- 16 Ağustos 2016
- 9.337
- 4.664
- 123
Aramız 500 metre yok sanırım yaklaşık iki haftada bir giderim oda benim dememle ben gitmesem eşim gidelim demez.Eskiden derdi gelmiyorsunuz falan diye ben güldüm geçtim artık birşey demiyor.KK'nın gülleri merhaba... Yakın oturanınız var uzak oturanınız... Sizler ne sıklıkla ziyaret edersiniz kayınvalidenizi? Ben haftada 2 kere gidince trip atıyor benim ki Gün aşırı gitmeliymişim onu dolaşmalı mışım sürekli... Sizler de benim gibi bu konudan muzdarip misiniz? Yoksa yalnız mıyım ?...
ben nişanlıyken hiç gitmedim :/ ahaaa sorun bende galibaNişanlıyken de pek gitmezdim haftada 1 yine.. Aramazdım hatta hiç telefonla kendi çağırırdı benim duruşum başından beri aynı ama hala kabul edemedi ama ben ettireceğim merak etmesin o.. Dün çok tartıştık tüm hatalarını kusurlarını vurdum yüzüne ana laf yetiştiremiyorum ben tamam 15 günde 1 gelirim sana sende gelme istersen dedi
Genel olarak sakindir evet ama yine de sınır koymakla alakalı cidden bakHerhalde kaynanan pek mülayim birisi.. Benim ki ağıt yakardı 1 aydır gelmedi diye sanırım
Dün işte gittik eşimin ısrarıyla.. ama bilsen ayaklarım geri geri gitti resmen.. İçeri girdik afedersin mabadımızı koyduk neden gelip gitmiyorsun aramıyorsun demeye başladı bende tabi pençelerimi çıkardım .. biraz sesim yükselmiş oldu ama tüm sitemlerine bir cevap verdim. beni böyle kabull et ben gün aşırı gelemem dedim kabaca. Anneannem öldü evde tekim bi gelip kızım nasıl oldun demedi ama kocasından gizli sigara içeçeği zaman gelip içip içip gidiyordu bunu yüzüne vurunda zoruna gitti kocasından gizlisigara içiyor bütün koltuklarımı yaktı hep sigarayla beceriksiz sigara içmeyi blmiyor en sonunda balkonda iç bundna sonra dedim. :)bir alkoligi kizina tercih eden kadina sevgi gosterisi yapmak zorunda hele hic degilsiniz.
alkolik kocasi icip sizi takamaz siz onun gelini degilsiniz.
evde oturup aglamak yerine hadlerini bildirin.
Keşke benimki de öyle olsaydı süper kayınvaliden var kıymetini bilben nişanlıyken hiç gitmedim :/ ahaaa sorun bende galiba
ramazan bayramnda gittim onda da nişanlı değildik. arada öyle ugramıslıgım var 1-2 kere..
kurban bayramı geldi bunda da giderim elini öpmeye tamam işte
o beni hiç aramaz hatta ayagını böcek ısırmıstı 1 hafta önce ben geçmiş olsun diye aramıstım o zaman öğrendi numaramı. . Kendisi nişan arifesinde öncesinde sonrasında hiç aramadı. aslında bakarsan ii böyle.. bayramdan bayrama ararım yeter..
Onlarda alışacaklar bana diye umuyorum.. yoksa yuvamı dağıtacak en sonunda..Genel olarak sakindir evet ama yine de sınır koymakla alakalı cidden bak
ben kaynanamla ya da kayınbabamla telefonda sayılı görüşmüşümdür 8 yılda
Kavga mı ettiniz? Ben de evi uzağa taşımak istiyorum... Eşimle konuşacağım.
Sessiz durmadım işte dün konuştum çok güzel artık sabrım taşmıştı ben kmseye boyun eğmedim bugüne dek eğmem de.. allah yardımcım olsun Eşim annemi çok sever onlar benim kaynanamla ilşkimin aksine çok iyiler eşim sadece yolurum diye çalıştırmak istemiyor ben bakarım sana diyor kötü amaçlı değil ama ben sıkıldım kaçış yolu arıyorum onlardan canımmsen stres uzuntu kaldiramiyorum der susarsin ise gondermeyen kocan yarin kendi annene de gondermez, nasilsa sesi cikmiyor der. kaynanan oturur ogluna aglaya aglaya seninle ilgili doldurur nasilsa karsilik vermiyor der.
stres sevin sevmeyin, kendi ruh sagliginiz icin insanlara anladiklari dilden konusacaksaniz.
sessiz durursaniz ziyan olursunuz.
