Hanımlar çok utandıgınız anları anlatıverin bakalım :)

Düşündüm düşündüm aklıma bu geldi. Düğün mü vardı neydi. Kazanlarla yemek yapılmış. O zaman da bir çocuk var sanki bana karşı ilgisi var gibi. Ben kazanların olduğu yerdeyim çocuk geldi. Gözgöze geldik. Sonra ben arkamı döneyim dedim. Yerde birşey varmış ayağım takıldı. Kazanın içine düşmekten son anda kurtuldum. Ama baya tökezledim falan. Sanki çocuğu görünce heyecanlanip elim ayağıma dolaşmış gibi oldu. Çok utandım. Günlerce aklımdan çıkmadı. Sonra çocuğu bir daha görünce ters ters falan baktım ya da hiç bakmadım. Sırf ona ilgim olmadığını anlasın da havalara girmesin diye
Çok rezil bak yine yerin dibine girdim

Kızımı okula yazdırmaya giderken,abim okul müdürünü tanıdığı için,beraber gidelim,hazırlan dedi.

Benim halam da babamın arabası sanıp başka bir adamın arabasına binmişti. Biz binerken gördük ama sesimizi duymadı. Bir de adamın kafasına çantayla vurmuştu abimin arabasını mı kaçıracaksın diye, kavga çıkmıştı. Amcamın oğlu falan araya girdi de sulh sağlandı, adam gebertecekti bizi.

Hahhahhah,bir yazar anlatmıştı.adam konferans veriyormuş.Annesi de en önlerde oturuyor.Yabancı konukların da anlaması için anında ingilizceye çevriliyormuş.
Yazar annesinin başını sağa sola salladığını görüyor ama anlam veremiyormuş.
Kadın en son dayanamamış,sen ne saygısızsın,benim oğlum konuşurken,kaale almadan konuşup duruyorsun diye çantayı tercumanın kafasına geçirirken oğlunun sesini duymuş, AANNEE!!!

gece gece güldürdünüz beni Allahda sizi güldürsün

Slm benim de ufak şapşallıgım olmuştu... Ben çalıştığım dönemler çok erken iş başı yapıyordum sabah 4 felan Birgün iş arabası geldi beni almaya zaten uykusuzum sabaha kadar oturmuşum 1-2 saatlik uykuyla işe gidecem.. ohhhh ben teli de kısmışım zil çekili baktım çam vuruluyor iş arkadaşı geç kaldık koş dedi veeee benim gibi şapşal pijamayla fırlamışım.. saçma ama komik bi anı olarak kaldı... :) :)

dönüp değiştin herhalde sonra :)

Sevgilimle romantik bir gece geçirmek için günü birlik kaçamak yapmıştık . Her şey çok iyi biraz alkolü abartmışım . Benimki de telefonla konuşmak için uzaklaştı .bende lavaboya gittim .afedersiniz biraz içim dışıma çıktı tabi burnuma da girdi. Bende nasıl olsa yanlızım diye başladım hönkürmeye,tıksırmaya .burnum dan çıkarmak için garip garip sesler .. “aşkm yardım edeyim mi “ diye bir ses . Anammm bir utandım .sonrası karanlık ..Yok aşkm çıkıyorum şimdi “burnunda kalmış biraz aşkım “
Saldım çayıra artık temizle gitsin madem ...

ay gece gece güldürdünüz beni ne rezillik ama

Ay çok güldüm Allahta seni güldürsün

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…