Tabiki öyle eşimde böyle dusunuyo zaten biz vok mutluyuz çocuğumuz olucak diye asla maddi bisey düşünmüyoruz ama kaynanamin böyle söylemesi biraz rahatsız ettiÇocuğun masrafı anasına babasına aittir. Çok saçma buluyorum sorumlulukları başkalarına kitlemeyi. Alamayan çocukta yapmaz biz hallederiz diyip geçin bence.
Kesinlikle bende rahatsız oldum bu söylemdenÇok boş konusmus bunun lafı bile edilmez
Aynen oyle bizim için önemli olan çocuğumuz eşimde benim gibi dusunuyorbizde kimse kimseden bir şey beklemez, hevesi olan almak isteyen hediye alır.
Evet haklısınız ama öyle bisey söyleyince bizim adette bu şekilde dedimCocugun anasi babasi varken bir başkasına sorumluluk yüklemek sacma.torun geliyo illa biseyelr alirlar tabi ama ne bebege anneanne bisey almak zorunda nede kayinvalide geline bilezik
Kaynanam söyledi bana bisey söylerse derim bu konuşmalar hiç doğru degil cok yanlış lutfen bunları konuşmayın benimleBen kendi çocuğuma yetiyorum, bu benim çocuğum kimsenin parasına ihtiyacım yok sen de her halta karışma teyze diyin kendisine. Benden de selam söyleyin her şeye karışmasın
KayserilimisinizAma bazi yerlerde.ilk torunun ust bas masrafini anneanne yapar diye duymuşlugum.oldu onuda belirtiyim ☺
Ben kimseden birsey beklemiyorum diyin böyle bir muhabbet olsa eşime annneme güvenerek yapmadım bu çocuğu derdim kayın validenize ne kimin elinde varsa o yapar herkes adettendir deyip Yolma derdin deMerabalar hanımlar 3 aylık hamileyim eşimle bi muhabbet oldu az önce kayinvalidem demişki eşime bebeğin masrafları anneanneye aittir. İlk defa böyle bisey duydum Yanlış anlaşılmasın tabiki böyle bi beklentimiz yok kimseden ama torunu olucak bu tarz şeylerin muhabbetini yapiyo benmi hassas olduğum için kırıldım size sormak istedim. Bende bizde adettendir kaynana gelişine bilezik takar dedim herkes biseyler yapar dedim. Sizde durumlar nasıl oldu
Kaynanama sinir oldum bu düşüncesinden dolayı paragöz
Benim ailem zaten yapar ama bu muhabbetler bana yanlış geliyo ne ayipKayserilimisiniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?