- 25 Temmuz 2013
- 5.023
- 174
- 163
- 46
- Konu Sahibi mehmetelif
-
- #2.961
preseed jel kullandım canım hergün ilişki oldu belim altında hep yastık her zamanki yaptıklarım işde bunları sizde yapıyorsunuzdur bbalımm
o zman canım akşam 5 6 gibi yapsam ? ya benım 30 35 38 37 36 değişiyor adet döngümm:18::18::18:
niye kızzzzzz nötr müsün yoksa
arada mı?
yok öyle ikili oynamak filan ne yahuuu
ohhhhhhhhhh olmuş sana
kızlarr ya bişi sorucaaaammm.. bu ovulasyon testleri günün hangi saatinde yapılıyor. yapıldıktan sonra çift çizgi görürsen ne zaman ilişkiye girmek sağlıklı oluyor. günde kaç defa test yapıyorsun bilgi verir misiniz? her gün çift çizgi görürsen her gün mü ilişkiye giricen. her gün ilişkiye girmeyi sağlıklı bulmuyorlar.. hamile kalma olasılığı azalıyormuş. ne dersiniz?
heee yazmiyimmi :2:
Öle bişey yok hepimiz için her zaman umut varbana umut yok ama siz inşallah hayırlısıyla
amuda kalkmış sende yapacan mı?
:86: :86: :86: :86: :86: :111: :111: :111: :111:biz neyine yetmiyoruz orada burada geziyorsun
Öle bişey yok hepimiz için her zaman umut var
Gerekirse kalkacam
:86: :86: :86: :86: :86: :111: :111: :111: :111:
amuda kalkmış sende yapacan mı?
kııııııııız öldüreceğim seni.bırak test mest gelişine salla diyorum sana sen hala stres yapıyorsun.ben önceki ay kullandım sonra baktım pek bir işe yaramıyor ve daha çok stres yaptırıyor.bıraktım artık gelişine sallıyorum
Öncelikle her zaman okuyorum durumunu biliyorum bu ay olmazsa önümüzde ki ay olmadı sonra ki ay umut her zaman olmalı diye söyledim ama sen illa ben sinirimi birinden çıkaracam diyorsan buyur çıkar sinirinibacım gelmiyorsun okumuyorsun tabi keserim bak seni
adet söktürücü kullanıyorum bir kaç güne adet olacağım rahmim yapışık
operasyonu eğer yapabilirlerse ondan sonra inşallah
13 aralık filan diyorlar ama bakalım.benim dengeler tamamen bozuldu yani.bat mat yok
operayon yapılırsa ilk ay korunma var sanırım.şubatta belkiben
anladı sen
yok kutsalaşk cadalozuna
Herkese iyi aksamlar arkadaslar
Birsey sorucam benim adet dongum satin son gununden sayarsam 18 gun hatta cogu zaman 15 . Gunde az az leke gelmeye basliyor cok mu kisa bi aralik bi anormallik teskil edermi acaba?
evet canm 21 den az 35 den fazlaysa sıkıntı dıolar. ablamın 15 gunde 1 oluyordu hormon bozuklugu çıktı hemen git dr a
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?