Hanımlar buyurun güle eğlene bebeklerimizi beraber bekleyelim :))

canım eşim on yıl önce varikosel olduğunu öğrenmiş
ama tedavisini önemsememiş. sperm sayımız orta yani normal ama daha da iyi olabilir demişti.
hareketli sperm sayısı düşecek diye korktuk o yüzden bi baksınlar kaçıncı derecede varikosel.
hsg için korkma,yani çekinenler söylüyo
anesteziyle bişey hissetmezsin canım.
rabbim inşallah o duyguya kavuşturur. sabrın sona şükür...

canımm hıc ıhmal etmeyın baktırın ne gerekıyorsa yapın cunku varıkosel var ıse zor hamıle kalıyoruz ben gecen yıl kaldım ama dolleme yetenekleri az oluyormus spermlerin. kimyasal gebelik yasamıstım..

Bu kk deki hatunlar cok komikler ya baya sesli guluyorum bazen:))) eet bencede duzelt bi an once ....
Bende icmeden sarhos olanlar gibi hamile kalmadan basim donuyor hayrolur ins

ben dusuk yapalı 1 yıl oldu.. son 12 aydır her ay hamıle kaldım zannımca kendımce ama dr um hıc onaylamadı yaaaaa aslında sorun bende de degıl esımdede hep dr hatası

kızlar merhaba duyduğum 2 hamile haberinden sonra hala özlem ve umutla bebeğimi beklemekteyim...eski topiği bulamadım sağolsun mehmetelif arkadaşımız bu topiği msjla bildirmiş...

ben dusuk yapalı 1 yıl oldu.. son 12 aydır her ay hamıle kaldım zannımca kendımce ama dr um hıc onaylamadı yaaaaa aslında sorun bende de degıl esımdede hep dr hatası

Bosver uzulme doktorun onaylamiyosa onun sorunu :))))) ama bu seferde doktorun hamilesin derse hayir olmaz simdide ben kabul etmiyorum taaaam mi demeyi unutma

yaaaa uffff yakalandımmm.. hergun duzenlı olarak takıp edıyorum bayılıyorum valla size :))))
merhabalar bu arada kızlar..

seni hep görüyorum yazmak bugüne kısmetmiş.eklenmek istersen ekleyelim seni de.bizde sana bayılalım

Son düzenleme:

hsg den korkma bir şey yok. ben ve adzeynep çektirdik okuduysan kolay oldu

kızlar merhaba duyduğum 2 hamile haberinden sonra hala özlem ve umutla bebeğimi beklemekteyim...eski topiği bulamadım sağolsun mehmetelif arkadaşımız bu topiği msjla bildirmiş...

kaçkere yazdım kız oraya.hoşgeldin.hasta oldun mu olduysan bat bildirr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…