- Konu Sahibi mehmetelif
-
- #3.001
Adetim duzenli benim bazen bikac gun oynayabiliyor bide killanma yok sukuradetin düzensiz mi saç dökülmesi var mı birde kıllanma var mı dedi
Eet zaten bir ayin icinde 4/3 u gitti geriiye kalanla idare ediyoruz yaklasik bir sene once falandieskiden dedin ama sen
adet olacağımdan herhalde siirlerim aşırı bozuk.sana bir şey demedim ki şaka yapıyorum.alındıysan özür dilerim
belim karnım feci ağrıyor.dengemle oynadılar daha 23 ünde adet oldum vücudumun dengesi kaçtı feci
ayaklarına sıcak su torbası felan koy, ama yumurtalıklarına dayama.inşallah bu son sıkıntın olur27 sinde adetim bitti 29 unda başladım ama çok sancım var şu an
gelmek istiyorsa gelsin yeter ya kıvranyorum şu an.inşallah sonunda hayırsız uğursuz bir şey olmaz
Anlıyorum canım olsun sen iyi olda dualarım hep seninle canım tanımıyorum ama inan hep dualarımdasınız
arkadaşım hep aşağıdasın bize katılsan birazda diyorum.yazsana tatlımmmmmmmmmm.delirtmeyin ulan beni
belim kopuyor arkadaşlar ben biraz yatacağım.oturamıyorum.bilgisayar açık görüşürüz
öyle canım da 29 unda bitti 1 kaç güne tekrar adet olacağım vücut şaşırdı çok kötüyüm.adetin sıkıntılarını biliyorsun biri bitmeden diğeri başladı düşün
yaaaa uffff yakalandımmm.. hergun duzenlı olarak takıp edıyorum bayılıyorum valla size :))))
merhabalar bu arada kızlar..
yaw kızlar benım adetım normalde 1 gun sancı olur gecerdı 3. gün oldu f-hala sancı var karnımda bide evlendıkten sonra geçer dediler bana adet sancısını nası yalan!!!!!!!
ben bu hatunu tanıyorum.
benim kafamdaki soruları giderdi varikosel topiğinde
tatlım nasılsın? ne yaptınız cektırdı mı eşin?
aaaaaaaaaa insanbulcumda burda papatyamdan sonra seni yakaladım gızzzzz bendensinnn
aralık sonu başka bi şehre gidicez canım.
burda çekebilecek doktor yokmuş
kız sus ehüm ehüm
bı cocuk yapayımda sutlarım ben kocayı demıstım evlenırken kaynanadan dolayı da cocuk da olmuyo bi turlu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?