- 8 Aralık 2017
- 1.523
- 1.968
- 48
- Konu Sahibi Prensess12
-
Simdi ki evimize yeni tasnmisiz.ilk wc keyfim sabah girdim ama inanilmaz gazim var ben tabi evimin bana vermis oldugu rahatliga dayanarak zart zart takiliorm coook afedersnz.bir de bogazm tikali bogazimi temizliorm.(yanda ki kimse wc dekinin bayan oldugunu anlamstr yani sesmden)sonra bi tkrti duydum yan tarafla bzim tuvaletler bitisikmis meger.ustelik duvar duvar degil araya ortu cekmsler sanki.o duydugum da yan tarafn tuvaletten ckarken ckardigi kapi sesiymis.nsl utandm kac gun karsilasmamak icin mucadele ettm.evinde bile rahat yok insana[/QUOTE
Arada özel falan da kalmamış :)
Aaa yok artık ya tuvalettede mi rahat yok :)))) bir kere de ben yaptım o pırtı ama nasıl ses tv acık esim oradan bağırdı nasıl çıktı bende anlamıyorum çok utanmıştım bağırıncaSimdi ki evimize yeni tasnmisiz.ilk wc keyfim sabah girdim ama inanilmaz gazim var ben tabi evimin bana vermis oldugu rahatliga dayanarak zart zart takiliorm coook afedersnz.bir de bogazm tikali bogazimi temizliorm.(yanda ki kimse wc dekinin bayan oldugunu anlamstr yani sesmden)sonra bi tkrti duydum yan tarafla bzim tuvaletler bitisikmis meger.ustelik duvar duvar degil araya ortu cekmsler sanki.o duydugum da yan tarafn tuvaletten ckarken ckardigi kapi sesiymis.nsl utandm kac gun karsilasmamak icin mucadele ettm.evinde bile rahat yok insana
Yok anam yok hic bi yrde rahat yokAaa yok artık ya tuvalettede mi rahat yok :)))) bir kere de ben yaptım o pırtı ama nasıl ses tv acık esim oradan bağırdı nasıl çıktı bende anlamıyorum çok utanmıştım bağırınca
Neden öyle birşey yapma gereği duydu ki :))Yurtdışındaydim anaokuluna gidiyorum ve teneffüs zamanı. Kalabalığın içinde ben tek arkamdan 3 tane kız gelmiş. Bitanesi altımı bi indirdi kaldim beyaz donumla :))) hiç unutmam siyahi bonus saçlı bi kızdı benden yaşca büyük :/
Ya onu yazarken düşündüm de küçükken çok pasiftim ve yanlız takılıyordum genelde de kapşonla başımı kapatiyodum hep. Belki de o yüzden uğraşmak istedi vardır ya böyle tipler.Neden öyle birşey yapma gereği duydu ki :))
Evet olabilirYa onu yazarken düşündüm de küçükken çok pasiftim ve yanlız takılıyordum genelde de kapşonla başımı kapatiyodum hep. Belki de o yüzden uğraşmak istedi vardır ya böyle tipler.
Ona yapacak birşey yok bebek geliyorum demiş :)Market kasasında arkamda bir büyük orduyla beraber suyum gelmişti
O an şoktan rezıllık falan düşünemedim ama d artık doguma 3 ay kala eve hapsederim artık kendimi
Öyle ama şlak diye olmadı işteOna yapacak birşey yok bebek geliyorum demiş :)
Öyle ama şlak diye olmadı işte
İşedim sandım biran
Eyvah eyvah çok kötü olmuş. Bi de düşününce çok komik :)bundan 7 yıl kadar önce patronum şehir dışındaki şirketteyken beni aradı şuan toplantıya giriyorum herkese söyle beni arasınlar dedi. bende herkese söyledim hepiniz sırayla ahmet beyi arayın dedim. ne alaka falan dediler toplantıya giricekmiş herhalde kaçmak için falan istiyor dedim. başladı bunlar aramaya ben odaya çıktığımda telefon çalıyor bir bakıyorum ahmet bey; poga hanım neden beni arıyor bu çalışanlar ben kimse beni aramasın size bırakıyorum bugün yetkiyi demedim mi demesin mi? benimki nasıl bir aptallık gülüyim mi ağlıyım mı? hiç unutamadığım ama her aklıma geldiğinde çok güldüğüm bir anı olarak kaldı bende.
daha neler var bende çok yoğun olunca herşeyi tersten anlama gibi bir huyum var. ama henüz çalıştığım hiçbir yerden kavulmadım :)Eyvah eyvah çok kötü olmuş. Bi de düşününce çok komik :)
İyiymiş :)daha neler var bende çok yoğun olunca herşeyi tersten anlama gibi bir huyum var. ama henüz çalıştığım hiçbir yerden kavulmadım :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?