Hanimlar deneyimlerinize ihtiyacim var

Ayni fikirdeyim sizinle adettendir yani

Ben ilk defa duydum o yzuden buraya yazdım ben erzurumluyum esim kayserili

Size be bebege bisey takmadilarmi

Bebeğe bebek arabası aldılar,kaynım akülü araba aldı.
Ama uzun zaman geçti ne taktılar unuttum bişey takmislardi
Ben evlenirken hicbisey istemedim gözüm toktu cok ama baktım ki öyle olmuyo bilezik adettir dedim bizde ama bilezikte gözüm yok gıcıklığına

Ben evlenirken hicbisey istemedim gözüm toktu cok ama baktım ki öyle olmuyo bilezik adettir dedim bizde ama bilezikte gözüm yok gıcıklığına
Bende evlenirken bişey istememiştim meğer hata yapmışım.
Sonradan gördüm ki isteyen,zor olan gelinler daha çok yaraniyormus.
Herkes gönlünden geçeni alsa yapsa sorun olmaz

Bana eşim doğum hediyesi daha önce beğendiğim bı kolye vardı, onu almıştı. Onun dışında benim annem de, onun annesi de bebeğe 1 yaşında künye aldı ama kimse onlara bişey al dememisti. Bebeğin herseyini biz aldık zaten. Ana baba olana aiitir sorumluluğu. Kıyafet, kitap, oyuncak, iki anne de bol bol aldı ama yapmak zorunda değildirler. Kendi istekleri doğrultusunda hareket ettiler.

Doğmamış çocuğa don biçmeyin deyip konuyu kapar kv ile de baya mesafeli dururdum ben , uzak durun uzakkk...

Bizde eşimle ben ve ben eşim olmak üzere her şeyi üstlendik doğal olarak
Eşim kendi ailesiyle konuşmuyor zaten. Benim annem babam çeyrek taktı.

Ablalarım altınlarını taktılar, bi ablam komple kıyafetlerini aldı. Kendileri yaptılar yani biz beklemedik bi şey kimseden

Ben bu adetleri hiç duymadım. Yenidoğana ve bazen anneye takı alınır, tek ona şahit oldum. Alınması şart da değil yani. Adet olarak böyle bir durum. Birkaç kişi hemfikir bu konuda. O yüzden artniyet aramayın derim.

Paragözlüklerini şimdiden belli etmişler. Evladınız Allah'ın izniyle doğduğunda da ona göre davranırsınız. Hadsizlik.!

Laf olsun torba dolsun işte. Boş boş konuşuyorlar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…