Konumu okumuşsunuz gibi yazmışsınız. Ben de fatura ödememek için o kadar uzun süre kaldıklarını düşünüyorum. Zira evimden giderken dolabımda 1 tane yumurta bile bırakmıyorlar. Hani aylarca tatile gitmeden önce dolabı boşaltırız ya bozulmasınlar diye. Aynı o şekilde bırakıp gidiyorlar... Allah'ım beni bu dertten bir şekilde kurtarsın. Başka bi dileğim yok.aylarca kalmak mı ? cidden sıkıntı yani gelsinde aylarca ne ? kesin kışın geliyordurdoğalgaz pahalı :)
gelsin 3-5 gun kalsın gitsin işte. . .
Ayyyyy canım yaaaaSenin işin daha zor canım rabbim yardımcın olsun.. Benimki de yaşlılığına zemin ayarlıyor biz bakacakmısız kocası ölünce dün kaynanasına baktığından bahsetti bende dedim ki seni çok takdir ediyorum bak bu konuda ben olsam bakamam hiç dedim yüzüne sustu
Aynen bende oyle.Ben bir baba nasil sever kp derimde gordum.Cok.severim cokta severler.Ya o konu da birşey diyemicem ama..
Bence gelinler biraz abartıyor yani sonuçta bütün kaynanalar mı kötü insan biraz da oturup kendini sorgulamalı bence.. benim kaynanam mesela resmen baldan tatlıkötüyken çok kötüü lafını hiç esirgemez patır patırr.. ama bana melek..
ama bende çokkk severimm annem gibi tabiki de olamaz ama bir farkı yok desem yeridir..
aynı şekilde o da beni kızından ayırmaz .. ne alıyorsa 2 şer 2 şer alır herşeyii.. biraz bu sevme sayma durumları bence karşılıklı en azından ben öyle düşünüyorum.
ne ekersen onu biçersin..
ve herşeyden önce bir laf var.. itin hatrı yoksa sahibinin var diye :)
sevmesem de .. eşimden dolayı sanırım saygımı asla eksik etmem.
Biz genelde 2 haftada 1, nadiren 1 ya da 3 haftada 1 gidiyoruz. Yakin olsa evler hergün de giderdim, seviyorum kayinvalidemi.KK'nın gülleri merhaba... Yakın oturanınız var uzak oturanınız... Sizler ne sıklıkla ziyaret edersiniz kayınvalidenizi? Ben haftada 2 kere gidince trip atıyor benim ki Gün aşırı gitmeliymişim onu dolaşmalı mışım sürekli... Sizler de benim gibi bu konudan muzdarip misiniz? Yoksa yalnız mıyım ?...
Aynen ole annemin evinin önünden geçiyorum uğramıyorum bile hemen koştur koştur yemek hazirlim diye onlar tüm gün aksama kadar oturup popo büyüttüğü için anlayamıyor yorgunsun dinlenmem gerek yok gelmedin gitmedinBen de öyle anneme bile ona gittiğim kadar gitmem hatta annem der bana 2 geliyosan ona 5 git laf etmesin dediği halde nankör kadın annene daha çok gidiyorsun diyor
Aynen ole annemin evinin önünden geçiyorum uğramıyorum bile hemen koştur koştur yemek hazirlim diye onlar tüm gün aksama kadar oturup popo büyüttüğü için anlayamıyor yorgunsun dinlenmem gerek yok gelmedin gitmedin
okuyacagim simdi konunuzu.Katlanamıyorum canım. Sinir hastası olmak üzereyim. Burada 1 tane konum var zaten o da bunun hakkında. Saolsun buradaki arkadaşlar nasihatlar verdiler onları uygulamaya çalışıyorum. İnşallah kurtulacağım...
Doğumum da kaldı en çok. Diğerlerini de toplasam 8 ay. 12 senede de iyi yaniŞehir dışı güzel ama bunlar o kadar uzaklığa gelip 2 ay kalırlar
Valla biz hem kendi ailemle hem de eşimin ailesiyle farklı illerdeyiz. Benim kv ve kp in kendi hayatları var hele kv bir sürü günü var arkadaşları var . O yüzden çocuklarından öyle beni sürekli arasınlar sorsunlar beklentisi yok ama yakın otursaydik hafta da bir falan gorusurduk.KK'nın gülleri merhaba... Yakın oturanınız var uzak oturanınız... Sizler ne sıklıkla ziyaret edersiniz kayınvalidenizi? Ben haftada 2 kere gidince trip atıyor benim ki Gün aşırı gitmeliymişim onu dolaşmalı mışım sürekli... Sizler de benim gibi bu konudan muzdarip misiniz? Yoksa yalnız mıyım ?...
keşke benim kv de öyle olsaydı biraz rahat olurdum en azından evine gittiğimde. bizimkilerde aşırı temizlik takıntılı yani normal değiller ve hep iş için isterler yanlarında.Yok iş güç yapmam istemedi hiç ama istese de yapamam .. kendisi zaten pek temizliğe düşkün birisi değil eşim diyor anne dolapların yağ olmus yerler yağ olmuş yağ çözücü ile temizle diye..
Farkli sehirdeyiz, 3 ayda bir sanirim. Ayni sehir olsak her haftasonu giderdim..iyidir, severim..KK'nın gülleri merhaba... Yakın oturanınız var uzak oturanınız... Sizler ne sıklıkla ziyaret edersiniz kayınvalidenizi? Ben haftada 2 kere gidince trip atıyor benim ki Gün aşırı gitmeliymişim onu dolaşmalı mışım sürekli... Sizler de benim gibi bu konudan muzdarip misiniz? Yoksa yalnız mıyım ?...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?