- 17 Temmuz 2013
- 1.792
- 622
- 173
- Konu Sahibi mehmetelif
-
- #2.981
Hadi ya ama satin sonundan mi basindan mi saymak gerekiyo basindan sayarsam 25 yapiyor
Öncelikle her zaman okuyorum durumunu biliyorum bu ay olmazsa önümüzde ki ay olmadı sonra ki ay umut her zaman olmalı diye söyledim ama sen illa ben sinirimi birinden çıkaracam diyorsan buyur çıkar sinirini
Herkese iyi aksamlar arkadaslar
Birsey sorucam benim adet dongum satin son gununden sayarsam 18 gun hatta cogu zaman 15 . Gunde az az leke gelmeye basliyor cok mu kisa bi aralik bi anormallik teskil edermi acaba?
aşkolsun ağlarim bak
satın başından sayıcaksın canım o zaman bişi yok
ilk başladığı günden sayacaksın
Ağlama güzelim ben seni anlıyorum hepimiz sabır sabır diye böyle olduk :)
Ohhh valla rahatladim birde bir ara cok asiri sacim dokuluyordu bir suru test verdi dktr hormon da dahil hicbirsey cikmamisti ayni sey mi bilmiyorum ama oda geldi simdi aklima
bende doktor pko dan şüphelendiğinde saçın çok dökülüyor mu da sorular arasındaydı
bende doktor pko dan şüphelendiğinde saçın çok dökülüyor mu da sorular arasındaydı
adet olacağımdan herhalde siirlerim aşırı bozuk.sana bir şey demedim ki şaka yapıyorum.alındıysan özür dilerim
belim karnım feci ağrıyor.dengemle oynadılar daha 23 ünde adet oldum vücudumun dengesi kaçtı feci
eşime ben istemiyorum vazgeçtim diyorum ama o vazgeçmiyor.bırakacağım doktoru filan.fabrika ayarlarıma dönmek istiyorum
eliff pko nun belirtileri neler canım saç dökülmesi dışında
Yaa de get bozma moralimi simdi
eşime ben istemiyorum vazgeçtim diyorum ama o vazgeçmiyor.bırakacağım doktoru filan.fabrika ayarlarıma dönmek istiyorum
canım sen hamile kalmadığına emin olupta mı adet söktürücü kullandın?
saçmalama kız. sen vazgeçiyosunda o bebek bu kadar çaba harcadığını ilerde öğrenince senin gibi bi annesi olduğu için nasıl sevinecek.
hem ya bebek gelmek istiyorsa?
Canim benim bazen ser gorunen seylerde cok buyuk hayirlar vardir bence boyle dusun bigun bi bakmissin hamilesin hemde cogul bilemezsin ki Rabbim vermiyorsa vardir bi hayir sabrinin sonu elbet mukafatlandirilacaktir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?