıyor o sütler daha sağlıklı
normal süt evet ama sokak sütçülerinden değil

günlük yapıyorum bazen fazla yapınca 2.günüde veriyorum
yeni başlıcaksan 3-4kaşık ver zaten yoğurdu bebekler pek sevmez
az verki içi bulanmasın bi arkdaşın kızına acayip karın ağrısı yapmıştı yoğurt az vermen bbunun için önemli kolay gelsin..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…