Ben de 32 yaşında ayrılıp 42 yaşında tekrar evlendim. Ancak sosyal medya ortamlarından düzgün ilişki çıkmıyor yani varsa da milyonda bir. 15 ay uzun süre bir yolunu bulabilirdi. İstemeyenin bahanesi, isteyenin, sebepleri olur diyorum. Öünüze bakın sizi haketmeyen insanlarlsa hiç vakit kaybetmeyinYasim 42. Yaklasik 9 sene once ayrildim ve bir cocugum var. Bosanma süreci 4 yila yakin surdu. 5 senedir oncede resmi olarak bosandim. Sonra ulke degisikligi derken yeni bi hayat vs vede cevremin olmayisi evden calismam dolayisi ile kimseyi tanima firsatimin olmamasi birde zaten bosanmis kadınlari kullanmaya yonelik yaklasiyor cogu erkek diyede yalniz kaldim gittim. Aldatildigim icin insanda illaki derinlerde bir yerlerde degersizlik duygusu olusuyor ve belkide bu yuzden ozellikle tekrar bir erkegin size zarar vermesinden cok korkuyorsunuz.
Sosyal medyada birini tanidim. Ucakla 1 saat. Hic guvenmez iken oyle farkli oyle iyi birine benziyorduki bellimi olur kadere nasibe diyerek konusmaya devam ettim. Issiz kaldi kisa sure sonra ve yanima bi turlu gelemedi. Evli degil anne ve kizkardesi ile yasiyor. Goruntulu konustugumiz icin biliyorum. Durustce herseyide anlattigi icin ona inaniyordum. Mesela beni tanimadan sirf cinsellik amacli iliskiler yasadigini ve benden bu yuzden utandigini cunki sen cok temizsin vs derdi. Soylemese bilmezdim.
inanin yasamadan birebir gormeden anlamaniz mumkun degil
Bende saf bi insan degilim ama bazen ulasilmaz olmasina vs hep anlatinca anlardim. Ama kac kere ayrildim. Uzaktan niye ugrasayim istesem sana deger vermesem uzatmazdim diyordu. Gerçekten de bazen mesela uykuda oldugunu anlardim vs.
Neyse gel zaman git zaman 1 sene oldu ve o hala parasizlik issizlik sebebiyle yanima gelemedi. Tabii artik huzursuz olmaya baslamistim sorgulamayq vs
15 ayin sonunda ayrildim. Niye bu kadar uzadi derseniz yalnizliktan korkmamvede cocugum oldugu için onun guvenilecek bi irtiba birakmasi vs. Lutfen linclemeyin. Zaten defalarca bulusup edip oyle ciddiye binecekti anlasirsak bu durum.
Neyse sonunda ayrildim ama degersizlik duygusu ile bas edemiyorum. Her neckadar beni bana ne kadar cok deger verdigine ikna etsede bu kadar uzun zaman gelmeyen insana vakit harcayip umut baglamamaliydim. Aradi ama engelledim cikmadim artik telefonlarina.
Insanın yuvasinin bozulmasi ve Yalnizlik cok zor. Cocugum var Allah acisini derdini yasatmasin ama aile olgusuda istiyor insan hem kendim hem evladim icin. Zaten kendi annem sinir hastasi onlardan o anlamda fayda yok. Haliyle bu boslukta hata yapiyor insan
Lincten ziyade teselliye cok ihtiyacim var bu gece.
