Hanımlar kayınvalidenizi ne sıklıkla ziyaret edersiniz?

aylarca kalmak mı ? cidden sıkıntı yani gelsinde aylarca ne ? kesin kışın geliyordur doğalgaz pahalı :)
gelsin 3-5 gun kalsın gitsin işte. . .
Konumu okumuşsunuz gibi yazmışsınız. Ben de fatura ödememek için o kadar uzun süre kaldıklarını düşünüyorum. Zira evimden giderken dolabımda 1 tane yumurta bile bırakmıyorlar. Hani aylarca tatile gitmeden önce dolabı boşaltırız ya bozulmasınlar diye. Aynı o şekilde bırakıp gidiyorlar... Allah'ım beni bu dertten bir şekilde kurtarsın. Başka bi dileğim yok.

Ayyyyy canım yaaaa Ne güzel laf sokmuşsun... Ahhh bir de ben öyle laf sokabilsem. Benimki de saygı gösterip sustuğumu fark ettiği günden beri sürekli laf sokuyor. Normalde de sinirli bir insanımdır. Cevap vermedikçe sinir hastası oldum. Ama artık yavaş yavaş söylüyorum. Yani bir kere söyledim. Onda da baya şaşırdı zaten ama çok alıştı. Kolay kolay bırakamayacak laf sokmalarını...

Aslında ben bu konuyu çok basit bir yolla da hallederim. Direk anneme söylemek gibi. Bana söylediği 2 3 cümleyi söylesem direk arayıp haddini bildirir ama sırf kadın üzülmesin diye susuyorum... Daha anacığımın hiç bir şeyden haberi yok.

Çok dertliyim çokkk.... Bir dokunan bin ah işitiyor benden

Aynen bende oyle.Ben bir baba nasil sever kp derimde gordum.Cok.severim cokta severler.
Kayinvalidemde oyle kotu huylarida var sevmedigim ama sevdigim yonleri daha fazla evlatlarindan ayirmadilar kendi babamdan gormedigim sevgiyi onlardan gordum

Bir düzeni yok ortalama 2-3 haftada 1 gideriz çok yoğunsak ayda 1 gittiğimizde olmuştur çalışan insanlarız kendimizi eve zor atıyoruz onlarda farkındalar alıştırmayınca sorunda olmuyor

Biz genelde 2 haftada 1, nadiren 1 ya da 3 haftada 1 gidiyoruz. Yakin olsa evler hergün de giderdim, seviyorum kayinvalidemi.
Mayista 4 yil bitti evlilik, şimdiye kadar hic sıkıntımız olmadi şükür.

Ben de öyle anneme bile ona gittiğim kadar gitmem hatta annem der bana 2 geliyosan ona 5 git laf etmesin dediği halde nankör kadın annene daha çok gidiyorsun diyor
Aynen ole annemin evinin önünden geçiyorum uğramıyorum bile hemen koştur koştur yemek hazirlim diye onlar tüm gün aksama kadar oturup popo büyüttüğü için anlayamıyor yorgunsun dinlenmem gerek yok gelmedin gitmedin

Bu konudan bende çok dertliyim.
İki tarafta anlamıyor maalesef

Yılda 1 yada 2 kez gidiyoruz bir iki gün kalıyoruz. Kendi ailemle de aynı. Çok iznimiz olmuyor onda da tatile git aileye git ancak o kadar denk geliyor. Kapımız her zaman açık emekli insanlar onlar gelsin.

Valla biz hem kendi ailemle hem de eşimin ailesiyle farklı illerdeyiz. Benim kv ve kp in kendi hayatları var hele kv bir sürü günü var arkadaşları var . O yüzden çocuklarından öyle beni sürekli arasınlar sorsunlar beklentisi yok ama yakın otursaydik hafta da bir falan gorusurduk.

Yok iş güç yapmam istemedi hiç ama istese de yapamam .. kendisi zaten pek temizliğe düşkün birisi değil eşim diyor anne dolapların yağ olmus yerler yağ olmuş yağ çözücü ile temizle diye..
keşke benim kv de öyle olsaydı biraz rahat olurdum en azından evine gittiğimde. bizimkilerde aşırı temizlik takıntılı yani normal değiller ve hep iş için isterler yanlarında.

8 yıldir bir kez yolda gördüm onda da yüzümü çevirdim, tabii benimki bunu hakediyor,siz yine saygınızı gösterin hakediyorsa, anadır nihayetinde

Evlendim ilk zamanlar her hafta giderdim. Gitmeyince kaynanam kayınbabam görümcem neden gelmediğimi nerede oldugumu sorgular oldu. Anneme gidip gelmeme karısır oldular. Anladım ki iyi olmak yaramıyor artık tek tük gidiyorum. Kimse de ağzını açamıyor suan annemden yazıyorum ohh

Desin umursamayın, eşim ilk zamanlarımızda haftada 1-2 ara demişti, aramam gerekirmiş görevmiş gibi. Bana görev addetme uzaklaşırım ailenden demiştim. Siz de beni bölye sıkıştırırsanız hiç gelmem deyin ya da duymazdan gelin söylensin dursun.

Farkli sehirdeyiz, 3 ayda bir sanirim. Ayni sehir olsak her haftasonu giderdim..iyidir, severim..

Bayramdan bayrama gidiyorum eskiden biraz daha sık giderdim şimdi aram bozuk bir bayramda el opup çıkıyorum böyle kafam daha rahat

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…