Hanımlar buyurun güle eğlene bebeklerimizi beraber bekleyelim :))

Ben de öyle tahmin ediyorum. Bazen çok hafif midem bulanıyor hemen geçiyor. Arkası gelecek bellli. Zaten 6. Haftada başlıyomuş ya.

Biliyorum bi kere. Doktora gittiğim gün 5+ 0 dım ama. Doktor 4+3 dedi. Ondan öle dedim.

Son düzenleme:

iki ayrı dr gitmişsen olabilir..
bide bu haftalarda çok değişecek haftasından önde olur yada sonra olur ama dr durumu iyi gelişim güzel derse tmmdır.
5+0 desede 4+3 desede aynı hesap yani 5. haftaqnın içindesin sıkma canını..öptüm sizleri

Son düzenleme:
Akşamda kimsecikler olmuyor ne sıkıcı herkes goncalrının koynundan cıkamıyor sanırım oooof buuuf kayıp dizine bakayım bende bari

topiği terk etmeyen nadir hamilelerden olarak seni tebrik ediyorum
Ahh cnmm tşk ederim..sizinle olmak mutluluk veriyor..terk eder miyim hic..cogu zmn takip ediyorum yazmiyorum..trantulam nerde yaa ozledim cook...

Ya bnm ole oldu 2 ayri dr a gittim...kontrolde ilk gittigim dr yoktu bende baskasina girdim..6 haftam dolmus bana 3.4 haftalik dedi buna ne diosun?

Kesede bebekte gorundu karnimin ustunden...sasirdim nasil 3 4 hafta oluoda karindan gorunuo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…