- 7 Mart 2012
- 2.487
- 1.440
- 398
- 35
- Konu Sahibi mehmetelif
-
- #2.701
kazenin arkadaşımız mı olması gerekiyormuş msj atmamız için ben bekliyorum toplu msj atacaktık ya aynı şeyleri yazıp ne yazacağız..
ben çıktım hepinize iyi akşamlar
mutlu geceler..
ben yine ayrı yatacam kocamdan..
alayınızı öptüm
ben çıktım hepinize iyi akşamlar
mutlu geceler..
ben yine ayrı yatacam kocamdan..
alayınızı öptüm
evt. ya arkdaş olmak gerekiyomuş..
bende bekliyom toplu olsa daha iyi olur..
Bnmde öyleydi o zmnlarda ..1 hafta sonra gelip giden bulantilarim oldu..ve bu hafta hic gecmedi full bulandi tum gun..agzimda ne yesem..dun butun gun yattim..kizim olmasa mutfağa da girmicem o derece.istah mistah gitti..bende ne iyi gidio hep bole olur ins diodum..peynir cubuk peynir cubuk yiye yiye cubuk kraker agci cikick icimde :)) umarım snn hep bole gider..bnm ilk gebeligimde 6. Haftada bu da 6. Haftada başladı maalesef...bu kisa surer ins..Allah evladima acisin ilgilenemiorum yemek konusunda..zar zor yani..ac kalmio ama ben bitigimne kdr dayanirim bilmm o yuzden rabbime dua ediyorum ilki gibi 9 ay sürmesin
gözün aydın..taze anne..
ay canım kıyamam daha gebelik haftasını bilmiyo...çömez
4 haftanı doldurmuşsun+3günde geçiyor.eee o 3 gün hangi haftaya ait..tabiki 5.haftaya..
sen 5 haftalık olmuşsun 5 haftanın içindesin
slm kızlarrrrr nasılsınızzzzzzzz
neden ayrı yatıyorsun
Ben de öyle tahmin ediyorum. Bazen çok hafif midem bulanıyor hemen geçiyor. Arkası gelecek bellli. Zaten 6. Haftada başlıyomuş ya.
Biliyorum bi kere. Doktora gittiğim gün 5+ 0 dım ama. Doktor 4+3 dedi. Ondan öle dedim.
Ben de öyle tahmin ediyorum. Bazen çok hafif midem bulanıyor hemen geçiyor. Arkası gelecek bellli. Zaten 6. Haftada başliyomus ya
8 dersim var hacıkaç dersin var?
isim ver bari film isimleri
kazenle arkadaş olan var mı?? biri kazene ya da editöre msj atsın ggııııııı elif dövecem seni duymuyon gııııı
elif çoştu kim tutar bilmem....
gece çok erken başladı elif için
nereye gitti kız o
film mi indiriyo
şikayet edeyim yakalansın izlerkene
Ayyyyy yarildim aksam aksam yaa cok yasayin emi:))))))
Ahh cnmm tşk ederim..sizinle olmak mutluluk veriyor..terk eder miyim hic..cogu zmn takip ediyorum yazmiyorum..trantulam nerde yaa ozledim cook...topiği terk etmeyen nadir hamilelerden olarak seni tebrik ediyorum
iki ayrı dr gitmişsen olabilir..
bide bu haftalarda çok değişecek haftasından önde olur yada sonra olur ama dr durumu iyi gelişim güzel derse tmmdır.
5+0 desede 4+3 desede aynı hesap yani 5. haftaqnın içindesin sıkma canını..öptüm sizleri
kız film mi izliyon
bizi konuşturdu ordan gülüyo
Akşamda kimsecikler olmuyor ne sıkıcı herkes goncalrının koynundan cıkamıyor sanırım oooof buuuf kayıp dizine bakayım bende bari
o erkenci zaten bilirim onun erkenciliğinineyse bakalım ben biraz kurcalayayım editöre msj atın kızlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?