Hanimlar lutfen bana destek olun

Alimee81

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
1 Aralık 2014
1.497
1.001
103
Yasim 42. Yaklasik 9 sene once ayrildim ve bir cocugum var. Bosanma süreci 4 yila yakin surdu. 5 senedir oncede resmi olarak bosandim. Sonra ulke degisikligi derken yeni bi hayat vs vede cevremin olmayisi evden calismam dolayisi ile kimseyi tanima firsatimin olmamasi birde zaten bosanmis kadınlari kullanmaya yonelik yaklasiyor cogu erkek diyede yalniz kaldim gittim. Aldatildigim icin insanda illaki derinlerde bir yerlerde degersizlik duygusu olusuyor ve belkide bu yuzden ozellikle tekrar bir erkegin size zarar vermesinden cok korkuyorsunuz.
Sosyal medyada birini tanidim. Ucakla 1 saat. Hic guvenmez iken oyle farkli oyle iyi birine benziyorduki bellimi olur kadere nasibe diyerek konusmaya devam ettim. Issiz kaldi kisa sure sonra ve yanima bi turlu gelemedi. Evli degil anne ve kizkardesi ile yasiyor. Goruntulu konustugumiz icin biliyorum. Durustce herseyide anlattigi icin ona inaniyordum. Mesela beni tanimadan sirf cinsellik amacli iliskiler yasadigini ve benden bu yuzden utandigini cunki sen cok temizsin vs derdi. Soylemese bilmezdim.
inanin yasamadan birebir gormeden anlamaniz mumkun degil
Bende saf bi insan degilim ama bazen ulasilmaz olmasina vs hep anlatinca anlardim. Ama kac kere ayrildim. Uzaktan niye ugrasayim istesem sana deger vermesem uzatmazdim diyordu. Gerçekten de bazen mesela uykuda oldugunu anlardim vs.
Neyse gel zaman git zaman 1 sene oldu ve o hala parasizlik issizlik sebebiyle yanima gelemedi. Tabii artik huzursuz olmaya baslamistim sorgulamayq vs
15 ayin sonunda ayrildim. Niye bu kadar uzadi derseniz yalnizliktan korkmamvede cocugum oldugu için onun guvenilecek bi irtiba birakmasi vs. Lutfen linclemeyin. Zaten defalarca bulusup edip oyle ciddiye binecekti anlasirsak bu durum.
Neyse sonunda ayrildim ama degersizlik duygusu ile bas edemiyorum. Her neckadar beni bana ne kadar cok deger verdigine ikna etsede bu kadar uzun zaman gelmeyen insana vakit harcayip umut baglamamaliydim. Aradi ama engelledim cikmadim artik telefonlarina.
Insanın yuvasinin bozulmasi ve Yalnizlik cok zor. Cocugum var Allah acisini derdini yasatmasin ama aile olgusuda istiyor insan hem kendim hem evladim icin. Zaten kendi annem sinir hastasi onlardan o anlamda fayda yok. Haliyle bu boslukta hata yapiyor insan

Lincten ziyade teselliye cok ihtiyacim var bu gece.

Bizim kadınlarımızın sorunu saf olmak galiba. Bakın benden büyüksünüz tavsiye vermek belki bana düşmez ama size neden değer versin? Sizi tanımıyor ki...

Değer vermek; uğruna harcamak, uğruna sarf etmektir. Emek, çaba, zaman ve para harcamaktır. Eğer bunlar yoksa , değer yoktur.

Size değer vermiyor. Ama siz değersiz olduğunuz için değil. Sizi tanımadığı için.

Sizin yerinizde olsam bu tür maceralarla ruhumu hırpalamazdım.

Evli olmadığına emin misiniz ya? Evli olmasa 15 ay boyunca ne yapar eder gelirdi bence. Hee bekar olduğu halde gelmediyse de eğer yine üzülmeyin bence. Çünkü sizin hissettiklerinizi hissetmemiş belliki. Yoksa ne yapar eder gelirdi.

Haklisiniz
Değer vermek dediginiz gibi olur. Ama insan kendini biliyor ya bir kac konusup ettikten sonra az çok karekterimi anlayip begenmistir dedim. Yalnizlik korkusu yaptirip inandiruyor aslinda. Akil ile degilde korkular ile hareket edince iste malesef. Bazen ihtiyacın varsa para gondereyim derdi hic kabul etmedim tabii. Belki tmm desem gondermezdi.

