Hiç gitmiyorum çok mutluyumKK'nın gülleri merhaba... Yakın oturanınız var uzak oturanınız... Sizler ne sıklıkla ziyaret edersiniz kayınvalidenizi? Ben haftada 2 kere gidince trip atıyor benim ki Gün aşırı gitmeliymişim onu dolaşmalı mışım sürekli... Sizler de benim gibi bu konudan muzdarip misiniz? Yoksa yalnız mıyım ?...
Merak ettim neden2 yılda Bi kere gittim
Ayrı şehirlerdeyiz o yüzdenMerak ettim neden
Kayınvalidem köyde oturuyor 1 saatlik yol. Yazın haftada bir gidiyoruz kışın 2haftada bir olabiliyor. Onlar da geliyor ara ara işleri oldukça. Ama kimse şikayetçi değil halinden :) sadece biraz arayı 2hafta açınca özledik ya nerelerdesiniz diyorlar. Öyle ciddi laf sokma yok. Ama çoğu zaman özellikle yazın gittik mi kalıyoruz 1 gece. Kalma konusunda ısrarcılar ben de sevmiyorum kalma mevzusunu. Tek sorun bu:)KK'nın gülleri merhaba... Yakın oturanınız var uzak oturanınız... Sizler ne sıklıkla ziyaret edersiniz kayınvalidenizi? Ben haftada 2 kere gidince trip atıyor benim ki Gün aşırı gitmeliymişim onu dolaşmalı mışım sürekli... Sizler de benim gibi bu konudan muzdarip misiniz? Yoksa yalnız mıyım ?...
Triplenirse triplensin kendi kızını çağrsın gün aşırı elin kızından ilgi bekliyolar deli bu kv milleti valla bakKK'nın gülleri merhaba... Yakın oturanınız var uzak oturanınız... Sizler ne sıklıkla ziyaret edersiniz kayınvalidenizi? Ben haftada 2 kere gidince trip atıyor benim ki Gün aşırı gitmeliymişim onu dolaşmalı mışım sürekli... Sizler de benim gibi bu konudan muzdarip misiniz? Yoksa yalnız mıyım ?...
Valla martda gidiyolar koye kasımda geliyolar. 3 4 ay kaliyolar yani burda. Ben bazen haftada 1 bazen 2 haftada bir gidiyorum. Ilk evlendiğim zaman hergun gidiyordum, gitmesem bozuluyorlardı tasininca yol parasi veremem hergun diye dert etmiyorlar gelip gelmememi
Hiç gitmemKK'nın gülleri merhaba... Yakın oturanınız var uzak oturanınız... Sizler ne sıklıkla ziyaret edersiniz kayınvalidenizi? Ben haftada 2 kere gidince trip atıyor benim ki Gün aşırı gitmeliymişim onu dolaşmalı mışım sürekli... Sizler de benim gibi bu konudan muzdarip misiniz? Yoksa yalnız mıyım ?...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?