- 25 Ekim 2013
- 10.378
- 6.879
- 448
- Konu Sahibi mehmetelif
-
- #3.021
canım niye istemişler ki sizden? hadi benim eşimin sperm sayısı cok dusuktu varikoselden suphelendıgı ıcın ıstemıstı.. neyse artık spermleri istenilen duzeye getirdik sayılır bu ay hsg cektırcekmısım( ki hıc ıstmıyorum cok korkuyorum) dıger ayda asılama yapacak dr um. kısmetse tutacak ınsallah sabrım kalmadı artıkınnnnn olcem cocuk diye diye.. bı cocuk yapayımda sutlarım ben kocayı demıstım evlenırken kaynanadan dolayı da cocuk da olmuyo bi turlu
Hahahahahaha:))))))) niyeti duzeltmen lazim demek
yaşım olmus 31 zaten seve seve! duzeltcem nıyetı olmayacak yoksa bu gidişle
canım eşim on yıl önce varikosel olduğunu öğrenmiş
ama tedavisini önemsememiş. sperm sayımız orta yani normal ama daha da iyi olabilir demişti.
hareketli sperm sayısı düşecek diye korktuk o yüzden bi baksınlar kaçıncı derecede varikosel.
hsg için korkma,yani çekinenler söylüyo
anesteziyle bişey hissetmezsin canım.
rabbim inşallah o duyguya kavuşturur. sabrın sona şükür...
şimdilik çıkmam lazım kızlar
öpüyorum herkesi
şimdilik çıkmam lazım kızlar
öpüyorum herkesi
Bu kk deki hatunlar cok komikler ya baya sesli guluyorum bazen:))) eet bencede duzelt bi an once ....
Bende icmeden sarhos olanlar gibi hamile kalmadan basim donuyor hayrolur ins
ben dusuk yapalı 1 yıl oldu.. son 12 aydır her ay hamıle kaldım zannımca kendımce ama dr um hıc onaylamadı yaaaaaaslında sorun bende de degıl esımdede hep dr hatası
Bosver uzulme doktorun onaylamiyosa onun sorunu :))))) ama bu seferde doktorun hamilesin derse hayir olmaz simdide ben kabul etmiyorum taaaam mi demeyi unutma
hahahha yok canım bu defa da 1 tane olamaz ucuzlere hamileyim diye diretirim kesin
yaaaa uffff yakalandımmm.. hergun duzenlı olarak takıp edıyorum bayılıyorum valla size :))))
merhabalar bu arada kızlar..
Eet cok haklisin kolay degil hemde hic degil ama herkesi farkli birseyden.siniyor iste Allah sabretmekten ve inanmaktan vazgecmezsen bigun mutlaka kazanicaksin emin ol
canım niye istemişler ki sizden? hadi benim eşimin sperm sayısı cok dusuktu varikoselden suphelendıgı ıcın ıstemıstı.. neyse artık spermleri istenilen duzeye getirdik sayılır bu ay hsg cektırcekmısım( ki hıc ıstmıyorum cok korkuyorum) dıger ayda asılama yapacak dr um. kısmetse tutacak ınsallah sabrım kalmadı artıkınnnnn olcem cocuk diye diye.. bı cocuk yapayımda sutlarım ben kocayı demıstım evlenırken kaynanadan dolayı da cocuk da olmuyo bi turlu
seni hep görüyorum azmak bugüne kısmetmiş.eklenmek istersen ekleyelim seni de.bizde sana bayılalım
kızlar merhabaduyduğum 2 hamile haberinden sonra hala özlem ve umutla bebeğimi beklemekteyim ...eski topiği bulamadım sağolsun mehmetelif arkadaşımız bu topiği msjla bildirmiş...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?