Hanımlar buyurun güle eğlene bebeklerimizi beraber bekleyelim :))

anammmmmmmmmmmmmmmmmm hayırlı olsun.sürtün gız bana

sürtüneyim canım benim 16 ay sonra oldu şükür ikinci kez ama bunu rabbim kuacıma almayı nasip etsin inaşallah allah herkese nasip etsin artık sizlerden habberler bekliyorum inşallah göbüşünüz en yakın zamanda dolar inşallahhhhhhh

aminnnnnnnnnn.dua et kafanı kırarım

Hayırlı uğurlu olsun sağlıkla al kucağına ne yaptın bu ay farklı olarak taktik ver bize :)))

iyi akşamlar herkese...her gün listeye hamile biri ekleniyor ne güzel inş bizlerde en yakın zamanda hamile diye yazdırırız adımızı..hamile arkadaşları mı tebrik ederim, allahım sağlıklı bir şekilde kucaklarına almayı nasip etsin inş

kızlarr ya bişi sorucaaaammm.. bu ovulasyon testleri günün hangi saatinde yapılıyor. yapıldıktan sonra çift çizgi görürsen ne zaman ilişkiye girmek sağlıklı oluyor. günde kaç defa test yapıyorsun bilgi verir misiniz? her gün çift çizgi görürsen her gün mü ilişkiye giricen. her gün ilişkiye girmeyi sağlıklı bulmuyorlar.. hamile kalma olasılığı azalıyormuş. ne dersiniz?

bağa da sürtünn .. hamile kalmak için özel bişey yaptın mı canımm:26::26::26: ben ocakta eşime doğum günü hediyesi vermek istiyorummmmmm keşke olsa

canım testin saatinden ziyade test yapmadan önce 4 saat kadar sıvı tüketmemen gerekiyor ..adetin 10.günü başlıyorsun çift çizgiyi yakalayana kadar testi hergün aynı saatte yapmaya özen göster tatlım..çift çizgiyi gördüğün gün 24-36 saate kadar yumurtan çatlayacak demek oluyor o gün çalışma yapacaksın demek oluyor...ama siz yine de ne olur ne olmaz 10.12.14.16.18.20 günleri değerlendirin...eğer sperm değerleriniz kaliteli ise önemli günlerde art arda çalışma olabilir...yani 13.14.15.günler...

Son düzenleme:

o zman sabah uyanınca yapabılırım zaten gec kalkıyorum çalışmadığım için . çift çizgiyi yakaladığımda akşamına birlikte oluruz..:44::44:

o zman sabah uyanınca yapabılırım zaten gec kalkıyorum çalışmadığım için . çift çizgiyi yakaladığımda akşamına birlikte oluruz..:44::44:

yok canım sabah yapma ilk idrarla yapmayın diyorlar...ikinci idrarınla yap canım akşam çalışma olur..kaç günde bir adet oluyorsun sen?

yok canım sabah yapma ilk idrarla yapmayın diyorlar...ikinci idrarınla yap canım akşam çalışma olur..kaç günde bir adet oluyorsun sen?

o zman canım akşam 5 6 gibi yapsam ? ya benım 30 35 38 37 36 değişiyor adet döngümm:18::18::18:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…