hanımlar kedi dadandı yardım...

bir tutmak amaçlı söylemedim ki neyse cümlem anlaşılmamış iyi forumlar

alt katta oturuyorsanız mecbur katlanıcaksınız veya sineklik falan taktırıcaksınız hayvan bu sonuçta keşke anlasada gelmese ama aç susuz olabilir yazık nebilsin sevmiyosunuz

bende hergün sokaktaki kedileri besliyorum çok mutlu eden huzur veren birşey tavisye ederim

Sokak kedilerini köpeklerini beslemeyi görev edinmiş insanlar var az da olsa bu çok sevindirici bişey :)
Bir yazı okumuştum bir semtte hayvanlar sizden kaçmıyorsa oradaki komşularınız iyidir gibisinden
Ama bazı insanlar korkuyor olabilir bunu da anlarım amma gel gelelim hayvanlara eziyet eden çok insan var benim burada çok var hayvanları tekmeliyorlar

Neler söylenmiş kadıncağıza, yok insanları da sevmezsin yok merhametsizsin. Herkes kedi-köpek sevmek zorunda değil, evinde bir anda kedi görünce irkilmemek/tiksinmemek zorunda hiç değil. Bunu evde kedi beslemiş, sokakta gördüğüm sevecen kedi-köpekleri bol bol mıncırıp yanımda yemeklik birşeyler varsa paylaşan biri olarak söylüyorum.

Aynı durum benim evimde yaşansaydı, sorun etmeyip besler, okşardım ama eve kuş girdiğinde tamamen aynı hissiyatı yaşadım konu sahibiyle ve tedirgin oldum. Elimde olan birşey değil, kanatlı hayvanlardan tedirgin oluyorum, özellikle dar mekanda kapalı kaldıklarında çok vahşi ve nereye gideceklerini bilemez hareket ediyorlar gibi geliyor. Bu kimseyi vicdansız bir insan yapmaz.

işte o semt benim olduğum semtler oluyor hep canım

eziyet edenlere girmeyelim lütfen ben hiç bir video haber ve resim bile bakmıyorum bakamıyorum yahu ben bizim sokakta yavru bağırsa bile evde ter döküyorum çok kötü oluyorum öyle insanlar karşıma çıkmaz hiç inş. benim için hayattaki tek katil olma sebebi

Bu arada söylemek istiyorum ki yorumlardan anladığım kadarıyla sen çok eğlenceli merhametli olumlu birisin fotoğrafların da bunu gösteriyor zaten :)
Biliyorum yeri değil ama söylemek istedim işte
Hayvanları bu kadar sevmen de çok güzel sana daha da kanım ısındı :)
Ayrıca çok da güzel bi kadınsın :)

ay çok utandım ki ben çok teşekkür ederim canım bende senin yorumlarını falan beğeniyorum bazen aynı fikirde olmasakta hep saygılı tavrını koruyosun benim gibi

ay çok utandım ki ben çok teşekkür ederim canım bende senin yorum falan beğeniyorum bazen aynı fikirde olmasakta hep saygılı tavrını koruyosun benim gibi
Önemli olan farklı görüşlerde olmamıza rağmen birbirimizi sevmemiz saygı duymamız canim ben de teşekkür ediyorum :)
Evet bazı düşüncelerim genele aykırı ve beni böyle kabul edenlerin yeri ayrı
Neyse konuyu mahvettim konu sahibi özür dilerim canim

Son düzenleme:
Ben kucukken civcici vardi annemin..
4-5 yaslarimdaydim ama bir tek bu olayi hatirlarim. Civciv kafama cikip didiklemisti beni gagasiyla. Hic kipirdamiyordum korkudan. 1 saat falan didikledi oyle yatti uyudu falan kafamda.. Annem gelene kadar.. Orada basladi hayvan korkum.. Hic bir hayvani elliyemem.. Ama severim.. Yani korkmak ve sevmemek anlamina gelmez..
Eve girdigimde halinin ortasinda bir kediyle karsilassam tirsarim,ciglik atarim belki bilemedim simdi.. Ama onu disari cikardiktan sonra bir kap su ekmek koyarim yani.. Ondan sonra dusunurum ne yapayim diye.. Taktirin camlara tel ,zor degil.

Konu sahibinin üzerine fazla gidilmiş, hayvanlardan korkabilir insanlar. Ben mesela börtü böcek severim elime alırım , keza köpeğim var ama gel gör ki kanatlı canlılardan ve kedilerden korkuyorum. Bunlar küçüklükten gelme korkular ve herkes anlayamaz belki ama kimseye zararı olmayan o muhabbet kuşu kafesinde değilse ve kulağımın dibinde kanat çırparsa benim kalp krizi geçirecek kadar kalbim sıkışıyor. Küçükken okuldan eve geldiğimde apartmanda mahallenin kedilerinden vardı , kapıya yatmıştı ikisi ama birden pisicik suratıma yapışıverdi estetik oldum o yaşta malesef kedilerden de korkuyorum bu yaşadığım olay üzerine, mesela bi yerde otururken birden masanın altından geçerse kendimi rezil edebilecek kadar bağırıyorum irkiliyorum ha bu demek değil ki hayvan sevmiyorum, asla. Mutlaka sitemizin dışında sokak hayvanlarına kedisine köpeğine yemek ve su bırakırım. Camın önüne su kabı ve ekmek kuşlar için. İnsanlar korkabilir, konu sahibi korkuyorsan seni anlıyorum bu konuda. Cam ve kapılarınıza kilitlenebilen sineklik takmanızı öneririm.

