- 19 Mart 2023
- 598
- 1.140
- 43
- 26
- Konu Sahibi ikimeleklerinannesiyim
-
Aldatılma dedigi twerk izlerken yakalamis. Sonra eşini dövmüş. Whatsapptan engelleyip her seyi kayinvalidesine anlatmış. Evde de şortla gezmiş tahrik edici olmak için.Ay o zaman seni niye linçlediler ki
İnşallah kınadığımızı yaşamadan ölmeyelim miAyıp ayıp. Bir kadına bu yapılmazç hepiniz kadın düşmanısınız
Öyle olmaz mı zaten. Hemcinsime bu tavrı hiç doğru bulmuyorumİnşallah kınadığımızı yaşamadan ölmeyelim mi
Bu olan bitenleri benim zihnim niye şortla gezmeye bağlayamıyor? Adamı dövmüşse neden bir de tahrik etmeye çalışsın ki?Aldatılma dedigi twerk izlerken yakalamis. Sonra eşini dövmüş. Whatsapptan engelleyip her seyi kayinvalidesine anlatmış. Evde de şortla gezmiş tahrik edici olmak için.
Ben kimseyi kinayamaz oldum zaten, bi kizim bi oglum var. Eski kinamisliklarim oldu amaÖyle olmaz mı zaten. Hemcinsime bu tavrı hiç doğru bulmuyorum
Hoşuma gitti katılman :) teşekkür ederimKIz ilk defa bu kadar kelimesine virgulune katildim sana
Cunku esim boyle olanlara bakıyor demisti. Annesigile sikayet etmis, cocuklari 2 gun esine gostermemis. Bi de kavgada cirmalama var. Bi de sort meselesi var iste.Bu olan bitenleri benim zihnim niye şortla gezmeye bağlayamıyor? Adamı dövmüşse neden bir de tahrik etmeye çalışsın ki?
Kocasını dövebilen kadını kolay kolay linç etmezler çünkü koca muhtemelen hak etmiştir.
Ay bilmiyorum belki de her şey başka bir boyutta başka türlü ilerliyordur. Zaten üyenin üye ismindeki anlatım bozukluğunu sindiremedim daha. Translate çevirisi gibi
Aldatılıp mı koluna vurdunuz ben anlamadım hangi konu?eşime o an ki canımın acısıyla koluna vurdum diye neden burdaki herkes linç peşinde anlamıyorum cok üzüldüm gerçekten aldatıldıgımamı yanayım kadınların bana düşman gibi davranışına mı
Bu olan bitenleri benim zihnim niye şortla gezmeye bağlayamıyor? Adamı dövmüşse neden bir de tahrik etmeye çalışsın ki?
Kocasını dövebilen kadını kolay kolay linç etmezler çünkü koca muhtemelen hak etmiştir.
Ay bilmiyorum belki de her şey başka bir boyutta başka türlü ilerliyordur. Zaten üyenin üye ismindeki anlatım bozukluğunu sindiremedim daha. Translate çevirisi gibi
Ya işte onu oturtamıyorum zihnimde. Ben kocama böyle dövecek kadar öfkelensem, bi de onun gözü gönlü açılsın diye şort mu giyerim?Cunku esim boyle olanlara bakıyor demisti. Annesigile sikayet etmis, cocuklari 2 gun esine gostermemis. Bi de kavgada cirmalama var. Bi de sort meselesi var iste.
Eldeki kusun daldaki kustan daha iyi olduğunu gostermek için olabilir.Ya işte onu oturtamıyorum zihnimde. Ben kocama böyle dövecek kadar öfkelensem, bi de onun gözü gönlü açılsın diye şort mu giyerim?
Azrail kostümü giyer, elime tırpan alırımkorksun benden yani. Öff.
Yooo, gayet iyi anladınız niye güldüğümüzü.anlamıyorum ne var gülüncek komik bişiymi yani
Yo anlamadım komik bişe yazsam tamam da komik bişe yazmadığım halde gülüyorsunuzYooo, gayet iyi anladınız niye güldüğümüzü.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?