Yok boyle birine inandigim icin kızıyorum kendime o yüzdenLinçlemeyin linçlemeyin neyi linçlemeyelim ayol.
Ayrılmayıp ne yapacaktınız
HaklisinizBizim kadınlarımızın sorunu saf olmak galiba. Bakın benden büyüksünüz tavsiye vermek belki bana düşmez ama size neden değer versin? Sizi tanımıyor ki...
Değer vermek; uğruna harcamak, uğruna sarf etmektir. Emek, çaba, zaman ve para harcamaktır. Eğer bunlar yoksa , değer yoktur.
Size değer vermiyor. Ama siz değersiz olduğunuz için değil. Sizi tanımadığı için.
Sizin yerinizde olsam bu tür maceralarla ruhumu hırpalamazdım.
Bencede bende hep oyle dedim ama inanin mukemmelliyetci biri oldugunu soylerdi. Geldiginde hediyesiz gezmesiz olmaz diyordu. Neyse dedikleri degil yaptiklari gecerli zatenEvli olmadığına emin misiniz ya? Evli olmasa 15 ay boyunca ne yapar eder gelirdi bence. Hee bekar olduğu halde gelmediyse de eğer yine üzülmeyin bence. Çünkü sizin hissettiklerinizi hissetmemiş belliki. Yoksa ne yapar eder gelirdi.
Yeniden iletişime geçmeye çalışırsa kabul etmeyin bence. 15 ay içinde hayatınıza başka biri girebilirdi. Daha fazla zamanınızı harcamayın.Bencede bende hep oyle dedim ama inanin mukemmelliyetci biri oldugunu soylerdi. Geldiginde hediyesiz gezmesiz olmaz diyordu. Neyse dedikleri degil yaptiklari gecerli zaten
Evli degildi eminim ama bekar ikende gelmedi sonucta. Benim zaten yalnizlik korkum olmasa coktan giderdim dayanip beklemezdim. Ben onu iyi biri diye bekledim aslinda. Oyle inandim malesf. Iyi olabilir ama tuhaf yada durust degil yeterinceEvli olmadığına emin misiniz ya? Evli olmasa 15 ay boyunca ne yapar eder gelirdi bence. Hee bekar olduğu halde gelmediyse de eğer yine üzülmeyin bence. Çünkü sizin hissettiklerinizi hissetmemiş belliki. Yoksa ne yapar eder gelirdi.
Amin cok sagolun. Biliyorum haklisiniz sadece cevremin olmayisi biraz yola itti istemeden birde kaderin nasibin nerede oldugu belli olmaz belki diye inandim sanirim bi nebze yalnizliktanUmarim gönlünüze göre bir hayat arkadasi bulur, mutlu olursunuz. İnternet uzerinden tanimadiginiz kisilerle konusmayin, bulusmayin. Bu cok cesaret isteyen bir durum. Telefonu elinize alip yalnizliginza birini aramak yerine sosyallesin.
Cok iyi anliyorum ben sizi. Yalnizlik Allaha mahsus, ama temkinli olmaliyiz. Neler duyuyoruz, görüyoruz siz de biliyorsunuz.Amin cok sagolun. Biliyorum haklisiniz sadece cevremin olmayisi biraz yola itti istemeden birde kaderin nasibin nerede oldugu belli olmaz belki diye inandim sanirim bi nebze yalnizliktan
Oyle tabii. Allah kimseyi yalnizlik ile sinamasin kotu art niyetli insanlarlada. Kucuklugumden beri yalnizligi sevmez ailem evde olmayinca huzursuz olan bi yapim vardi. Belkide insan en hassas noktasindan sinaniyor hayatta diyede korkum fazla gibi. Ama Allah buyuk. Yine sansliyimki gelseydi belki bir daha gelmeyecekti bende daha cok kirilip kullanilmis hissedecektim. Öyle bakıyorum artik. Cok sagolunCok iyi anliyorum ben sizi. Yalnizlik Allaha mahsus, ama temkinli olmaliyiz. Neler duyuyoruz, görüyoruz siz de biliyorsunuz.
Allah razi olsun. Aynen oyle olduLinclenecek bir durum göremiyorum . Boşandık diye ölmedik ya . Sevmek sevimek hatta güzel bir yuva kurmak hayali kurmussunuz birini tanımak istermissiniz olmamış nasip kısmet .önünüze bakın silin gitsin
O kaybetmis bosverin, gencsiniz daha neler cikar karsiniza.Oyle tabii. Allah kimseyi yalnizlik ile sinamasin kotu art niyetli insanlarlada. Kucuklugumden beri yalnizligi sevmez ailem evde olmayinca huzursuz olan bi yapim vardi. Belkide insan en hassas noktasindan sinaniyor hayatta diyede korkum fazla gibi. Ama Allah buyuk. Yine sansliyimki gelseydi belki bir daha gelmeyecekti bende daha cok kirilip kullanilmis hissedecektim. Öyle bakıyorum artik. Cok sagolun
Inşallah cok sagolun. Allah isteyen herkese mutlu huzurlu bir yuva nasip etsinO kaybetmis bosverin, gencsiniz daha neler cikar karsiniza.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?