- 16 Haziran 2011
- 16.723
- 74.546
- 798
Ön koşul veya zorunluluk değil; her vericinin safra kesesi alınmıyor. Bu operasyonun riskleri arasında yer alıyor.Daha 5 ay önce yaşadık bu ameliyatı neresi yanlış anlamadım
Safra kesesi olmadığı için mi ilaç kullanmak zorunda kaldı verici ? Bende safra kesesi alınsa da ilaç kullanılacak bir durum olmadığını biliyorum çünkü safra kesesi insan vücudu için hayati bir organ değil. Doktorlarda bu şekilde bilgi vermişti çünkü . Ameliyat sonrasında safra kaçağı vs. Gibi bir durum mu yaşandı oyüzden mi ilaç kullandılar ?Daha 5 ay önce yaşadık bu ameliyatı neresi yanlış anlamadım
Yok Z zxshermine siz yanlış anladınız okuduğunuzu. Vericinin safra kesesi tercihe bırakılan bir durum değil. Yetişkin bir alıcıya nakledilecekse karaciğer kesilen parçada safra kesesi de oluyor ayırmıyorlar yani. O parçada safra kesesiyle beraber alıcıya naklediliyorÖn koşul veya zorunluluk değil; her vericinin safra kesesi alınmıyor. Bu operasyonun riskleri arasında yer alıyor.
Lütfen prosedürü tekrar inceleyin. Durum tam olarak böyle değil.Yok Z zxshermine siz yanlış anladınız okuduğunuzu. Vericinin safra kesesi tercihe bırakılan bir durum değil. Yetişkin bir alıcıya nakledilecekse karaciğer kesilen parçada safra kesesi de oluyor ayırmıyorlar yani. O parçada safra kesesiyle beraber alıcıya naklediliyor
Okumuş olduğunuz prosedürün linkini paylaşır mısınız ? Ne demek istediğinizide tam olarak anlayamadım çünkü aylardır bende bu konuyu araştırıp doktorlar vs . Bilgi alıyorum ama eksik ya da yanlış bişey varsa öğrenmek isterim tabi kiLütfen prosedürü tekrar inceleyin. Durum tam olarak böyle değil.
Sizin şu anda çok daha acil bir önceliğiniz mevcut. Verici olmayacaksanız, bunu acilen babanızın doktoruyla paylaşmalı ve babanızın nakil listesinde alt sıralara kaydırılma ihtimalini ortadan kaldırmalısınız.
Riskler arasında yer alıyor ve sadece kaçak yapma vb riskte alınıyor aslındaMune . Ön koşul veya zorunluluklar arasında yer almıyor.
ŞerminÖn koşul veya zorunluluk değil; her vericinin safra kesesi alınmıyor. Bu operasyonun riskleri arasında yer alıyor.
benim takıldığım şey bu oldu. anlamadım ablanızın başka bir sağlık sorunu mu var yoksa sırf bahsettiğiniz kayırılma meselesinden ötürü mü? onun canı kıymetli de sizin ya da bebeğinizin değil mi? damadı dahi test olmuş. üzüldümablama da seninki olursa imza atmayacağım boşuna baktırma dedi
Ya vıcdan rahatlatmaya calisiyor ya yok aılemle aram iyi değil hüğğğğ ezdiler beni hüğğğğ oglumu alamıycaö hüğğğKusura bakmayın da bu sorunuza verecek bir cevabım yok benim. Parça vermeyecekseniz babanızı da ümitlendirmeyin. Cenazesinde de timsah göz yaşları dökmeyin.
Ne yalan söyleyeyim bu bilgi benim fikrimi de etkiledi. Bir kararsızlık içinde kaldım. Alkol kolay kolay bırakılan birşey değil. Aile bağlarınız da kuvvetli değilmiş anladığım kadarıyla. Hakkınız da hayırlısı olsunEvet alkole bağlı karaciğer sirozu
Ablamın herhangi bir sağlık sorunu vs. Yokgeçmiş olsun öncelikle. ben aslında sırf olumsuz örnek olsun diye yazdım bu konuya. ben babam için bunu yapmazdım. siz de babanızla aranızdaki ilişkiyi ölçüp tartın buna göre karar verin. annenizle kardeşinizle olan durumları katmayın, sadece babanızı baz alarak karar verin. babanızla sizin aranızda. hiçbir şeye boyun eğmek zorunda da değilsiniz.
benim takıldığım şey bu oldu. anlamadım ablanızın başka bir sağlık sorunu mu var yoksa sırf bahsettiğiniz kayırılma meselesinden ötürü mü? onun canı kıymetli de sizin ya da bebeğinizin değil mi? damadı dahi test olmuş. üzüldüm
Yaa nasılda anladın sen bunu. Bütün büyüsü bozuldu işin . Gerçekten ben kimse anlamaz diyodum okadar insan anlamadı sen aralarında nasıl bu kadar zeki akıllı çıktın. Bozdun bütün oyunu hüüüüğğğ …Ya vıcdan rahatlatmaya calisiyor ya yok aılemle aram iyi değil hüğğğğ ezdiler beni hüğğğğ oglumu alamıycaö hüğğğ
Teşekkür ederim gerçekten halimi biraz olsun anlayıp bu şekilde yardımcı olmaya çalıştığınız için. Ya hep böyledir kimse kimseyi tam anlamıyla anlayamaz içinde bulunduğu durumu yaşamayan kişiye ne olursa olsun bazı şeyleri söylemek hep kolay gelir. Ben bu konuyu açarken zaten duyabileceğim iyi kötü herşeyi göze alarak açtım sorun değil çocuğu dramatize etme diyenler evlatlık görevim diyenler o aileye hiç bişeyimi vermezdim diyenler … ve burda anlattığım kadarıyla biliniyor daha fazlası da illa ki var bunları içimde tartacak olan yine benim. Yazdıklarınız söyledikleriniz gerçekten kıymetli size bu konuyu önemseyip benzer durumda olan bir kaç kişiyle konuştuğunuz için ayrıca teşekkür ederim içinde iyilik olan insan hep iyidir ben bunu bilirimsizin için babasıyla problemli 2 kişiye sordum hatta ikisi de ağır travmalar yaşamış kişiler ama iyi kalpli düzgün insanlar
ikisi de biraz tereddütle verirdim sanırım dedi ama sonra sizin konunuzu tüm verdiğiniz detaylarla anlattım ve çok sinirlendiler asla vermesin dediler ikisi de şoka girdi baya sövdü herhalde insan kendisi olunca vicdan yapıyor ama asıl doğru bulduğunu başkası için yorumlamak kolay geliyor böyle düşündüm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?