Hanımlar buyurun güle eğlene bebeklerimizi beraber bekleyelim :))

Anlıyorum canım olsun sen iyi olda dualarım hep seninle canım tanımıyorum ama inan hep dualarımdasınız

arkadaşım hep aşağıdasın bize katılsan birazda diyorum.yazsana tatlımmmmmmmmmm.delirtmeyin ulan beni

yaw kızlar benım adetım normalde 1 gun sancı olur gecerdı 3. gün oldu f-hala sancı var karnımda bide evlendıkten sonra geçer dediler bana adet sancısını nası yalan!!!!!!!

O ses türkiyede eşi bebeğini kaybetmiş adam nasıl üzgündü yaa üzüldüm çok inş tekrR nasip olsun

Son düzenleme:
öyle canım da 29 unda bitti 1 kaç güne tekrar adet olacağım vücut şaşırdı çok kötüyüm.adetin sıkıntılarını biliyorsun biri bitmeden diğeri başladı düşün

Eet cok haklisin kolay degil hemde hic degil ama herkesi farkli birseyden.siniyor iste Allah sabretmekten ve inanmaktan vazgecmezsen bigun mutlaka kazanicaksin emin ol

aralık sonu başka bi şehre gidicez canım.
burda çekebilecek doktor yokmuş

canım niye istemişler ki sizden? hadi benim eşimin sperm sayısı cok dusuktu varikoselden suphelendıgı ıcın ıstemıstı.. neyse artık spermleri istenilen duzeye getirdik sayılır bu ay hsg cektırcekmısım( ki hıc ıstmıyorum cok korkuyorum) dıger ayda asılama yapacak dr um. kısmetse tutacak ınsallah sabrım kalmadı artıkınnnnn olcem cocuk diye diye.. bı cocuk yapayımda sutlarım ben kocayı demıstım evlenırken kaynanadan dolayı da cocuk da olmuyo bi turlu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…