- 25 Temmuz 2013
- 5.023
- 174
- 163
- 46
- Konu Sahibi mehmetelif
-
- #2.941
bende bu gece rüyamda iki kere tast yapıyorum ikiside pozitif
kızlar ben kafayı yedim sanırım.bu gece rüyamda dr.a gidiyorum ulrasonla bakıyo ve hamileymişim ama ben adet oldum diyorum hayır bak bebek var dio bana dr. off rüyası bile güsell :)
Ederim tabiiiiiii etmemmiiiiii
Suan wcden yazıyorum ve bişey yooook
kızlarrr nasıl gidiyor çalışmalardamısınız,beklemedemisiniz(ben gibi) ,yoksa adet oldunuz morallermi bozukkk
anammmmmmmmmmmmmmmmmm hayırlı olsun.sürtün gız bana
sürtüneyim canım benim 16 ay sonra oldu şükür ikinci kez ama bunu rabbim kuacıma almayı nasip etsin inaşallah allah herkese nasip etsin artık sizlerden habberler bekliyorum inşallah göbüşünüz en yakın zamanda dolar inşallahhhhhhh
yaaaaaaaaaaaa ama ben hamile olduğunu düşünüyordum nasıl olur
çok yıkıldım.yeni bat alabilir miyim?
sürtüneyim canım benim 16 ay sonra oldu şükür ikinci kez ama bunu rabbim kuacıma almayı nasip etsin inaşallah allah herkese nasip etsin artık sizlerden habberler bekliyorum inşallah göbüşünüz en yakın zamanda dolar inşallahhhhhhh
Hayırlı uğurlu olsun sağlıkla al kucağına ne yaptın bu ay farklı olarak taktik ver bize :)))
papatyamm sendemi burdasın kıss bende yazıyom arada bureee
tabi kızım ben ikili oynuyommm
Bende bi ara ikili oynayım dedim
Ama beceremedimmmmm
Bi tarafa yazdığımı öbür tarafa yazmadan yorum falan bekledim
arkadaş şu bildirmler gelse kim ne yazmış görecem
elif inşallah bu akşam yapar..kazen beye msj atar
preseed jel kullandım canım hergün ilişki oldu belim altında hep yastık her zamanki yaptıklarım işde bunları sizde yapıyorsunuzdur bbalımm
kızlarr ya bişi sorucaaaammm.. bu ovulasyon testleri günün hangi saatinde yapılıyor. yapıldıktan sonra çift çizgi görürsen ne zaman ilişkiye girmek sağlıklı oluyor. günde kaç defa test yapıyorsun bilgi verir misiniz? her gün çift çizgi görürsen her gün mü ilişkiye giricen. her gün ilişkiye girmeyi sağlıklı bulmuyorlar.. hamile kalma olasılığı azalıyormuş. ne dersiniz?
canım testin saatinden ziyade test yapmadan önce 4 saat kadar sıvı tüketmemen gerekiyor ..adetin 10.günü başlıyorsun çift çizgiyi yakalayana kadar testi hergün aynı saatte yapmaya özen göster tatlım..çift çizgiyi gördüğün gün 24-36 saate kadar yumurtan çatlayacak demek oluyor o gün çalışma yapacaksın demek oluyor...ama siz yine de ne olur ne olmaz 10.12.14.16.18.20 günleri değerlendirin...eğer sperm değerleriniz kaliteli ise önemli günlerde art arda çalışma olabilir...yani 13.14.15.günler...
o zman sabah uyanınca yapabılırım zaten gec kalkıyorum çalışmadığım için . çift çizgiyi yakaladığımda akşamına birlikte oluruz..:44::44:
Napayım canım rabbimin takdiri yeni bat 1 ocak bu ay zaten yumurta takibi olucak yarın hormon tahlillerim tekrarlancak inşallah bu ag diyelim kuzum
yok canım sabah yapma ilk idrarla yapmayın diyorlar...ikinci idrarınla yap canımakşam çalışma olur..kaç günde bir adet oluyorsun sen?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?