hayvanlardan hoşlanmayan insanlara neden böyle tepkiler verilir hiç bi zaman anlamış değilim anlamıcam da sanırım..
Bunu anlamanız için öncelikle bu dünyanın onlarada ait olduğunu sadece bize ait olmadığını idrak etmek ve onlarla iletişime geçerek onlara merhamet etmeyi sevgi beslemeyi öğrenmeniz gerekir
Beyninizi ve kalbinizi biraz calistirirsaniz bizi anlarsin
sevgi beslemek öğrenilecek bişi değil bence.. içten gelir..
zaten bu dünya sadece bize ait diye bi çıkarımım da yok..
hayvan sevgisi bambaşka bişi.. çok yakından şahit oluyorum çok yakın arkadaşlarım tarafından.. yoldan bi kedi köpek geçsin akılları çıkıyor böyle bi sevgiyle..
ama ben hiçbişi hissetmiyorum..dediğim gibi içten gelecek bi sevgi bu bana göre..
Çoook yanılıyosunuz sizin sevme yetiniz bizden az mı sizce ? Hiç sanmıyorum..bende bir hayvan beslemeden ve dolayısıyla hayvanlarla iletişim kurmayı öğrnmeden önce aynı sizin gibiydim..nitekim birçok tanıdığımda öyle..hayvan tecrübesi gerekiyor
Ha tabiki hayvanlarla iletişime geçmek sevmek zorundamısınız? hayır..ama insansak merhamet beslemek zorundayız..ben hayvanlardan cok cekindiği halde onlara su,süt,mama vs veren insanlar tanıyorum
Bunu anlamanız için öncelikle bu dünyanın onlarada ait olduğunu sadece bize ait olmadığını idrak etmek ve onlarla iletişime geçerek onlara merhamet etmeyi sevgi beslemeyi öğrenmeniz gerekir
evinize yılan girdiğinde iletişime geçip , sevgimi beslersiniz
hayvandan korkmak merhametsizlik değildir , dünya kedi köpekten ibaret değil binlerce türde hayvan var , haliyle bir çok türden korkarız
bazıları kediden bazıları yılandan gibi ... korkmanın yadırganmasını mantıksız buldum açıkcası ..
Ben kibristayken bahçede kedi besledik ne fare ne kertenkele ne yilan vardi.sonra kedi gitti hepsini gördük yılanına varana kadar....
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?