diyen bir insanla 15 ay nasıl devam ettiniz aklım almıyor. Şu cümle kadar iğrenç bir şey yok.sen cok temizsin
Cok teşekkür ederim. Aslinda bu detayi yazmadim cunku utandim vede "linc" yemek istemedim. Birde onun ile ugrasamazdim. Şöyle bi durum oldu. Ben bundan 4 ay once bitirdim. Ve inanin rahattim. Hem gelmedi hem isi yok vs vs hem arada hep ulasilmaz olusu. Normalde bu kadarini burakin en ufak bi suphe uyandirn durumda yoluma giderdim, icime bi turlu sinmezdi. Ama hem yalnızlık korkusu ki 9 sene az buz zaman degil. Kendi karekterime ahlakima guvenirim. Elim yuzumde guzel cok sukur akli basinda bir kadinim vs ama iste butun bunlar 9 yildir suren yalnizlik olunca yetmiyor. Gorucu usulu olan oldu ama uygun kişiler degildi bana gore.Siz çok değerlisiniz. Bunu içimden gelerek söylüyorum. Bir kere kendinize değer vererek ayrılmışsınız ve 9 senedir tek başınıza bir çocuk yetiştiriyorsunuz. Başka ülkede hem de. Kendinize değer verin siz vermezseniz kimse vermiyor aileniz bile anneniz bile. Pandemi dönemi bitiyor inş daha fazla sosyalleşip arkadaş ortamında birileri ile tanışırsınız. Hem çocuğunuz biraz daha büyümüş ve kendini koruyacak yaşa gelir siz de şüpheye düşmezsiniz inşallah. Hayat sizin kimseyi beklemeyin artık. Bırakın birileri sizin peşinizden koşsun
Neden igrenc dediniz anlamadim. Yani benim evlilik disi cinsellige karsi oldugumu duyunca takdir edip ben senin yaninda sey kaliyorum demisti espri yaparak. Ne bileyimBu düşüncelerinizle hayatınızı kendiniz zorlaştırıyorsunuz. Üstelik
diyen bir insanla 15 ay nasıl devam ettiniz aklım almıyor. Şu cümle kadar iğrenç bir şey yok.
Evlilik dısı iliskiye karsı olup olmamanız degil mesele. Evlilik dısı iliskiye karsı olmasanız kirli mi olacaktınız? Bu nasıl sıg düsüncedir?Neden igrenc dediniz anlamadim. Yani benim evlilik disi cinsellige karsi oldugumu duyunca takdir edip ben senin yaninda sey kaliyorum demisti espri yaparak. Ne bileyim
Cok sagolun inşallah. Iyiki burasi var yazan herkesten Allah razi olsun. Iyi geldi gerçektenOlamaz olmuş önünüze bakın. Hiç moralinizi bozup değersiz hissetmeyin. Umarım en kısa sürede çok mutlu olursunuz.
Yok inanin yobaz degildi. Kirli kelimesini kullanmadi. Espri yaparsk ben senin yaninda o.r.p kaliyorum dedi. Gayet acik fikirli biriydi bana gore. Ama bu yetmiyor tabikiEvlilik dısı iliskiye karsı olup olmamanız degil mesele. Evlilik dısı iliskiye karsı olmasanız kirli mi olacaktınız? Bu nasıl sıg düsüncedir?
Adam yobaz, sıg bu kadar basit.
Allah razi olsun cok dogru tabiiNe kadar yazık ya hu..
Kadının kadına yaptığı şiddet, eziyet şu konudan öyle bariz belli oluyor ki..
Bırakın linçleme zihniyetindekiler linçlesin umursamayın bu kadar.
Siz dertleşecek, derdinizi anlatacak ve tavsiye alacak bir ortam arıyorsunuz yargı dağıtan bir mahkeme değil ki..
İsteyen istediği yargıda bulunsun umursamayın.
Ama ne yazık ki suç sizin değil insanlara derdini bile anlatmaktan korkutan psikolojik şiddet yanlısı kendini bir şey sanan egoist zihniyetin..
Yaptığınız yanlış bir şey yok ki?
Biri ile uzaktan mesafeli bir ilişki yaşamışsınız kimseye zarar vermeden.
Lütfen hayatınızda yaşadıklarınızı kim ne der düşüncesiyle yaşamayın.
Önce vicdanınıza sorun sonra ahlak ve etik kurallarına uygun ise korkmadan yaşayın.
Şu dünyada kaç milyar insani kaç milyar zihniyet, kaç milyar farklı düşünce var.
Hiç birimiz bir birinin aynısı hayatları yaşamıyoruz dolayısı ile aynı kapsamdaki olaylara aynı davranışsal tepkiyi vermemiz mümkün değil yaşamadan ahkam kesmek kolaydır ayrıca..
Siz değerli bir bireysiniz ama lütfen değerinizi başka insanların iki dudağı arasına bırakmayın.
Kendinize bunu bol bol telkin edin ve acınız üzüntünüz zamanla hafifleyecek hangi keder zamana yenilmedi ki?
Rabbim yolunuzu aydınlatsın, umarım değerinizi size hatırlatacak olan iyi bir insanla yolunuz kesişir.