Bencede bende hep oyle dedim ama inanin mukemmelliyetci biri oldugunu soylerdi. Geldiginde hediyesiz gezmesiz olmaz diyordu. Neyse dedikleri degil yaptiklari gecerli zaten

Bencede bende hep oyle dedim ama inanin mukemmelliyetci biri oldugunu soylerdi. Geldiginde hediyesiz gezmesiz olmaz diyordu. Neyse dedikleri degil yaptiklari gecerli zaten
Yeniden iletişime geçmeye çalışırsa kabul etmeyin bence. 15 ay içinde hayatınıza başka biri girebilirdi. Daha fazla zamanınızı harcamayın.

Evli degildi eminim ama bekar ikende gelmedi sonucta. Benim zaten yalnizlik korkum olmasa coktan giderdim dayanip beklemezdim. Ben onu iyi biri diye bekledim aslinda. Oyle inandim malesf. Iyi olabilir ama tuhaf yada durust degil yeterince

Umarim gönlünüze göre bir hayat arkadasi bulur, mutlu olursunuz. İnternet uzerinden tanimadiginiz kisilerle konusmayin, bulusmayin. Bu cok cesaret isteyen bir durum. Telefonu elinize alip yalnizliginza birini aramak yerine sosyallesin.
Amin cok sagolun. Biliyorum haklisiniz sadece cevremin olmayisi biraz yola itti istemeden birde kaderin nasibin nerede oldugu belli olmaz belki diye inandim sanirim bi nebze yalnizliktan

Amin cok sagolun. Biliyorum haklisiniz sadece cevremin olmayisi biraz yola itti istemeden birde kaderin nasibin nerede oldugu belli olmaz belki diye inandim sanirim bi nebze yalnizliktan
Cok iyi anliyorum ben sizi. Yalnizlik Allaha mahsus, ama temkinli olmaliyiz. Neler duyuyoruz, görüyoruz siz de biliyorsunuz.

Cok iyi anliyorum ben sizi. Yalnizlik Allaha mahsus, ama temkinli olmaliyiz. Neler duyuyoruz, görüyoruz siz de biliyorsunuz.
Oyle tabii. Allah kimseyi yalnizlik ile sinamasin kotu art niyetli insanlarlada. Kucuklugumden beri yalnizligi sevmez ailem evde olmayinca huzursuz olan bi yapim vardi. Belkide insan en hassas noktasindan sinaniyor hayatta diyede korkum fazla gibi. Ama Allah buyuk. Yine sansliyimki gelseydi belki bir daha gelmeyecekti bende daha cok kirilip kullanilmis hissedecektim. Öyle bakıyorum artik. Cok sagolun

Linclenecek bir durum göremiyorum . Boşandık diye ölmedik ya . Sevmek sevimek hatta güzel bir yuva kurmak hayali kurmussunuz birini tanımak istermissiniz olmamış nasip kısmet .önünüze bakın silin gitsin
Allah razi olsun. Aynen oyle oldu

O kaybetmis bosverin, gencsiniz daha neler cikar karsiniza.

İyiki sizde yanina gitmemişsiniz banada pek güvenilir bi insanmiş gibi gelmedi, iyiki cikmiş hayatinizdan. Siz hata desenizde buda bi tecrübe olmuş.
Sosyalleşmeyi deneyin mutlaka biri karşiniza cikicaktir boşandiniz diye dünyaya küsücek degilsiniz tabiki yeni insanlar tanimak sizinde hakkiniz ama lütfen dikkat edin bi cocugunuz var ve ortalik pislik dolu malesef.

internetten tanışmanızda bir sikinti yok. Sıkıntı bu kadar sürede hala yuzyuze gelmemiş olusunuz.15 ay oldukca uzun bir zaman. Niyeti ciddi olsaydi çoktan atlayıp gelmişti. Parayı bahane etmiş. Hadi iyi niyetli düşünüp gerçekten parasızlıktan gelemiyor diyelim. Bu kadar mı pahalı bulunduğunuz yere uçak bileti?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…