Hanımlar çok utandıgınız anları anlatıverin bakalım :)

ağustost ayıydı sanırım arabam yoktu o zaman dolmuşa bindim sabah işe gitmek için. Allahım herkes bana bakıyor gibi geliyor. ya diyorum acaba maskaram mı aktı rujummu taştı. yok rahatsız oldum. ama bir yandan da ne rahatlık ne rahatlık böyle çok hafif hissediyorum kendimi. sonra dolmuştan indim ve bilin bakalım neyi unutmuşum?

Amcamin kizinin dugunu vardi :) kinayi yaptik tabi oncesinde babam aksam sen de onlarla git yarin kuafore gidersiniz beraber demisti. Aksam tabi yorgunluk dalginlik. Kapiya ciktim onlar sokagin basinda arabaya gecmisler ben hangi araba bilmiyordum gittim onde duran isiklari yanan arabanin kaposini actim oturdum baktim arabadakiler bana bakiyor tuhaf tuhaf. O sirada annemler camdan bagirdi o araba degil yanlis bindin diye duymak istemedim cok utandim indim diger arabaya kostum herkes guluyordu

Iyi aksamlar benim animda : lisedeyken iki Türk arkadasimla gezerdik okuldan trenle dönerken fazla bos yer kalmazdi bu yuzden daginik yerlere oturmustuk ama yinede sohbet ediyorduk benim karsimda fransiz bi kadin vardi ve sürekli gözü üzerimdeydi. Neyse ben Türkçe konusuyordum arkadaslarimla ve kadin hakkinda konusmaya basladim "kadin bana asik oldu, gozlerini ayirmiyo benden,biri kadina soylesin bizde kadin kadina asik olunmaz, hazir trenin camlari acikken bacaklarindan tutsamda sallayip atsam mi" gibi seyler soyledim... Kadin hala bakiyordu. Yolculuk bitmeden kadin elini dizime koyup digerlerinede Türkçeyi ògretsene dedi ben saskin bi halde Türkçe konustugumu nerden biliyorsunuz dedim tabi muhabbet fransizca. Kadin demez mi ben 10 yil Istanbulda yasadim Türkçeyi Fransizca konustugum gibi konusurum diyince ben pert kacarak vagonu degistirmistim :))

Hala kendime güldügüm bir anımı anlatayım hazırlandım kızımı gezdirmeye cıkacağım agzimda sakız vardı ne alakaysa kafamın üstüne yapıştırmışım başörtümün tam tepesinde koca sakız :)

Çıktık millet bana bakıyor üstüme başıma bakıyorum bişey yok uzunca bir yürüyüşten sonra eve geldim bi aynaya bakayım yüzümde gözümde bişeymi var dedimki tepemde koca sakızla dolanmışım cok utanmıştım

Birkeresindede doktordan çıktım ayagımda galoşları unutmuşum otobüste öyleyim indim yürüdüm hala ayagimda ta ki eve geldigimde kapıda farkettim ah ahh ne rezil oldum

cok merak ettim neyi

Ben ne zaman disari ciksam illa ki birsey yasarim.
Say say bitmez. Bugün bile yasadim. Hangisini anlatayim.
Pot kirarim genellikle. Kendimi de rezil ederim. Baya yasiyorum ama ben bu durumu ya.
Bugün de arabada bir sarki vardi she s too fat for me diye, yüklemistik böyle ritmi güzel. Alisveris merkezinin otoparkina parkettik asansöre gidiyoruz benim dilimde o sarki. Saga sola bakmiyorum tabi bir amca varmis esim dedi. Ben too fat for me tooo fat for me diye söylüyorum sarkiyi adam dönüp bana bakmis iste kiloluymus baya. Esim döndü bana bakti asansörde dedi bana. Yani utandim baya adama söylemis gibi oldu. Üzüldüm de nasil..
Ama cok ama cok bu tarz sacma sapan olaylar yasiyorum.
Adamcagizin da bir seyden haberi yok. Bilmiyor ki ben yari rüyada gezerim.

Neyi merak ettim :)

12 13 yaşlarındayken evimizin önünde oyun oynuyorduk seçim zamanı bilirsiniz belediyeler dolaşıyor neyse araba durdu yanımızda içinde belediye başkanı bn en geride duruyorum o zmnlar tontonum artık düşünün başkan dondurma dağıtıyor çocuklara bn hiç almak için uzanmiyorum döndü bna dediki sen de bnm gibi kilolusun geride durma bna bnziyosun demez mi ay millet ne gülmüştu yerin dibine girmiştim

Bir tane de ben anlatayim. Yillar once 5 6 yaslarinda falandim o zamanlar ptt de konusmak icin kartlar olurdu. Ptt de komsumuz calisiyor. Bir gun ptt ye gittim ne icin gittigimi hatirlamiyorum Bu amca beni aldi o kartlari jetonlari falan gosteriyor bir tane karti bana uzatti al dedi bende zannettim benim olmasi icin verdi bir guzel tesekkur ettim bir sevindim ben tesekkur edip sevinince adam yook dedi sana veremem bakta yerine koyalim. Kucuktum ama cok utanmistim kendimi cok kotu mahcuo hissetmisyim.Ne olurdu 3 kurusluk karti bana hediye etseydi mors etmeseydi beni

Balayında marmariste aqua parka gitmiştik. Ben yüzme bilmiyorum havuz kenarında falan takılırım diye düşündüm. Gittik kaykay saatleri geldi kenara çıktık mecbur. Eşim illa gel çok güzel oluyor vs dedi bi an ne cesaretse tamam dedim. Çıktık heyecan bastı bi yandan da aman ne olacak bi sürü insan var en fazla biri çeker çıkarır diye düşünürken bi kaydık kayağın sonuna gelince ben suyun dibine battım dizim dibe çarptı su içinde kızıyorum eşime söylenmeye çalışıyorum. Bi yandan da birinin donunu tutmuşum ben eşim sanıyorum. Öyle sıkı tutmuşum ki bırakmıyorum çocukta çekiyor düşmesin diye biri diğer elimden tutup suyun üstüne çıkardı beni. Asıl eşim olan oymuş. Çocuğa bakıp bıraktım şortu. Ama nasıl gülüyor bana. O zaman da çok utanmıştım :))

Lisedeydim o zamanlar öğle arası yemeğimi yedim okula dönücem. Mevsim kış yerlerde kalın karlar var. Ben kaldırımdayım karşıya geçicem karlar yüksek dediğin gibi. Karşıya yöneldim adım atmamla yere yapışmam bir oldu kaldırımla yağan karın mesafesi eşit olmuş bende ne biliyim o yüksekliği kaldırım sandım
Karşıda öğrenciler falan hemen kalktım bozuntuya vermeden gittim ahaahh ama sınıfa gittiğimde herkese anlatıp kendime gülmüştüm

bu iyiymiş asıl

Bundan 5 yıl kadar önceydi annemle düğün için istanbul â geldik uçakla.. Hayatımda ilk kez uçağa biniyorduk annemde öyle :) o yolculuk baştan sona rezillikti ama en komiği annemin valizlerimizi verin diye guvenliklere bagirmasiydi:)

buna çok güldüm allah iyiliğinizi versin

Bende Birgün lise ye giderken okul çıkışında o kadar kalabalığın içinde yavru köpeğin beni kovalaması. Büyük rezillikti

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…