Kedi ve köpekler insanların türettiği evcil türlerdir..köpekler aslında av için üretilmiş daha sonra evcil hayvan olarak devam etmiştir.dolayısıyla yılan gibi tamamen vahşi doğada yaşayabilcek bir hayvanla bir tutmanız sizcede biraz komik olmamış mı? Bu durumda alıp evde sırtlan besleyebiliriz sizin düz mantığınızla?
Ayrıca lütfen alıntılarmısınız topicte kim kime kediden korkamazsın demiş???
alt katta oturuyorsanız mecbur katlanıcaksınız veya sineklik falan taktırıcaksınız hayvan bu sonuçta keşke anlasada gelmese ama aç susuz olabilir yazık nebilsin sevmiyosunuz
bende hergün sokaktaki kedileri besliyorum çok mutlu eden huzur veren birşey tavisye ederim
Sokak kedilerini köpeklerini beslemeyi görev edinmiş insanlar var az da olsa bu çok sevindirici bişey :)
Bir yazı okumuştum bir semtte hayvanlar sizden kaçmıyorsa oradaki komşularınız iyidir gibisinden
Ama bazı insanlar korkuyor olabilir bunu da anlarım amma gel gelelim hayvanlara eziyet eden çok insan var benim burada çok var hayvanları tekmeliyorlar
işte o semt benim olduğum semtler oluyor hep canım
eziyet edenlere girmeyelim lütfen ben hiç bir video haber ve resim bile bakmıyorum bakamıyorumyahu ben bizim sokakta yavru bağırsa bile evde ter döküyorum çok kötü oluyorum öyle insanlar karşıma çıkmaz hiç inş. benim için hayattaki tek katil olma sebebi
Bu arada söylemek istiyorum ki yorumlardan anladığım kadarıyla sen çok eğlenceli merhametli olumlu birisin fotoğrafların da bunu gösteriyor zaten :)
Biliyorum yeri değil ama söylemek istedim işte
Hayvanları bu kadar sevmen de çok güzel sana daha da kanım ısındı :)
Ayrıca çok da güzel bi kadınsın :)
Önemli olan farklı görüşlerde olmamıza rağmen birbirimizi sevmemiz saygı duymamız canim ben de teşekkür ediyorum :)ay çok utandım ki ben çok teşekkür ederim canım bende senin yorum falan beğeniyorum bazen aynı fikirde olmasakta hep saygılı tavrını koruyosun benim gibi
Evet sineklikte takılabilir..konu sahibi arkadaş kediyi sevmiyor yada alerjisi olabilir. korkuyorda olabilir.
kedicik demekki bi yolla evinize giriyor.. o yolları tıkarsanız girmez. camdan giriyorsa tente yaptırın. giremez bir daha... kapıdan giriyorsada dikkat edersiniz. yada yiyecekle kandırıp dışarı çıkartırsınız... sizin elinizde
hayvan beslemek farklı bısey hemen iğneleyici laflara nıye gırdınız kadına sımdı...evinin ortasında kedi görmüş bi anda ilk olarak bi kaba yemek koyup önüne vermeyi düşünmeyecek herhalde ..
Arkadaşlar konu sahibi konu açtığına göre ya tiksiniyodur kılından dışarıda gezdiği patilerle evinde dolanmasından, ya korkuyodur ya da evinde aniden hayvanlarla karşılaşmaktan tedirgin oluyodur.
Benim annem feci merhametli bi'kadın ama ne zaman eve kedi girse kovalıyo kediyi çıksın diye (bi'kapımız bahçeye açılıyo)
Hayvanlara sen ben gibi bi'bağlı olmayan insan salonun ortasında birden kedi gördü mü "aa dur ben şuna mama vereyim yesin oracıkta" demez.
Benim annem hayvanları uzaktan seven bi'insan bi'ara sineklik yokken paso kediler girip ya kadının yatağının üstünde dolanıyolardı ya da karanlık oda da birden yatağının altından gözlerini parlatıyolardı. Kediyle aniden karşılaşınca hiç dediğiniz düşünceler gelmiyo akla, kadının aklı çıkıyodu kaçkere gecenin ikisinde.
Ben kedileri çok severim imkanım olsa alır beslerim de evimde ama gel gör ki evimde aniden görmek tedirgin eder ve sokak kedilerinin benim haberim olmadan girip, çıkmasını engellemek isterim.
Bu tür konularda cidden bazılarınızın abarttığını düşünüyorum. En fazla evine giren kediye pist demiştir yani kediyi duvardan duvara vurmuş gibi rencide ediyosunuz.
merhaba. biz giriş kattayız. bugün öğleden sonra saat 2 gibi filan eve bi kedi girmiş. yol ortasında halının zerinde yatıyor. kovaladık. şimdi annem dışarıya çıktı. oda şimdi kovaladı. ben ne yapıcam şu hayvanla. daha demin yani 1-2 dakika öncede annem camın üstünden kovaladı işte.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?