Hanımlar çok utandıgınız anları anlatıverin bakalım :)

Bir gün tarlaya gittik pikniğe
Orda el arabası vardı

Biz küçüğü Z teker teker birbirimizi bindirip gezdirdik güldük eğlendik

Sonra anneme illa ısrar ettik sende bin senide gezdircez diye

Annemi gezdirirken gülmeye başladı kahkahalarla o guldikce bende güldüm guldukce güldüm

Sonra bi anda gülmekten altima kaçırdım

Bu olay olduğunda 12 yaşında falandim çok utanmistim halada herkes anlatıp güler

M M e g Akaba KaPrisLiPazen Hannaz Triplimelek Megi
ince bilek @_Marla_ IcimdekiSonsuzDeniz

Sen benim altıma kaçırma hikâyelerimi bilsen...

Allah seni iyi etsin♥♥
Ne güldüm canum yaa:)))

ah şu çocukluk anıları

Bak sidikli halim benim de aklıma geldi bitene. İlkokuldayım son dersti galiba çıkmıştık dersten okulun yakınında çeşme vardı arkadaşımla oraya gittik o su içiyor . Benim de çişim geldi ama tutamıyorum hareket etsem gidiyor bi bıraktım şiyah külotlu çorap vardı Allahtan yoksa belli olurdu ama çok utanmıştım farketseler adım sidikli olarak kalırdı

Bunu ben yasamadim bir teyzemiz yasamis bana anlatmisti cok guldum

Teyzemiz bir akrabasindan et almis buzluktan posete koymus eve goturecek. Minibuse binmis oturmus bir koltuga poset buzlu oldugu icin soguk ya bacaklarinin arasina yere indirmis etegide kapatmis poseti. Sonrasinda ikide bir muavin gelip teyze iyi misin hasta misin diye sorup duruyormus. Sonra teyze inmeye yakin farketmisti etten kan akmis epey. Muavin de teyze regl oldu sanmis tabi utancindan soramamis. Hasta misin diyip durmus

Ay çok kötü bi durum

Ayy teyzeyi düşünemedim şimdi

Yıllar önce,sürücü kursunu bitirmişim, sınavları geçmişim,sıra geldi sürücü belgesini almaya.Emniyet müdürlüğünden Şoförler odasına gönderdiler gerekli belgeler için.
Hemen karşıdaki binaya bir koşu gittim,ama öyle heyecenlıyım ki,kelebek gibi uçuyorum.
Kadın memur kağıtları çıkarıp önüme koydu,bir yandan da arkadaşıyla laflıyor.
Ben kağıtları kaptığım gibi emniyet müdürlüğüne geri döndüm,babacan memura uzattım.
Adam,kızım,yazılar nerde,bunlar boşBen,bilmem,yazmadılar birşey
Olur mu canım,hadi götür de doldursunlar dedi.Memurun yanına döndüm,neredesiniz siz,yazmadan almışsınız kağıtları diye çıkıştı.Şey bilmem ki, çok heyecanlıyım,ilk defa ehliyet alıyorum da
(ne demekse)
Hıı iki kere alan yok zaten dedi,ben

kız Allah iyiliğini versin

Ahaha anlatisina bayildim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…