Ailece bir kediyi kovayalana kadar biriniz bir mama, su verseydiniz hayvanima...

Neden konu sahibine yukleniliyor diyenlere de, ben cekinirim korkarim, yazik bir sey yapmadim ama nasil uzaklastirabilirim demiyor ki, pesi sira kovaladik, dadandi diyor...
Azicik vicdanli olmaktan zarar gelmez korkmayin...

Ya konu sahibinin cok uzerine gidilmis. Buarada fikir istemis ama bir sürü laf söylenmiş. Ben acayip korkarim kediden kopekten. Yolumu bile degistirebilirim bu nedenle. Boyle bir durumda gordugumde uzaklastiriyorum yanimdan. Belliki konu sahibide rahatsizlik duymus evinde olmasini veya surekli evinin dibinde olmasini istemiyor. Her an kedi girecek diye tedirgin olacak degil ya. Bazi arkadaslarin dedikleri gibi sineklik taktirin cam ve kapiniza boylece girmez.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Arkadaşlar konu sahibi konu açtığına göre ya tiksiniyodur kılından dışarıda gezdiği patilerle evinde dolanmasından, ya korkuyodur ya da evinde aniden hayvanlarla karşılaşmaktan tedirgin oluyodur.

Benim annem feci merhametli bi'kadın ama ne zaman eve kedi girse kovalıyo kediyi çıksın diye (bi'kapımız bahçeye açılıyo)
Hayvanlara sen ben gibi bi'bağlı olmayan insan salonun ortasında birden kedi gördü mü "aa dur ben şuna mama vereyim yesin oracıkta" demez.
Benim annem hayvanları uzaktan seven bi'insan bi'ara sineklik yokken paso kediler girip ya kadının yatağının üstünde dolanıyolardı ya da karanlık oda da birden yatağının altından gözlerini parlatıyolardı. Kediyle aniden karşılaşınca hiç dediğiniz düşünceler gelmiyo akla, kadının aklı çıkıyodu kaçkere gecenin ikisinde.

Ben kedileri çok severim imkanım olsa alır beslerim de evimde ama gel gör ki evimde aniden görmek tedirgin eder ve sokak kedilerinin benim haberim olmadan girip, çıkmasını engellemek isterim.

Bu tür konularda cidden bazılarınızın abarttığını düşünüyorum. En fazla evine giren kediye pist demiştir yani kediyi duvardan duvara vurmuş gibi rencide ediyosunuz.

Hayvanları insanlardan kesinlikle daha çok seviyorum.Çıkarsız saf sevgi ile dolu varlıklar onlar.Bizim onlara verdiğimiz zararı onlar bize hatta kendi içlerinde birbirlerine vermiyorlar.Keşke onlar kadar birlikte yaşamayı bilsek.İtirazı olan varsa buyursun.HAYVANLARI İNSANLARDAN DAHA ÇOK SEVİYORUM.

konu sahibi arkadaş kediyi sevmiyor yada alerjisi olabilir. korkuyorda olabilir.

kedicik demekki bi yolla evinize giriyor.. o yolları tıkarsanız girmez. camdan giriyorsa tente yaptırın. giremez bir daha... kapıdan giriyorsada dikkat edersiniz. yada yiyecekle kandırıp dışarı çıkartırsınız... sizin elinizde

Evet sineklikte takılabilir..

hayvan beslemek farklı bısey hemen iğneleyici laflara nıye gırdınız kadına sımdı...evinin ortasında kedi görmüş bi anda ilk olarak bi kaba yemek koyup önüne vermeyi düşünmeyecek herhalde ..

güldüümm bu yoruma okurken ya aklıma şey geldi kediyi görcek aa sen mi geldin hemen masaya bi tabak falan :)) ben hayvanları kedileri köpekleri çok severim beslerimde dışarda ama evde olmasını istemem bide sokaktan gelen bi kedinin evin içinde olması hiç hoş değil küçük çocuk falan vardır evde mikrop kapar eder kediler biyere girdiklerinde hemen alışıyolar siz kapınızın önünde biraz daha uzağa falan yemek bırakın oraya alışsın camlarınızıda kapalı tutun bi süre girmeye calışacaktır :)

Ben hayatımda hiç giriş katta oturmadım bilemiyorum ama kedi giren yerden hırsız da girmez mi? Birden yatağın altında kedi görsem aklıma gelecek şeylerden biri bu kedi girdiyse yarın öbür gün sessizce insan da girebilir olur.

Bir de siz de haklısınız ama ne kadıncağız ne kedicik diye düşünmeyelim. Kedi girdi diye dünyanın sonu değil, kadın iki pist dedi diye de dünyanın sonu değil. Ama işte herkes kendi hassasiyetine göre durumu ele alıp dünyanın sonu gibi davranıyor. Ama çok güzel tavsiyeler de var. Korkuyorsanız sineklik taktırın ama korkmuyorsanız da bir kap yemek su verin sevaba girersiniz gibi.

Merhaba ,

Sineklik taktırabilirsiniz ancak taktırırken kontrol edin dışarıdan itince düşmesinler. Tuvalet banyo camlarınızı da kontrol edin , oradan da girebilir.

Eve yeni mi taşındınız ? Sizden önce orada oturan ev sahiplerinin kedisi olabilir düşüncesi geliyor aklıma. Komşularınıza bir sorun isterseniz. Sizin evinize alışıksa kedicik açısından zor bir durum olacaktır.

Mümkünse evin civarında müsait bir yerde yiyecek vermeyi , su kabı koymanızı öneririm. Yeni hayatına o kediciğin alışmasına bir nebze fayda sağlar belki...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…