Hanımlar çok utandıgınız anları anlatıverin bakalım :)

Aaa yok artık ya tuvalettede mi rahat yok :)))) bir kere de ben yaptım o pırtı ama nasıl ses tv acık esim oradan bağırdı nasıl çıktı bende anlamıyorum çok utanmıştım bağırınca

Y
Aaa yok artık ya tuvalettede mi rahat yok :)))) bir kere de ben yaptım o pırtı ama nasıl ses tv acık esim oradan bağırdı nasıl çıktı bende anlamıyorum çok utanmıştım bağırınca
Yok anam yok hic bi yrde rahat yok

Yurtdışındaydim anaokuluna gidiyorum ve teneffüs zamanı. Kalabalığın içinde ben tek arkamdan 3 tane kız gelmiş. Bitanesi altımı bi indirdi kaldim beyaz donumla :))) hiç unutmam siyahi bonus saçlı bi kızdı benden yaşca büyük :/

Neden öyle birşey yapma gereği duydu ki :))

Market kasasında arkamda bir büyük orduyla beraber suyum gelmişti
O an şoktan rezıllık falan düşünemedim ama d artık doguma 3 ay kala eve hapsederim artık kendimi

bundan 7 yıl kadar önce patronum şehir dışındaki şirketteyken beni aradı şuan toplantıya giriyorum herkese söyle beni arasınlar dedi. bende herkese söyledim hepiniz sırayla ahmet beyi arayın dedim. ne alaka falan dediler toplantıya giricekmiş herhalde kaçmak için falan istiyor dedim. başladı bunlar aramaya ben odaya çıktığımda telefon çalıyor bir bakıyorum ahmet bey; poga hanım neden beni arıyor bu çalışanlar ben kimse beni aramasın size bırakıyorum bugün yetkiyi demedim mi demesin mi? benimki nasıl bir aptallık gülüyim mi ağlıyım mı? hiç unutamadığım ama her aklıma geldiğinde çok güldüğüm bir anı olarak kaldı bende.

Eyvah eyvah çok kötü olmuş. Bi de düşününce çok komik :)

cok guzel bir topic olmus. Cok severim boyle kimik anilari. Benimde vardir ama dusunnce aklima gelmez

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…