hanımlar kedi dadandı yardım...

Bunu anlamanız için öncelikle bu dünyanın onlarada ait olduğunu sadece bize ait olmadığını idrak etmek ve onlarla iletişime geçerek onlara merhamet etmeyi sevgi beslemeyi öğrenmeniz gerekir

sevgi beslemek öğrenilecek bişi değil bence.. içten gelir..
zaten bu dünya sadece bize ait diye bi çıkarımım da yok..
hayvan sevgisi bambaşka bişi.. çok yakından şahit oluyorum çok yakın arkadaşlarım tarafından.. yoldan bi kedi köpek geçsin akılları çıkıyor böyle bi sevgiyle..
ama ben hiçbişi hissetmiyorum.. dediğim gibi içten gelecek bi sevgi bu bana göre..

belki fobisi var kedilerden korkuyor olamaz mı ? gerçekten tedirgin olmuş ki fikir istiyor. hayvansever olmak her hayvanı evine alıp beslemek demek değildir ki.

Çoook yanılıyosunuz sizin sevme yetiniz bizden az mı sizce ? Hiç sanmıyorum..bende bir hayvan beslemeden ve dolayısıyla hayvanlarla iletişim kurmayı öğrnmeden önce aynı sizin gibiydim..nitekim birçok tanıdığımda öyle..hayvan tecrübesi gerekiyor

Ha tabiki hayvanlarla iletişime geçmek sevmek zorundamısınız? hayır..ama insansak merhamet beslemek zorundayız..ben hayvanlardan cok cekindiği halde onlara su,süt,mama vs veren insanlar tanıyorum

çantasında kirpi taşımış biri olarak her tür hayvanı severim...
kurbağa,köpek ,kedi,eşek,kaplumbağa,yılan hepsini severim
ama sevmeyen sevmez.
hayvana eziyet etmediği sürece
sevmeyene neden sevmiyorsun demem diyemeyiz
sen yinede o hayvana biraz yemek ver
gerçekten açtır belki

bunu bana doğru düzgün açıkladığınız için teşekkürler öncelikle..
bizim iki köpeğimiz var biri sibirya kurdu biri alman köpeği..
sibirya kurduna bayılırım mesela hep oyanırım çıkar gezdirrim yemegini veririm..
tek sevdiğim hayvan da o sanırım..
haa bu demek değildir ki diğer hayvanlar bi köşeye atılsın aç susuz bırakılsın.. bu sadece benim içimden gelen bişi değil..
özellikle kedilere karşı fobimi denir ne denir bilmiyorum ama haz almıyorum ve korkarımda..

Ben de hiç bir zaman hayvanlardan rahatsız olduğu için konu açan bir insana sanki hayvan öldürmüş muamelesi yapılmasını anlamadım anlamıcamda. Hayvanlardan çok korkuyorum ve asla alıp evimde bakmam. Ben nasıl alıp evinde kedi köpek besleyen insanlara hakaret etmiyorsam kimsede bana hakaret edemez. Evime camdan girmiş bir kedi görsem çığlığı basar, acaba girmesini nasıl engellerim diye düşünürdüm. Konu sahibi bence sen camlarına sineklik yaptır en mantıklısı bu ve sineklik olmayan camlarını açma en kolay yolu bu bence. Bende giriş katta oturuyorum ve sineklik olmayan camlarımı açmıyorum bu yüzden

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

kimi insan hayvanlardan tiksinir bu mümkün niye bu kadar yargılanıyor konu sahibi.. bizimde apartmanımızın kedisi var ne zaman kapıyı açık bulsa dalıyor içeri arsız bişey tam bir yalaka kovalıyoruz gitmiyorda ayar oluyorum bna pismiş gibi geliyo kediler aslında temiz hayvandır ama elimde değil benimki hastalık gibi bişey sokağın pisliğini eve taşır diye düşünüyorum yani ben olsam bende aynı tepkiyi verirdim ki veriyorumda eve girince çığlığı basıyorum

Son düzenleme:
Herkes tepki göstermiş ama benim bi arkadasim vardi kedi gorunce acayip korkardi sevemezdi, cokta iyi merhametli biridir. Yani herkes herseyi sevmek zorunda degil ya nerdeyse kadını kedi katili yapmışsınız.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

muhtemelen ya açtır ya da hamiledir ve doğum yapacak güvenli bir yer arıyordur. :26: dışarıya mama-süt falan koyun en azından bence sevmeseniz de. yazık o da can.

Bunu anlamanız için öncelikle bu dünyanın onlarada ait olduğunu sadece bize ait olmadığını idrak etmek ve onlarla iletişime geçerek onlara merhamet etmeyi sevgi beslemeyi öğrenmeniz gerekir

evinize yılan girdiğinde iletişime geçip , sevgimi beslersiniz
hayvandan korkmak merhametsizlik değildir , dünya kedi köpekten ibaret değil binlerce türde hayvan var , haliyle bir çok türden korkarız
bazıları kediden bazıları yılandan gibi ... korkmanın yadırganmasını mantıksız buldum açıkcası ..

Kedi ve köpekler insanların türettiği evcil türlerdir..köpekler aslında av için üretilmiş daha sonra evcil hayvan olarak devam etmiştir.dolayısıyla yılan gibi tamamen vahşi doğada yaşayabilcek bir hayvanla bir tutmanız sizcede biraz komik olmamış mı? Bu durumda alıp evde sırtlan besleyebiliriz sizin düz mantığınızla?

Ayrıca lütfen alıntılarmısınız topicte kim kime kediden korkamazsın demiş???

Ben kibristayken bahçede kedi besledik ne fare ne kertenkele ne yilan vardi.sonra kedi gitti hepsini gördük yılanına varana kadar....

Kedi iyidir iyi.

Kedi bu ya ne kadar abartmışsınız dadandı falan.

biraz yemek verseniz bir şey kaybetmezsiniz. karnı doyunca gider zaten zor mu?

Ben kibristayken bahçede kedi besledik ne fare ne kertenkele ne yilan vardi.sonra kedi gitti hepsini gördük yılanına varana kadar....

aynen kediler yılanı fareyi temizler. haşerat bırakmaz ortada.

konu sahibi korktugunu falan söylememiş ki onu nereden cıkardınız?

Sizi çok iyi anlıyorum ben kedileri çok seviyorum ama aksine ablam sevmez korkar yaklaşamaz ama bu onun merhametsiz olduğu anlamına gelmez kedileri besleme konusunda bana yardımcı olur yani direk merhametsiz ilan etmeyelim ama eğer sen de korkuyor sevemiyorsan birinden yardım al beslemek için ya da üşüyordur bir yuva yap kartondan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…