- Konu Sahibi mehmetelif
-
- #3.801
Ya Allahim hayirlisini versin boyle dusunuyorum diye gunahada girmek istemiyorum ama asiyla genelde ikiz flan oluyormusya ben ondan cok korkuyorum sonucta kimsem yok burda kaynanamlardan baska herkeste calisiyor zor yani benim icin herkes ikizin olsun diye dua ediyor bende teker teker olsun diyorum hep ama oyuzden korkuma dun randevumu vardi asi icin sirf bilgi amacliydi onu bile ertelettim.Ama tabi hic olmamasindan da iyi
Bende degilim ozaman ama yinede spermin phi falanda onemli tabii bizimkininde aman okadar cok sey varki uygun ortam olmasi icin bize denk gelmiyor iste
merhaba kızlar yaklaşık 1 aydır girmiyorum siteye..hamilelik testinde 2. çizgiyi ne zaman görecegım allahım diye hep üzülüyodum her ay hüsran.cok samımıtle soylıyorum bu ay artık dedım olursa olur olmazsa olmaz allahın takdırı yapacak bısey yok herkes anne olacak dıye bı kaıdede yok ona gore bırlıkte olduk esımle hıc getırmedım aklıma hatta unuttum dıyebılırım kendımı rahatlattım.son adetım 6 kasımdı ben hep 5 yada 6 gun erken olurdum aralıgın 1 ınde kasıgımda muthıs batmalarım oldu ve adetım bıttıkten sonra akıntım hıc kesılmedı hatta arttı dıyebılırım hafıf koyulastı hatta göğüslerimdeki damarlarım belirginleşti elim degınce acıdı bunlar ılk defa bu ay oldu cunku adet zamanında hıc olmazdı.. ara ara karınıma sancı da gırıyodu adet agrısı gıbı hatta dıyodum bugun yarın adet olurum dıye ve uzerımde bı uyku halı ve yorgunluk vardı..hamılelık belırtılerıymıs meger..bugun sabah kalktıgımda gebelık testı yaptım cıft cızgıyı cok sukur kı gordum cok belırgındı cok sasırdım cunku bugun bugun adet gunumdu bı arkadas demıstı tam gunumde yaptım cıft cızgı grdum dıye benımde oyle oldu gercekten..rabbım her ısteyene versın ama kafanıza hıc takmayın akısına bırakın cunku olmaması bence bırazda psikolojik ben onu anladım kı bizim 9.ayımızdı. BENDE HAMİLE OLAN ARKADAŞLARIMIZA SORAYIM DR A NE ZMN GİTMEM GEREK KESEYİ GÖRMEM İÇİN
kızım ben akşama kadar çalıştım insan der ki gel ben sana yapayım
merhaba kızlar yaklaşık 1 aydır girmiyorum siteye..hamilelik testinde 2. çizgiyi ne zaman görecegım allahım diye hep üzülüyodum her ay hüsran.cok samımıtle soylıyorum bu ay artık dedım olursa olur olmazsa olmaz allahın takdırı yapacak bısey yok herkes anne olacak dıye bı kaıdede yok ona gore bırlıkte olduk esımle hıc getırmedım aklıma hatta unuttum dıyebılırım kendımı rahatlattım.son adetım 6 kasımdı ben hep 5 yada 6 gun erken olurdum aralıgın 1 ınde kasıgımda muthıs batmalarım oldu ve adetım bıttıkten sonra akıntım hıc kesılmedı hatta arttı dıyebılırım hafıf koyulastı hatta göğüslerimdeki damarlarım belirginleşti elim degınce acıdı bunlar ılk defa bu ay oldu cunku adet zamanında hıc olmazdı.. ara ara karınıma sancı da gırıyodu adet agrısı gıbı hatta dıyodum bugun yarın adet olurum dıye ve uzerımde bı uyku halı ve yorgunluk vardı..hamılelık belırtılerıymıs meger..bugun sabah kalktıgımda gebelık testı yaptım cıft cızgıyı cok sukur kı gordum cok belırgındı cok sasırdım cunku bugun bugun adet gunumdu bı arkadas demıstı tam gunumde yaptım cıft cızgı grdum dıye benımde oyle oldu gercekten..rabbım her ısteyene versın ama kafanıza hıc takmayın akısına bırakın cunku olmaması bence bırazda psikolojik ben onu anladım kı bizim 9.ayımızdı. BENDE HAMİLE OLAN ARKADAŞLARIMIZA SORAYIM DR A NE ZMN GİTMEM GEREK KESEYİ GÖRMEM İÇİN
ah gözüm gel ben elmalı pasta yaptım
ama sen huysuzsun kesin sevmiyosundur
Olsun ama ikiz olmasin yok etmez cok calisiyor cunku eve bile gec geliyo yemek yiyip biraz tv izleyip uyuyor hayatta etmez
severim neden sevmeyeyim huysuz da yaptın beni
adet oluyo gibi ağrılar hafif hafif varsa adettir..eğer sadece ıslaklık olupta normal akıntın geliyosa yerleşmedir..Ya kızlar moralim cok bozulduuuu.
