hanımlar biraz sakin olur musunuz lütfen

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
daha önce azeri erkekleri ile ilgili bir konu silindi. Konular silinmiyor diye bir şey yok. Burada biz böyleyiz o zaman konu açmayın diye bir düşünce tarzı bana saçma geliyor. Ufak da olsa bir hatan varsa kabul etmeli ve kendini değiştirmelisin. Yoksa toksik bir insana dönüşürsün. Bazen çok acımasız olabiliyor insanlar bu sitede genel olarak iyiler ama.

Ay o zaman seni niye linçlediler ki
Aldatılma dedigi twerk izlerken yakalamis. Sonra eşini dövmüş. Whatsapptan engelleyip her seyi kayinvalidesine anlatmış. Evde de şortla gezmiş tahrik edici olmak için.

Aldatılma dedigi twerk izlerken yakalamis. Sonra eşini dövmüş. Whatsapptan engelleyip her seyi kayinvalidesine anlatmış. Evde de şortla gezmiş tahrik edici olmak için.
Bu olan bitenleri benim zihnim niye şortla gezmeye bağlayamıyor? Adamı dövmüşse neden bir de tahrik etmeye çalışsın ki?
Kocasını dövebilen kadını kolay kolay linç etmezler çünkü koca muhtemelen hak etmiştir.
Ay bilmiyorum belki de her şey başka bir boyutta başka türlü ilerliyordur. Zaten üyenin üye ismindeki anlatım bozukluğunu sindiremedim daha. Translate çevirisi gibi

Cunku esim boyle olanlara bakıyor demisti. Annesigile sikayet etmis, cocuklari 2 gun esine gostermemis. Bi de kavgada cirmalama var. Bi de sort meselesi var iste.

Kocasına ne kaybettiğini göstermek için

Cunku esim boyle olanlara bakıyor demisti. Annesigile sikayet etmis, cocuklari 2 gun esine gostermemis. Bi de kavgada cirmalama var. Bi de sort meselesi var iste.
Ya işte onu oturtamıyorum zihnimde. Ben kocama böyle dövecek kadar öfkelensem, bi de onun gözü gönlü açılsın diye şort mu giyerim?
Azrail kostümü giyer, elime tırpan alırım korksun benden yani. Öff.

Sadece linçleyen değil gülünmücek şeye gülende dolu insan var mesela şuan benim bu konuya yazdığım yoruma gülenlerin cidden hangi kafada güldüklerini anlamıyorum ne var gülüncek komik bişiymi yani

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…