- Konu Sahibi Prensess12
-
cok merak ettim neyiağustost ayıydı sanırım arabam yoktu o zaman dolmuşa bindim sabah işe gitmek için. Allahım herkes bana bakıyor gibi geliyor. ya diyorum acaba maskaram mı aktı rujummu taştı. yok rahatsız oldum. ama bir yandan da ne rahatlık ne rahatlık böyle çok hafif hissediyorum kendimi. sonra dolmuştan indim ve bilin bakalım neyi unutmuşum?
sütyen tabi ki. bunu yapan tek kişi ben değilimdir dimicok merak ettim neyi
ay ben şoksütyen tabi ki. bunu yapan tek kişi ben değilimdir dimi
Neyi merak ettim :)ağustost ayıydı sanırım arabam yoktu o zaman dolmuşa bindim sabah işe gitmek için. Allahım herkes bana bakıyor gibi geliyor. ya diyorum acaba maskaram mı aktı rujummu taştı. yok rahatsız oldum. ama bir yandan da ne rahatlık ne rahatlık böyle çok hafif hissediyorum kendimi. sonra dolmuştan indim ve bilin bakalım neyi unutmuşum?
sütyen tabi ki. bunu yapan tek kişi ben değilimdir dimi
bu iyiymiş asılBalayında marmariste aqua parka gitmiştik. Ben yüzme bilmiyorum havuz kenarında falan takılırım diye düşündüm. Gittik kaykay saatleri geldi kenara çıktık mecbur. Eşim illa gel çok güzel oluyor vs dedi bi an ne cesaretse tamam dedim. Çıktık heyecan bastı bi yandan da aman ne olacak bi sürü insan var en fazla biri çeker çıkarır diye düşünürken bi kaydık kayağın sonuna gelince ben suyun dibine battım dizim dibe çarptı su içinde kızıyorum eşime söylenmeye çalışıyorum. Bi yandan da birinin donunu tutmuşum ben eşim sanıyorum. Öyle sıkı tutmuşum ki bırakmıyorum çocukta çekiyor düşmesin diyebiri diğer elimden tutup suyun üstüne çıkardı beni. Asıl eşim olan oymuş. Çocuğa bakıp bıraktım şortu. Ama nasıl gülüyor bana. O zaman da çok utanmıştım :))
:))bu iyiymiş asıl
buna çok güldüm allah iyiliğinizi versinBundan 5 yıl kadar önceydi annemle düğün için istanbul â geldik uçakla.. Hayatımda ilk kez uçağa biniyorduk annemde öyle :) o yolculuk baştan sona rezillikti ama en komiği annemin valizlerimizi verin diye guvenliklere bagirmasiydi:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?