Hanimiş 2009 Nisan Kuzularının Ek Gıdaları........:))

canım bana dr labne peyniri ver dedi,ben peynirle bebe bisküvisini biraz suyla ezerek veriyorum bizimki seviyor,pınarın küçük kutucuklarda satılıyor kutunun yarısını veriyorum her sabah birde milupanın kahvaltılarından veriyorum:ecrin_bebek:

sabah kahvaltısına muhallebi içine kuru kayısı haşlayıp ezdim ve peynir ekledim 2-3 kaşık yedi yeterlimi acaba birde bugünlerde diş çıkarıyo iştahı iyice azaldı

idilin değişmez kahvaltısı şöyledir....

60 cc mama içine yada son 3 gündür yaptığım gibi 60 cc pınar devam sütü içine 3 cicibebe,tuzu alınmış beyaz peynir,1 tatlı kaşığı pekmez,1 tatlı kaşığı 8 tahıllı ve 3 siyah üzüm suyu......çok güzel yiyor maşallah

mamayla yaptığım şeyleri yemiyo daha hiç mama almadı tadını sevmedi 1 ay sonrada işe başlıcam nasıl alıştırcam ben bu çocuğu yaa

ben 90 cc yedırıyodum demek çok yedırıyomuşum bende bundn sonra 60 cc yapam balı

bende 60 cc mamaya 1-2 bebe bisküvisi ama artık onuda vermiycem neyse labne peyniri yumurta sarısı çok az 1 tatlı kaşığı pekmez birde 1 kaşık tahıllı mama koyuyuorum..

Tşk ederim arkadaşlar cevaplarınız için,afiyet olsun bütün bebişlere.Ben emziriyorum ya,Devam sütü kullanmıyorduk şimdiye kadar,kahvaltıyı hazırlamak için alayım mı o zaman?Bir de bu kahvaltıları kaşıkla mı biberonla mı verecek kıvamda hazırlıyorsunuz,biberon almıyor ya bizim yavrucak?
Çok mu soru sordum?Sustum:kedi:

canım sadece devam maması verirsen biberonla vermen gerekir ama içine birşeyler koyarsan peynir,bisküvi ve diğer mamalardan kaşıkla vermen icap eder çünki çok koyu oluyora.s

elifcim bebe bisküvisi koyarsan kıvam koyulaşıyor kendine göre yarlarsın daha doğrusu mirayın beğenisine göre :))

bende kaşıkla besliyorum kahvaltısını çünkü bisküvi ve tahıllı karışımdan koyunca koyu kıvamlı oluyor....

kızlar bende kızıma tarhana çorbası denedim ama ekşi oldu nedense yaa 1 kaşık tarhanayı beklettim suda sonrada 1 bardak suyla pişirdim soğuk suyla pişiriyosunuz di mi ama neden ekşi oldu anlamadım kendimize yapınca olmuyo acaba yağda mı kavursam ki bizimki gibi

aaaaaaaa bana kimse cevap vermemiş

aa ben okumamıştım cnm aynen benim kızımı da 1-1,5 saat tutuyo çorba bende anlamamıştım bizde bi tuhaflık var sanmıştım saydım 40 kaşık falan içiyo ama acıkılıyo sonra mama veriyorum

ama yoğurt ve kahvaltı 3-4 saat tutuyo hele muhallebi çok tutuyo nerdeyse sabaha kadar ama çorba hemen mama istiyo yine..acaba çok sevmediği için az mı içiyo ki az mı 30-40 bebek kaşığı..çok koyu kıvamlıda değil..

benım kıvamı koyu ve 1 kaşe hemen hemen 50 tatlı kaşığı bı bebek kaşığını kullanamıyoruz

yarım kase sebze püresi yada çorba veriyorum yarım saat geçmeden emmek istiyor verdiklerim onu tok tutmuyomu yoksa anne sütüne mi güveniyo anlamadım

hıımm selen çorba seviyo demekki aferin ona maşallah..
bu arada tarhanayla ilgili sorumu bilen biri yanıtlasın lütfen bugün vermek istiyorum kızıma da..

canım kuru tarhana değilmi o pişme ekşi olmaz ama taze tarhana ekşi olur denızcım bıde ıslaymadan pişir bakalım bız kendımız selene göre yapyık yoğurt soğam domates un pişme kurutup ronadan gecırdık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…