- 25 Ekim 2013
- 10.378
- 6.879
- 448
- Konu Sahibi mehmetelif
-
- #2.721
Ben cizgi film izliyorum vallaa:)))))) surda ne zaman toplanip iki muhabbet etsek isin sonu fanfiniye donuyo hep bu elif var ya elif bak alti tiyolari kacti hemen:)))))
çalışma deyince hemen uygulamaya geçer o
ocakta yemek varmış,
telefon çalıyomuş
bulaşık birikmiş umdrunda olmaz
Hahahahahahah:)))))) sesli guldum yaaaa bi an gozumde canlandi :))))))) su eliften ders almamiz lazim bizim tezzamanda
yok canim bisey demez biz bunu egitici yonunden ele aliyoruz buda bir ders neticede biz pratikte kalirken o uygulamaya gecti akilli hatun :))))))ağzıma tükürecek senin yüzünden
yok canim bisey demez biz bunu egitici yonunden ele aliyoruz buda bir ders neticede biz pratikte kalirken o uygulamaya gecti akilli hatun :))))))
kızlar...
sizin kafalar gitmiş söliyim.
kızlar sonucum pozitif yani hamileyimdeğerim 390 dı birtanem çiçek ve ayıcıkla eve geldi çarşamba kadın doğumcuya gitmek istiyorum benim özel sağlık sigortam var acıbadem e medicanada kaldım :26:
kızlar sonucum pozitif yani hamileyimdeğerim 390 dı birtanem çiçek ve ayıcıkla eve geldi çarşamba kadın doğumcuya gitmek istiyorum benim özel sağlık sigortam var acıbadem e medicanada kaldım :26:
ben şimdi doktora gitsem kalp atışlarını duyabilirmiyim yada görebiliryim :26:
Hyrli olsun cnm..ama erken davrandigini soylemek isterim..Allah saglikla kucagina almayi nasio etsin inşallah. .kızlar sonucum pozitif yani hamileyimdeğerim 390 dı birtanem çiçek ve ayıcıkla eve geldi çarşamba kadın doğumcuya gitmek istiyorum benim özel sağlık sigortam var acıbadem e medicanada kaldım :26:
sen Antalya ya gittin geldin değil mi?
giderken ben sana demiştim kızım sen
test yap testttttt
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?