Aman aman hiç gerek hayat sana güzel hep derdim annesi olmayan koca bulayım ama olmadı be ...Teşekkürler eksik olmayın. Öyle olurmuydu bilmem fakat ne görümce derdim, ne elti derdim ne de kaynana derdim var. Herkes kendi hayatlarında sanırım kaynanamın olmayışına bağlı bir durum. Eşim der hep çöpsüz üzüm aldınBazen diyorum keşke olsa hayatımda ekşın olurdu :)) KK da bu konuda eksikliğimi hissettiriyor
Mantıklı şimdi bayramda köye gitcez onları köyü.. Hiiiçç gidesim yok rabbim bir sebep çıkarsa da engel olsa ama hayırlı bir sebepyok, kavga denilmez ama araya sogukluk girdi.
bende buzlar erisin diye birseyler yapmadim.
evi tasimak güzel bir düsünce ama öyle oluncada genelde gelip haftalarca yikiliyorlar- tüm tatillerde yanlarinda istiyorlar vs.
bence yakinda kal ama araya saygi cercevesinde mesafe koy
sevıyom kadını yaa..Keşke benimki de öyle olsaydı süper kayınvaliden var kıymetini bil
Rabbim ona öyle bir gelin verecek ki diğer oğlundan.. beni mumla arayacak hissediyorum :) Arada içime doğar ama sağlam doğarmesafemiz yakın ama en son 1 ya da bir buçuk ay önce gittim galiba
Ilk evlendigimde oyleydim canim . Simdi tasindik mesefa uzayinca cok nadir gider olduk. Ilk evlendigimde daha bir 10 gunluk evliydim hastalandim acile gittim igne oldum ertesi gun yattim 2 gun yada 3 gun du tam hatirlamiyorum gidemedik sonra gecmis olsun diyeceklerine yuzumuze bakmadilar hic gelmeseydiniz kac gundur gelmediniz dedilerKK'nın gülleri merhaba... Yakın oturanınız var uzak oturanınız... Sizler ne sıklıkla ziyaret edersiniz kayınvalidenizi? Ben haftada 2 kere gidince trip atıyor benim ki Gün aşırı gitmeliymişim onu dolaşmalı mışım sürekli... Sizler de benim gibi bu konudan muzdarip misiniz? Yoksa yalnız mıyım ?...
Ben hiç... İzmir'de oturuyor zaten kendisi. Yeterince de geliyor saolsun aylarca bende kalıyor. Ama her gün arayacaksın muhabbetleri yapıp duruyor. Ben de inatla aramıyorum. Dünyada en nefret ettiğim ve tanıdıklarım içerisinde en kötü, en fesat ve en iki yüzlü insan olur kendisi. Onu arayıp sinirlerimi bozmam... Hatta şu aralar kayınvalidemi evimden tamamen uzaklaştırma planları yapıyorum. Gelip kalmasın benim evimde öyle aylarca diye.KK'nın gülleri merhaba... Yakın oturanınız var uzak oturanınız... Sizler ne sıklıkla ziyaret edersiniz kayınvalidenizi? Ben haftada 2 kere gidince trip atıyor benim ki Gün aşırı gitmeliymişim onu dolaşmalı mışım sürekli... Sizler de benim gibi bu konudan muzdarip misiniz? Yoksa yalnız mıyım ?...
Ben de çok ah ettim geçen yine ağlattı kocası.. Beddua ettim adam belinden çok ağrılar çekti.. Rabbim ellerini dillerini bağlasın yuvamdan uzak dursunlar yuvamı rabbime emanet ediyorum..Benimki bir kere oğlunu arayıp "bilemedik oğlum, bu Kez de bilemedik." dedi. Benden bahsediyor. Neymiş oğlu benim adımı her söylediğinde içi yanmış ses etmemiş bilmem ne. Amaaaan, neler neler. Hakkımı helal etmiyorum size dedim.
Geçen bana diyor hakkını helal et, kaynından çıksa mutlu mu olacaksın diye." geline etme özde bulursun." demiştim.
aylarca kalmak mı ? cidden sıkıntı yani gelsinde aylarca ne ? kesin kışın geliyordurBen hiç... İzmir'de oturuyor zaten kendisi. Yeterince de geliyor saolsun aylarca bende kalıyor. Ama her gün arayacaksın muhabbetleri yapıp duruyor. Ben de inatla aramıyorum. Dünyada en nefret ettiğim ve tanıdıklarım içerisinde en kötü, en fesat ve en iki yüzlü insan olur kendisi. Onu arayıp sinirlerimi bozmam... Hatta şu aralar kayınvalidemi evimden tamamen uzaklaştırma planları yapıyorum. Gelip kalmasın benim evimde öyle aylarca diye.
Şehir dışı güzel ama bunlar o kadar uzaklığa gelip 2 ay kalırlarOn iki senede bir kere gittim o kadar. Başka bir ilde oturuyor.
İnşallah benimki de en sonunda alışır haftada 2 gayet iyi her gün yüz göz olmak sevmediğim bir şey..Aramız 500 metre yok sanırım yaklaşık iki haftada bir giderim oda benim dememle ben gitmesem eşim gidelim demez.Eskiden derdi gelmiyorsunuz falan diye ben güldüm geçtim artık bir şey demiyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?