Hanımlar Fikirlerinize İhtiyacım Var :(

Dediğim gibi bence verme ama vermezsen anan bir ömür başının etini yiyecek buna hazir ol umursama.
Bizim tanidik yılların alkoligi aynı bu şekilde hasta oldu, oğlu parça verdi ameliyat oldu. Biraz palazlaninca yine içmeye baslamis çok geçmeden öldü çocuk da boşuna ameliyat olduğuyla kaldı. Seninki de içer yine emin ol.

Toplumca bu konuları hiç bilmediğimizi anladım, hep denir ki karaciğer kendini yeniler sıkıntı yok, ne kadar zormuş donör olmak, sizin gibi bilenler hep yazsa insanlar bilinçlenir, teşekkür ederim kendi adıma
Konu sahibesi huylu huyundan vazgeçmez, baban yine içer, bu kadar büyük sağlık riskleri varsa verme, bak enişten vazgeçmiş sende geç, kucağa alamamayı geç büyütmen gereken bir evlat var sağlığın önemli

Çok güzel yazmışsınız çok teşekkür ederim umarım Rabbim bana doğruyu gösterir ben o yola girerim
Amin inşallah

Sizi anladım ben, o kadar yaşanmış olumsuzluklara rağmen babamdır deyip donör olabilmek için bir hastanenin uyum testiyle kalmamış başka bir hastaneye daha gitmişsiniz.
Antalya dediğinize göre Akdeniz Üniversitesi Hastanesine gittiniz, nakillerde çok başarılı bir hastane ve sizinle o hastanedeki doktor konuştuysa ikileme düşmeniz doğal.

Direkt kararınızı etkilemek de istemezler ama alkole bağlı siroz olduğundan az çok sonrasında yaşanacakları biliyorlardır.

Size onu yapın bunu yapın diyemem ama gerçekten tüm kalbimle diliyorum Allah hayırlısı ne ise onu nasip etsin, inşallah babanız için de sizin için de doğru olanı nasip etsin

Bu yanlış bir bilgi.

Çok zor bir karar Allah kimseyi darda koymasın.
Ama bir ömür vicdan yüküyle yaşamaktansa o zorluklara katlanmak gerek belki de. Anne bebek arasındaki bağ kolay kolay zedelenmez sizi hep görecek, sevginizi hissedecek o konuda endişelenmeyin bence.

Ayy diğer yorumları sonradan okudum ne desem bilemedim

Son düzenleme:
Böbrek falan da değil ki karaciğer kendini yeniler. Kucağıma alamam diye korktuğunuz çocuğunuz size vermese ölüme terk etse ne yaşardınız acaba

Şu yoruma bile beğenmedim atılmış ya. Kadını eziyorlar kullanıyorlar. Kadın kötü çıkıyor. Valla ister ver ister verme konu sahibi.Keşke önem verdikleri ablanın karaciğeri tutsaydı. Ama vermesende vicdan yapma. Bir de annen sen vercenya kadavraya gerek yok diyormuş. Anne baba yük bile olmak istememesi lazım ya. Zaten adam gibi olsalardı sen kendin konu bile açmazdın. Karar senin hiçbir şekilde kendini kötü hissetme.

Bilgilendirmeniz için teşekkür ederim Rabbim herkesin tez zamanda şifasını versin böyle süreçlerini kolaylıkla geçirsin inşallah

Desteğiniz için teşekkür ederim

Konu sahibi bazı yorumlar gördüm ancak 6 sayfa olduğu için okuyamıyorum hepsini. Babanız kötü biri mi o sebeple mi emin değilsiniz ? Eğer öyle bir durum varsa konuyu düzenleyerek daha objektif yorumlar alırsınız. Şu an herkes normal ve sevecen ancak hasta bir baba olduğunu düşünerek yorum yapıyor ben de dahil.

İşte ben bu gamsızlığı anlamıyorum ya insanlar bi umut veriyor sana bi şans daha veriyor neden yani neden .. ama dediğiniz gibi huylu huyundan vazgeçmiyor işte umarım bende versem kadavradan da olsa sağlığına kavuşursa babam bu hatayı bidaha yapmaz

Evet ilk konuyu açarken bazı detayları yazmamışım yorumlar yazıldıkça detayları parça parça yazmış oldum oyüzden biraz yanlış anlaşılmalar oluyor. Evet ailem tarafında. Haksızlığa uğradım hep dışlandım ezildim itildim 2 kız kardeşiz hep ayrım yapıldı aramızda mal mülk maddi manevi her anlamda. Babamın şu an hastalığının sebebi alkole bağlı… eniştem uymasına rağmen önce vercem dedi sonra vazgeçti ablama da seninki olursa imza atmayacağım boşuna baktırma dedi.. eşim 2 kere farklı hastanelerde baktırdı olmadı benim son baktırdığımız hastanede uyumlu çıktı eşim imza attı 29 ağustosta ameliyat olacaktık ama babamın enfeksiyon yüksek çıktığı için ameliyata 8-9 saat kala iptal edildi. Akabinde 5-6 gün sonra kadavradan karaciğer çıktı anneme söylediğimde biz kadavra istemiyoruz ölmüş insanın organı canlıdan iyi olmaz sen vereceksin ya dedi beni gözden çıkarmışcasına …

anneme söylediğimde biz kadavra istemiyoruz ölmüş insanın organı canlıdan iyi olmaz sen vereceksin ya dedi beni gözden çıkarmışcasına …

Verme kizim verme senin canin, ailen, cocugun yok mu... verme sakin. Ara anneni vermiyorum de, hastaneyle de konus verme. En kotu zilgit ceker gider zaten varliklari yokluklari bir, herhangi zir zarara gecmeyeceksin.

Verme kizim verme senin canin, ailen, cocugun yok mu... verme sakin. Ara anneni vermiyorum de, hastaneyle de konus verme. En kotu zilgit ceker gider zaten varliklari yokluklari bir, herhangi zir zarara gecmeyeceksin.
Sonrasında babam beklerken bişey olursa ben vicdanen kendimi kötü hissetmekten de korkuyorum daha biraz önce eşimle yine konuştuk benim ailem senin ailen gibi olsaydı ben bırak ciğerimi vermeyi yanlarına gidip yüzlerine bakmazdım sen hala verip vermeme konusundasın diyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…