Hanımlar çok utandıgınız anları anlatıverin bakalım :)

Toplanin size asansorde zicisimi anlatayim insallah banlanmamBir gun okudugum universitede bana hic yaramayan suyunu ictim.Okula gittim sunum yapacagim diye fistik gibiyim tabi topuklular falan.Donuste karnima bir agri girdi ama yerimde duramiyorum ucundan bas verdi hizli hizli kosmaya basladim ben hizlandikca daha cok geliyor karnim buruluyor.Daga fazla dayanamayacgim ya Allah deyip yururken ayni zamanda caril caril...Allahim nolur yer yarilsin da girwyim diyorum o kadar kotuyum yurda bi girdim sinif arkadasim kapida bekliyor zoraki selan verip arkama cantami koyarak asansore gittim merdivenden cikarsam arkami gorecek cunku gerci kokudan anlamistir neyse ben b.klu b.klu girdim asansore 2. Kata cikacagim kimse yok sukur derken 1.katta durdu asansor 2 kiz bindi biner binmez off bu ne kom osurdu falan diyolar kokudan agizlari burunlari kaydi acil dugmesine falan basiyorlar olcez simdi diyorlar bende burnumu falan tituyorum salak salak bakiniyorum odaya bir geldim banyoya bir girdim yurttan nasil kaydimi alabilirim diye dusundum agladim sonra unuttum ins kizlar da unutmustur

Ay Allahım çok güldüm nasıl bi olaydır bu böyle inşallah unutmuşlardır

Ben unuttuklarını sanmıyorum şimdi onlarda biryerlerde anlatıyor olabilirler :)

Bi gun bi fırına gitmiştim. Fırının iki tane kapisi varmis. Bi tanesi caddede, oradan normal musteriler giriyo. Bi tanesi ise sokak arasinda. Ben de sokak arasindan girdim. Meger oradan calisanlar giriyomus. Ben farkında olmadigim icin gidip saf saf iki tane hamur alicam diyorum. Meğer ben kasanin arkasındaymisim. Hamur istediklerimse musteriymis. O an utanctan yerin dibine girmistim. Bi daha o fırının önünden bile geçmemiştim.

Gerçekten komik olmuş :))

Ay ne güldüm

Ayyyy. Annemle beraber biz de yaşamıştık bunu. Koskoca meydan da tuvaletlere inen yuruyen merdivenlere bindik. Bi amca hanımlar yanlış tarafa geliyosunuz dedi. Rezil olmuştuk :)
Bazen insanın dalgınlığına gelebiliyor çok komik duruma düşebiliyoruz :)

Geçen sene çok kar yagmisti , ben de işten çıktım markete gidicem , bizim orda da bir yola cam dosediler, böyle park gibi ışıklı bişey oldu. Camın üzeri kar olmuş görmedim tabi. Basmamla kaymak bir oldu, yerdeyim, kalkmaya çalışıyorum, çalıştıkça yine düşüyorum , herkes de bana bakıyor, bı elinden tutalım şunun demiyorlar, kaç kere geri düştüm bilmiyorum dizlerim parçalanmıştı . Ama şimdi hatirladikca gülerim :) işin Garibi kar yağan bı şehirde cam yolun ne işi var, hadi yaptin bı uyarı tabelası koy. Orda düşüp bı yerlerini kıran çok olmuş .

Benzer bir hikaye de benden
Yıl 2014... ...1 ay olmuş kızıma tuvalet eğitimi vermeye başlayalı... ..."bir aydır eve hapsoldu kuzum, tuvaletini yapar yapmaz dışarı çıkalım 1 saate döneriz" deyip dışarı çıktığım gün circir olmuşum. Kızımı eve dönmeye ikna edemediğim için altına kaçıran (tuvalet eğitimi verdigim) kızım degil ben olmuştum

İyi bi sakatlık olmamış geçmiş olsun. Evet kar alan yerlere cam saçma olmuş :)

Ahahaha bu da cok iyiydi

Bende ortaokuldan sonra okula bi sene ara verip kur-an kursuna gitmiştim. Bi nevi çocuksun tabi. Aklımda muzurluk bi de fesatlık galiba bilemedim :) her sabah kalkıp kursa gitmek çok zor geliyordu.
Giderken de apartmanlara bakıp off herkes uyuyor diye iç geçirirken gözüm zillere takıldı :) artık hergun sabahları giderken farklı apartmanların zillerine basıp koşarak kaçıyordum :) Bi gün etek uzun tabi bi takildim yere yapıştım içimden al işte Allah cezanı verdi diyorum. Bi yandan da etrafta insan var mı diye bakıyorum ilerden biri geldi yardım etti çok utandım ama en azından zile bastığımı görmedi diye kendimi teselli ediyordum salak gibi :)

Böyle birşey yaşama korkusuyla hep ilk olarak plakaya bakarım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…