Evinin ortasında kediyi görünce koşup nete girip konu açabiliyorsa sorun yoktur. sakin azıcık.hayvan beslemek farklı bısey hemen iğneleyici laflara nıye gırdınız kadına sımdı...evinin ortasında kedi görmüş bi anda ilk olarak bi kaba yemek koyup önüne vermeyi düşünmeyecek herhalde ..
hayvan beslemek farklı bısey hemen iğneleyici laflara nıye gırdınız kadına sımdı...evinin ortasında kedi görmüş bi anda ilk olarak bi kaba yemek koyup önüne vermeyi düşünmeyecek herhalde ..
Keşke bana dadansa karnını doyurur sarılır yatardım miss.Sabaha salardım her geldiğinde beslerdim.Azıcık ekmeği sütle ıslatın verin ya da sadece süt su vs verin.Zavallı aç olmasa eve girmezdi.
aklima oluden degil diriden korkun lafi geldi bir andaDört ayaklılardan değil,iki ayaklılardan korkun.
Evinin ortasında kediyi görünce koşup nete girip konu açabiliyorsa sorun yoktur. sakin azıcık.
Benim 8 yıllık bir tosunum var süt bir gün içmesin resmen mama kabına bir pati atar sağa sola iteler sinir yapar.kediye süt verilmeyeceğini kk'da öğrenmiştim sanırım..
yanlış hatırlıyorsam bilenler düzeltir zaten.
sanki ayi gormus ne var bunda konu acmak aklina geliyor ama tovbe tovbe
Benim 8 yıllık bir tosunum var süt bir gün içmesin resmen mama kabına bir pati atar sağa sola iteler sinir yapar.
hayvanlardan hoşlanmayan insanlara neden böyle tepkiler verilir hiç bi zaman anlamış değilim anlamıcam da sanırım..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?