Hanımlar buyurun güle eğlene bebeklerimizi beraber bekleyelim :))

o zman canım akşam 5 6 gibi yapsam ? ya benım 30 35 38 37 36 değişiyor adet döngümm:18::18::18:

olur canım o zaman yap...hmm o zaman senin yumurtlama döngün şöyle tatlım 30-14=16 16.günden itibaren bir gün aralıklarla çalışmaya özen göster zaten çift çizgiyi yakalayınca o günde çalışırsınız garanti olur...

Son düzenleme:

kııııııııız öldüreceğim seni.bırak test mest gelişine salla diyorum sana sen hala stres yapıyorsun.ben önceki ay kullandım sonra baktım pek bir işe yaramıyor ve daha çok stres yaptırıyor.bıraktım artık gelişine sallıyorum

Öle bişey yok hepimiz için her zaman umut var

Gerekirse kalkacam

bacım gelmiyorsun okumuyorsun tabi keserim bak seni
adet söktürücü kullanıyorum bir kaç güne adet olacağım rahmim yapışık
operasyonu eğer yapabilirlerse ondan sonra inşallah
13 aralık filan diyorlar ama bakalım.benim dengeler tamamen bozuldu yani.bat mat yok
operayon yapılırsa ilk ay korunma var sanırım.şubatta belki ben
anladı sen

hahah gelişine sallıyorsun demekk şu rahatlıktan bana da bulaştırr hehe. bu ay aldım deneyeyim bakalım canım yaa

Öncelikle her zaman okuyorum durumunu biliyorum bu ay olmazsa önümüzde ki ay olmadı sonra ki ay umut her zaman olmalı diye söyledim ama sen illa ben sinirimi birinden çıkaracam diyorsan buyur çıkar sinirini

Herkese iyi aksamlar arkadaslar
Birsey sorucam benim adet dongum satin son gununden sayarsam 18 gun hatta cogu zaman 15 . Gunde az az leke gelmeye basliyor cok mu kisa bi aralik bi anormallik teskil edermi acaba?

yok kutsalaşk cadalozuna

Herkese iyi aksamlar arkadaslar
Birsey sorucam benim adet dongum satin son gununden sayarsam 18 gun hatta cogu zaman 15 . Gunde az az leke gelmeye basliyor cok mu kisa bi aralik bi anormallik teskil edermi acaba?

evet canm 21 den az 35 den fazlaysa sıkıntı dıolar. ablamın 15 gunde 1 oluyordu hormon bozuklugu çıktı hemen git dr a

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…