Sizin adiniza cok sevindim keske daha erken olsaydi ama kadere hukmumuz yok. 42 yasta genc bi yaş. Inşallah bundan sonra herşey gonlunuzce olur.Ben de 32 yaşında ayrılıp 42 yaşında tekrar evlendim. Ancak sosyal medya ortamlarından düzgün ilişki çıkmıyor yani varsa da milyonda bir. 15 ay uzun süre bir yolunu bulabilirdi. İstemeyenin bahanesi, isteyenin, sebepleri olur diyorum. Öünüze bakın sizi haketmeyen insanlarlsa hiç vakit kaybetmeyin
he vallaaaaÖpücük yapıyorum burdan bu heriflerin hiçbiri beş para etmezvarsa bir paket çikolata aç benim için konu sahibesi takma kafana evli, bekar, boşanmış burdaki herkes bu adamlardan şikayetçi
bir şekilde kapılmış gitmiş 15 ay konuşmuş.kimsenin yuvasını yıkmamış 2 bekar kişi sohbet etmiş.adam zaten param yok da yanına gelemiyorum diye yalan söylemiş orası besbelli ama konu sahibinin de bir kaybı yok.bu olay bir tecrübeydi der ders alır yoluna bakar olur biterrOlamaz olmuş önünüze bakın. Hiç moralinizi bozup değersiz hissetmeyin. Umarım en kısa sürede çok mutlu olursunuz.
bir şekilde kapılmış gitmiş 15 ay konuşmuş.kimsenin yuvasını yıkmamış 2 bekar kişi sohbet etmiş.adam zaten param yok da yanına gelemiyorum diye yalan söylemiş orası besbelli ama konu sahibinin de bir kaybı yok.bu olay bir tecrübeydi der ders alır yoluna bakar olur biterr
öyle konu sahibi fazla iyi niyetli .adam 15 ay boyunca hiç mi bir iş yapmadı?asgari ücret bile 4000 üstü artık.yol parası nasıl bulamayıp gelemez?yol parası yoksa ne yiyip ne içiyor bu adam yıllardır?ve ne diye bir kadına umut veriyor bu kadar parasız haliyle?konu sahibini asla üzmek istemem ama tuhaflıklar var bu ilişkide.iyi ki bitmiş diyorum benCey cey konuda lincleyecek bir durum zaten yok. Konuyu açarken bile linclemeyin yazmış. Mutlu olmayı bile kendine yakıştıramıyor bu çok üzücü15 ay böyle bir adama ayrılacak bir zaman değil bence burda fazla iyi niyetli bakmış olaya. dediğin gibi bir tecrübe olmuş.
Yahu goren de onumuze geleni gomuyoruz sanacak..Lincten ziyade teselliye cok ihtiyacim var bu gece.
:) vallahi sözüm meclisten disari ama cok denk geldim bu tarz yada baska sorularina baska insanlarin merakla lincleyeri. Oñdan yazma geregi hissettim. Ayrica Çok haklisiniz yazdiklarinizda ama bazen ya insanin hayata dair korkulari ve umutsuzlugu son derece sabirli kilip beklemesine sebep oluyor yada karsidaki insan cok inandirici oluyor. Kac kere bitirdim inanin bilmiyorum ki hic boyle cocuksu bi insan degilimdir. Bittiyse bitmistir ama her seferinde oyle boyle ikna edildim. Cok samimiydi gonlumu alirken yada benim artik gonul gozum kõr olmustu bilmiyorumYahu goren de onumuze geleni gomuyoruz sanacak..
Olmamis,olmamis,.
Uzak mesafeli iliski taraftari degilim zaten..
1 sene sevdigimi goremeyeceksem,yanima gelemeyecekse:Tv'de ic gecirdigim Modellerden ne farki kaliyor benim icin..
Zaruret yoksa uzak iliski imkanli degil zaten..
