Hanımlar buyurun güle eğlene bebeklerimizi beraber bekleyelim :))

canım sen ikizden korkuyosunda arkadasım napsın.. gecen yıl evlendıler 2. ayında hamıle kaldı keseyı gorduler 2. kontrolunde bi kese daha ikiz oluyor dedik sevındık.. 3. kontolunde 3 kalp atısı 1 kesede iki kalp atıyodu dogal yoldan üçüz :)) kız aglamaktan helak oldu 2 ay once kucagına aldı bebeklerını sıgdırdıgı kadar tabıı zorlanıyo cok hem maddı hem manevı.. olsun saglıklı olsunda bakarız

Bende degilim ozaman ama yinede spermin phi falanda onemli tabii bizimkininde aman okadar cok sey varki uygun ortam olmasi icin bize denk gelmiyor iste

her şey bi tarafa kaderimizde varsa olacak aslında şunu neden düşünüp kafamızdan atamıyoruz hepimiz biliyoruz ki allahın ol demesine bakıyor ister sorun olsun ister olmasın....

ah canım tebriklerr 9 ay bekleyip kavuşmuşsun ne mutlu

hayırlısı olsun sevindim adına.kan testi de yaptır bakalım

Olsun ama ikiz olmasin yok etmez cok calisiyor cunku eve bile gec geliyo yemek yiyip biraz tv izleyip uyuyor hayatta etmez

kafasına at git bi tanesini sende bakcak mecbur
ama bi kere de ikiside büyür gider
başka sıkıntı olur ama sonra onlar bir olur kendi kendilerine hallederler herşeyi

adet oluyo gibi ağrılar hafif hafif varsa adettir..eğer sadece ıslaklık olupta normal akıntın geliyosa yerleşmedir..
kan testi yaptır..sende kurtul bende üff.

cnm battaşım benim
benim durumum biraz değişik..adetin 3. günü aşılama olmaya gittim hast.yum 13mm. olduğu için aşılama yapmadılar...
yani o yum.adetten bir hafta sonra çatlamıştı..eeee tabiki adetim biterbitmez gece gündüz çalıştım.bakalım
kız ben son katım üstümde kimse yok..bende o manyaklardanımhersabah bizim yatk kızım yatk.sonra halılara örtü öttüm onlar bi güzel silkenecek..yoksa duramam
Burda oglen daha aksamada ise gidiyorum puff bana durmak yatmak haram
sen hangi memlekettesin..

doktorlar oynamaya çalışıyor ama adet olmuyorum işte vücudum izin vermiyor oynamalarınadaha yeni yumurtluyorum yaaaaaaaaaaaaaaa

kız elif sen o hipoli şeyi yapmayana kadar yumurtalar spermle buluşmaz...
bi yaptır hayırlısıyla ikinci ay hamile olmassan gel yüzüme tükür

Tebriiklerr Ben adet günümden bi gün önce çift çizgiyi gördüm, 1 hafta sonra dr a gityim keseyi gördüm. Kan testi yaptırırsan da belli olur ne zaman görülceği. 1500 ve üzeri olunca kese gözükür.

yavrum ben kızımı doğurdum da kalp hastası olrak doğdu..ama ne cektim onu büyütürken..
küçükken çok yoruluyodum annem hep derdi taş ufağı değilki insan ufağı elbet büyür..
sinir olurdum ama bak büyüdü de okullu oldu.. 4. kat evimiz asansör yok
ve okul için hergün kuçağımada sığmıyo diye sırtımda indirir çıkarırım..
sen ikizin neyinden korkacan..çok çok çıkarsın işten nolcak

Son düzenleme:
Ay inşallah canım ya
Umarım oyledir
Hımm yerleşmeyi yanlış hatırlıyorum pembe diye o zaman
İnşallah canim...

Oncelikle hyrli olsun cnm..oncelikle bi kan testi yaptir kandada onaylansin gebeligin..ordaki degere gore kac haftalik oldugun az cok belli olur..keseyi gormen icin degerinin 1500 olmasi gerek oda ancak vajinal ultrasonla gorunur..adetinin 1 hafta 10 gun gecmesiyle gorunur..beklemeni tavsiye ederim..cunku kese gorunmeyince dr lar biraz uzebiliyorlar..karin ustunden görünmesi ise kandaki degerinin 5000 li degerde olmasi gerekir onun icinde adetinin 15-20 gun gecmesi gerekir..ve o arada kalp atisidaa alabilirsin..folik asite baslaman lazim eger baslamadiysan..ve bazi testler yapilicak..allah tamamina erdirsin insallah

Allah yardimcilari olsun valla Allahin isi benimde olma sansi cok yuzden oyuzden korkum cunku sulalemizde var baya ikiz gebelikler hemde dogal yoldan hayirlisi olsun yaa yeterki olsunda

QUOTE=jonguil;32985096]her şey bi tarafa kaderimizde varsa olacak aslında şunu neden düşünüp kafamızdan atamıyoruz hepimiz biliyoruz ki allahın ol demesine bakıyor ister sorun olsun ister olmasın....[/QUOTE]

OLmuyor iste olmuyor kendi adima soyleyeyim olmuyor.Daha dogrusu adet zamanima 3-5 gun kala psikopata bagliyorum resmen.Cunku hassaslasiyorum bu gunlerde ondan butun bu arizam siz bana bakmayin

kafasına at git bi tanesini sende bakcak mecbur
ama bi kere de ikiside büyür gider
başka sıkıntı olur ama sonra onlar bir olur kendi kendilerine hallederler herşeyi

Hhahahhic gulecegim yoktu ilahi Allahta seni guldursun

Canim ben cook uzaklardayim bosver.Umarim 11 aralikta gormeyiz kirmizi karti da mutlu haberleri aliriz

adet olsam yapacaklar ama vücudum isyan ediyor olmuyorummmmmmmmmmmmmmmmm

adet söktürücüler var..onları kullan vermedimi dr.
ben geçen yıl 40-45 günde adet oluyodum o ilaçtan verdi dr içtim...şimdi 30 güne indi..
korkma ilaçtan tabiki dr verdiği ilaçtan.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…