- 22 Eylül 2017
- 2.605
- 2.746
- 133
- Konu Sahibi Prensess12
-
Kızımı okula yazdırmaya giderken,abim okul müdürünü tanıdığı için,beraber gidelim,hazırlan dedi.
Hazırlandım. Çıktım. Tam kapımın önünde abimin arabasının aynı rengi ve aynı modeli bir araba.Kapıyı zorladım...
Abla,yanlışş! diye bir ses duydum.Karaman Belediye Başkanı yeni yapılan yolu teftiş ederken,park halindeki özel şoförlü aracına binmeye çalışan bir kadın düşünün.
Hahhahhah,bir yazar anlatmıştı.adam konferans veriyormuş.Annesi de en önlerde oturuyor.Yabancı konukların da anlaması için anında ingilizceye çevriliyormuş.
Benim halam da babamın arabası sanıp başka bir adamın arabasına binmişti. Biz binerken gördük ama sesimizi duymadı. Bir de adamın kafasına çantayla vurmuştu abimin arabasını mı kaçıracaksın diye, kavga çıkmıştı.Amcamın oğlu falan araya girdi de sulh sağlandı, adam gebertecekti bizi.
Hahhah o anlar rezil olmuşuz olacağımız kadar anlatıp tekrar rezil olsak ne olacak sankiBen artık yazmam iki günde kendimi yeterince rezil ettim :)
sanki tekrar yaşıyormuşum gibi hissediyorum nasıl utanmışsam artık :)Hahhah o anlar rezil olmuşuz olacağımız kadar anlatıp tekrar rezil olsak ne olacak sanki
sanki tekrar yaşıyormuşum gibi hissediyorum nasıl utanmışsam artık :)
Çok merak ettim sorucam nerelisin sahi canım
gece gece güldürdünüz beni Allahda sizi güldürsünBi gun bi fırına gitmiştim. Fırının iki tane kapisi varmis. Bi tanesi caddede, oradan normal musteriler giriyo. Bi tanesi ise sokak arasinda. Ben de sokak arasindan girdim. Meger oradan calisanlar giriyomus. Ben farkında olmadigim icin gidip saf saf iki tane hamur alicam diyorum. Meğer ben kasanin arkasındaymisim. Hamur istediklerimse musteriymis. O an utanctan yerin dibine girmistim. Bi daha o fırının önünden bile geçmemiştim.
dönüp değiştin herhalde sonra :)Slm benim de ufak şapşallıgım olmuştu... Ben çalıştığım dönemler çok erken iş başı yapıyordum sabah 4 felan Birgün iş arabası geldi beni almaya zaten uykusuzum sabaha kadar oturmuşum 1-2 saatlik uykuyla işe gidecem.. ohhhh ben teli de kısmışım zil çekili baktım çam vuruluyor iş arkadaşı geç kaldık koş dedi veeee benim gibi şapşal pijamayla fırlamışım.. saçma ama komik bi anı olarak kaldı... :) :)
allahtan hepsi samimi olduğum arkadaşlardı alıp arabada değiştimdönüp değiştin herhalde sonra :)
:)allahtan hepsi samimi olduğum arkadaşlardı alıp arabada değiştim
Sevgilimle romantik bir gece geçirmek için günü birlik kaçamak yapmıştık . Her şey çok iyi biraz alkolü abartmışım . Benimki de telefonla konuşmak için uzaklaştı .bende lavaboya gittim .afedersiniz biraz içim dışıma çıktı tabi burnuma da girdi. Bende nasıl olsa yanlızım diye başladım hönkürmeye,tıksırmaya .burnum dan çıkarmak için garip garip sesler .. “aşkm yardım edeyim mi “ diye bir ses . Anammm bir utandım .sonrası karanlık ..Yok aşkm çıkıyorum şimdi “burnunda kalmış biraz aşkım “
Saldım çayıra artık temizle gitsin madem ...
Bi gun bi fırına gitmiştim. Fırının iki tane kapisi varmis. Bi tanesi caddede, oradan normal musteriler giriyo. Bi tanesi ise sokak arasinda. Ben de sokak arasindan girdim. Meger oradan calisanlar giriyomus. Ben farkında olmadigim icin gidip saf saf iki tane hamur alicam diyorum. Meğer ben kasanin arkasındaymisim. Hamur istediklerimse musteriymis. O an utanctan yerin dibine girmistim. Bi daha o fırının önünden bile geçmemiştim.
Bi gun bi fırına gitmiştim. Fırının iki tane kapisi varmis. Bi tanesi caddede, oradan normal musteriler giriyo. Bi tanesi ise sokak arasinda. Ben de sokak arasindan girdim. Meger oradan calisanlar giriyomus. Ben farkında olmadigim icin gidip saf saf iki tane hamur alicam diyorum. Meğer ben kasanin arkasındaymisim. Hamur istediklerimse musteriymis. O an utanctan yerin dibine girmistim. Bi daha o fırının önünden bile geçmemiştim.
Ay çok güldüm Allahta seni güldürsünBi gun bi fırına gitmiştim. Fırının iki tane kapisi varmis. Bi tanesi caddede, oradan normal musteriler giriyo. Bi tanesi ise sokak arasinda. Ben de sokak arasindan girdim. Meger oradan calisanlar giriyomus. Ben farkında olmadigim icin gidip saf saf iki tane hamur alicam diyorum. Meğer ben kasanin arkasındaymisim. Hamur istediklerimse musteriymis. O an utanctan yerin dibine girmistim. Bi daha o fırının önünden bile geçmemiştim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?