Hanımlar buyurun güle eğlene bebeklerimizi beraber bekleyelim :))

Ben cizgi film izliyorum vallaa:)))))) surda ne zaman toplanip iki muhabbet etsek isin sonu fanfiniye donuyo hep bu elif var ya elif bak alti tiyolari kacti hemen:)))))

çalışma deyince hemen uygulamaya geçer o
ocakta yemek varmış,
telefon çalıyomuş
bulaşık birikmiş umdrunda olmaz

özel msj kutusu dolu olanlar silsin yav

msj gitmez oldu

bu arada forum yöneticisi Elif cvp verdi; sanırım evet düzelecek,en kısa zamanda
yazmış.. bilginize

kızlar sonucum pozitif yani hamileyim değerim 390 dı birtanem çiçek ve ayıcıkla eve geldi çarşamba kadın doğumcuya gitmek istiyorum benim özel sağlık sigortam var acıbadem e medicanada kaldım :26:

tebrik ederim canım
kocan ne kadar düşünceli
böyle güzel haber yuvanıza güzellikler zinciri getirsin

Hyrli olsun cnm..ama erken davrandigini soylemek isterim..Allah saglikla kucagina almayi nasio etsin inşallah. .
ben şimdi doktora gitsem kalp atışlarını duyabilirmiyim yada görebiliryim :26:

Canim en erken 5 gun sonra görürsün o da vajinal ultrason ile..bu degere gore 3 haftalik fln olmalısın. .kalp atisi icin 2 haftadan fazla beklemen gerekebilir..ben hala duyamadim..ilk muayene için bence 2 hafta bekle..hem kalp atisi alirsin ve bebegini bile gorebilirsin..erken gidersen yipranabilirsin benden soylemesi...degerin dusuk diye bir daha kan vermen gerekecek..gorunmeyecek ve tekrar tekrar git gel yapmak durumunda kalacaksın ve her defasinda soru isaretleri ile geri gönderip bu heyecanini kursaginda birakabilirler. .cogumuzun basina geldi..nacizane dost tavsiyesi. .tkrar hyrli olsun cnm..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…