- 30 Haziran 2017
- 273
- 195
- 23
- Konu Sahibi Prensess12
-
Bende Birgün lise ye giderken okul çıkışında o kadar kalabalığın içinde yavru köpeğin beni kovalaması. Büyük rezillikti
Sen benim altıma kaçırma hikâyelerimi bilsen...Bir gün tarlaya gittik pikniğe
Orda el arabası vardı
Biz küçüğü Z teker teker birbirimizi bindirip gezdirdik güldük eğlendik
Sonra anneme illa ısrar ettik sende bin senide gezdircez diye
Annemi gezdirirken gülmeye başladı kahkahalarla o guldikce bende güldüm guldukce güldüm
Sonra bi anda gülmekten altima kaçırdım
Bu olay olduğunda 12 yaşında falandim çok utanmistim halada herkes anlatıp güler
M M e gAkaba KaPrisLiPazen Hannaz Triplimelek Megi
ince bilek @_Marla_ IcimdekiSonsuzDeniz
Bir tanede sen anlat iki s.dikli gülelimSen benim altıma kaçırma hikâyelerimi bilsen...
Yok bence bende kalsın:)) benimkiler direk aaaa bu ........ müş dedirtecek cinstenBir tanede sen anlat iki s.dikli gülelim
Allah seni iyi etsin♥♥Bir gün tarlaya gittik pikniğe
Orda el arabası vardı
Annemi gezdirirken gülmeye başladı kahkahalarla o guldikce bende güldüm guldukce güldüm
Bu olay olduğunda 12 yaşında falandim çok utanmistim halada herkes anlatıp güler
Bir gün tarlaya gittik pikniğe
Orda el arabası vardı
Ay çok kötü bi durumBunu ben yasamadim bir teyzemiz yasamis bana anlatmisti cok guldum
Teyzemiz bir akrabasindan et almis buzluktan posete koymus eve goturecek. Minibuse binmis oturmus bir koltuga poset buzlu oldugu icin soguk ya bacaklarinin arasina yere indirmis etegide kapatmis poseti. Sonrasinda ikide bir muavin gelip teyze iyi misin hasta misin diye sorup duruyormus. Sonra teyze inmeye yakin farketmisti etten kan akmis epey. Muavin de teyze regl oldu sanmis tabiutancindan soramamis. Hasta misin diyip durmus
Bunu ben yasamadim bir teyzemiz yasamis bana anlatmisti cok guldum
Teyzemiz bir akrabasindan et almis buzluktan posete koymus eve goturecek. Minibuse binmis oturmus bir koltuga poset buzlu oldugu icin soguk ya bacaklarinin arasina yere indirmis etegide kapatmis poseti. Sonrasinda ikide bir muavin gelip teyze iyi misin hasta misin diye sorup duruyormus. Sonra teyze inmeye yakin farketmisti etten kan akmis epey. Muavin de teyze regl oldu sanmis tabiutancindan soramamis. Hasta misin diyip durmus
Yıllar önce,sürücü kursunu bitirmişim, sınavları geçmişim,sıra geldi sürücü belgesini almaya.Emniyet müdürlüğünden Şoförler odasına gönderdiler gerekli belgeler için.
Hemen karşıdaki binaya bir koşu gittim,ama öyle heyecenlıyım ki,kelebek gibi uçuyorum.
Kadın memur kağıtları çıkarıp önüme koydu,bir yandan da arkadaşıyla laflıyor.
Ben kağıtları kaptığım gibi emniyet müdürlüğüne geri döndüm,babacan memura uzattım.
Adam,kızım,yazılar nerde,bunlar boşBen,bilmem,yazmadılar birşey
Olur mu canım,hadi götür de doldursunlar dedi.Memurun yanına döndüm,neredesiniz siz,yazmadan almışsınız kağıtları diye çıkıştı.Şey bilmem ki, çok heyecanlıyım,ilk defa ehliyet alıyorum da
(ne demekse)
Hıı iki kere alan yok zaten dedi,ben
Ahaha anlatisina bayildimBi tane daha geldi aklıma. .henüz bakardım esimle sevgiliydik piknik alanındayız onlarda ailecek orada karşı karşıyayız biraz mesafe var sadece ..babam salıncakta sallanırken beni yanına çağırdı birlikte sadece oturuyorduk birden sallamaya başladı salıncagı babam. Baba düşeceğiz dedim yamuk yumuk sallanıyordu durdum indim arkamı döndüm bütün ailem birden ayaklandı babam düşmüş ..hem üzüldüm hem gülüyorum hemde utandım karşıda sevgilim ve ailesi var çok kötü bi gündü hala söylerler
Yok canım kk herşeye şahit olmuştur zaten birşey olmazBen anlatirsam burada komse kalmaz
Sağol canımAhaha anlatisina bayildim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?