Bir saat önce akıntı hissedip wcye gittim
Bozuk para boyutunda lekelenmis iç çamaşırım
Sildim bişey yoktu
Biraz önce yine gittim yine bişey yok
Sanırım bu 3 günlük gecikme hamilelikten degiiiiiil(((((
cnm battaşım benimBattasim benim gel bi sarilayim sana benimde 11iAma benim umudum yok cunku aksam anladim gelecegini bende belirtiler basladi oncelikle hassaslik stres birisini bogma kavga etme istegi ve hafiften karnim cizz etti sanki ne zaman boyle olsam geliyor lanet kirmizi.Senin yum gunun kacindaydi degerlendirebildin mi bari?
kız ben son katım üstümde kimse yok..bende o manyaklardanımhahahhah örtü ne kelime ben halı silkeledim sıkıysa bişey desinler benimde üsttekiler aynısını yapıyo ben ses çıkarmıyorum çünki çamaşırların üstüne bile silkeleniyo deli karılar...bi delide ben temizlik hastasıyım bu aradanasıl düzelicem ben ya puffff
sen hangi memlekettesin..Burda oglen daha aksamada ise gidiyorum puff bana durmak yatmak haram
doktorlar oynamaya çalışıyor ama adet olmuyorum işte vücudum izin vermiyor oynamalarınadaha yeni yumurtluyorum yaaaaaaaaaaaaaaa
kız elif sen o hipoli şeyi yapmayana kadar yumurtalar spermle buluşmaz...
bi yaptır hayırlısıyla ikinci ay hamile olmassan gel yüzüme tükür
elbet banada yapılacak o havai fişek
ozaman diycem fakir ama gururlu bi kadınım
Ya Allahim hayirlisini versin boyle dusunuyorum diye gunahada girmek istemiyorum ama asiyla genelde ikiz flan oluyormusya ben ondan cok korkuyorum sonucta kimsem yok burda kaynanamlardan baska herkeste calisiyor zor yani benim icin herkes ikizin olsun diye dua ediyor bende teker teker olsun diyorum hep ama oyuzden korkuma dun randevumu vardi asi icin sirf bilgi amacliydi onu bile ertelettim.Ama tabi hic olmamasindan da iyi
İnşallah canim...Ay inşallah canım ya
Umarım oyledir
Hımm yerleşmeyi yanlış hatırlıyorum pembe diye o zaman
ehühüyapcam dedim ya kız
on yüz bin tane yapcam
canım sen ikizden korkuyosunda arkadasım napsın.. gecen yıl evlendıler 2. ayında hamıle kaldı keseyı gorduler 2. kontrolunde bi kese daha ikiz oluyor dedik sevındık.. 3. kontolunde 3 kalp atısı 1 kesede iki kalp atıyodu dogal yoldan üçüz :)) kız aglamaktan helak oldu 2 ay once kucagına aldı bebeklerını sıgdırdıgı kadar tabıı zorlanıyo cok hem maddı hem manevı.. olsun saglıklı olsunda bakarız
kafasına at git bi tanesini sendebakcak mecbur
ama bi kere de ikiside büyür gider
başka sıkıntı olur ama sonra onlar bir olur kendi kendilerine hallederler herşeyi
adet oluyo gibi ağrılar hafif hafif varsa adettir..eğer sadece ıslaklık olupta normal akıntın geliyosa yerleşmedir..
kan testi yaptır..sende kurtul bende üff.
cnm battaşım benim
benim durumum biraz değişik..adetin 3. günü aşılama olmaya gittim hast.yum 13mm. olduğu için aşılama yapmadılar...
yani o yum.adetten bir hafta sonra çatlamıştı..eeee tabiki adetim biterbitmez gece gündüz çalıştım.bakalım
kız ben son katım üstümde kimse yok..bende o manyaklardanımhersabah bizim yatk kızım yatk.sonra halılara örtü öttüm onlar bi güzel silkenecek..yoksa duramam
sen hangi memlekettesin..
adet olsam yapacaklar ama vücudum isyan ediyor olmuyorummmmmmmmmmmmmmmmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?