Oyle bakmaya çalışıyorum bende sağolun. Zaten hep onada derdim isteyen insan yuruyerek yine gelir ama daha en son ayrildigimda bile mecburi ertelerken 4 4luk olsun gelmem diye seni kaybettim diye. Yinede af etmedim ama bilmiyorum o yuzden iste hic emin olamadim yalanmi dogrumu söylüyor. Ama her zaman suna inandim. Aslinda gerçekten deger verse olmasi gerektigi kadar gelirdi. Dayanamazdi insan. Ama ne bileyim cocugu oluncq insanin iyi olduguna cok inandigi insani bi turlu yinede kabulleniyordu. Hatta yine en son geliyordu bilmiyorum kac kere niyetlendi ya ayrildik ya vazgecti yok is gorismesi vs. Aman sacma sapan bi sey yasadim biliyorum. Hayatta cok yalniz kaldim. Aile var ama yok kardes var ama yok. Boyle oluncada hayatta tutanacak dal ariyor insan. Bi yandanda cocuguma aile ortami sunmak istiyorum. Oyle iste uzadi gitti sabir ettim sabrin sonu selamettir diye diye sonunda tamamen bitirdim. Cok teşekkürler sagolun yazdıklarınız icin.bir şekilde kapılmış gitmiş 15 ay konuşmuş.kimsenin yuvasını yıkmamış 2 bekar kişi sohbet etmiş.adam zaten param yok da yanına gelemiyorum diye yalan söylemiş orası besbelli ama konu sahibinin de bir kaybı yok.bu olay bir tecrübeydi der ders alır yoluna bakar olur biterr
herkes yaşıyor kısa ya da uzun yanlış ilişki ya da yanlış demeyeyim de sonu olmayacak ilişki diyeyim.size özel değil yani o yüzden zaten linçlenecek bir durumunuz da yok.insan bazen güzel sözler duymak ister.ama bir süre sonra da rüyadan uyanır.sizinki de o hesap:) vallahi sözüm meclisten disari ama cok denk geldim bu tarz yada baska sorularina baska insanlarin merakla lincleyeri. Oñdan yazma geregi hissettim. Ayrica Çok haklisiniz yazdiklarinizda ama bazen ya insanin hayata dair korkulari ve umutsuzlugu son derece sabirli kilip beklemesine sebep oluyor yada karsidaki insan cok inandirici oluyor. Kac kere bitirdim inanin bilmiyorum ki hic boyle cocuksu bi insan degilimdir. Bittiyse bitmistir ama her seferinde oyle boyle ikna edildim. Cok samimiydi gonlumu alirken yada benim artik gonul gozum kõr olmustu bilmiyorum
rica ederim.bak burada da kadınlar sohbet ediyoruz hep.bu da bir çeşit ilgi sevgi alışverişi.Oyle bakmaya çalışıyorum bende sağolun. Zaten hep onada derdim isteyen insan yuruyerek yine gelir ama daha en son ayrildigimda bile mecburi ertelerken 4 4luk olsun gelmem diye seni kaybettim diye. Yinede af etmedim ama bilmiyorum o yuzden iste hic emin olamadim yalanmi dogrumu söylüyor. Ama her zaman suna inandim. Aslinda gerçekten deger verse olmasi gerektigi kadar gelirdi. Dayanamazdi insan. Ama ne bileyim cocugu oluncq insanin iyi olduguna cok inandigi insani bi turlu yinede kabulleniyordu. Hatta yine en son geliyordu bilmiyorum kac kere niyetlendi ya ayrildik ya vazgecti yok is gorismesi vs. Aman sacma sapan bi sey yasadim biliyorum. Hayatta cok yalniz kaldim. Aile var ama yok kardes var ama yok. Boyle oluncada hayatta tutanacak dal ariyor insan. Bi yandanda cocuguma aile ortami sunmak istiyorum. Oyle iste uzadi gitti sabir ettim sabrin sonu selamettir diye diye sonunda tamamen bitirdim. Cok teşekkürler sagolun yazdıklarınız icin.
Linclemeyin yazmamin sebebi netten birine guvenilirmi diye linclemeyin dedim asla iliski yasamam yasak ayip diye dusunecek insan degilim ben zaten. Ama cogu insan öyle algilamis nedense. Yani mutlu olmayi niye kendime hak gormeyeyim. Yanlış anlasilma olmusCey cey konuda lincleyecek bir durum zaten yok. Konuyu açarken bile linclemeyin yazmış. Mutlu olmayı bile kendine yakıştıramıyor bu çok üzücü15 ay böyle bir adama ayrılacak bir zaman değil bence burda fazla iyi niyetli bakmış olaya. dediğin gibi bir tecrübe olmuş.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?