Hanimlar lutfen bana destek olun

Ben de 32 yaşında ayrılıp 42 yaşında tekrar evlendim. Ancak sosyal medya ortamlarından düzgün ilişki çıkmıyor yani varsa da milyonda bir. 15 ay uzun süre bir yolunu bulabilirdi. İstemeyenin bahanesi, isteyenin, sebepleri olur diyorum. Öünüze bakın sizi haketmeyen insanlarlsa hiç vakit kaybetmeyin

Cok teşekkür ederim. Aslinda bu detayi yazmadim cunku utandim vede "linc" yemek istemedim. Birde onun ile ugrasamazdim. Şöyle bi durum oldu. Ben bundan 4 ay once bitirdim. Ve inanin rahattim. Hem gelmedi hem isi yok vs vs hem arada hep ulasilmaz olusu. Normalde bu kadarini burakin en ufak bi suphe uyandirn durumda yoluma giderdim, icime bi turlu sinmezdi. Ama hem yalnızlık korkusu ki 9 sene az buz zaman degil. Kendi karekterime ahlakima guvenirim. Elim yuzumde guzel cok sukur akli basinda bir kadinim vs ama iste butun bunlar 9 yildir suren yalnizlik olunca yetmiyor. Gorucu usulu olan oldu ama uygun kişiler degildi bana gore.
bu konustugum kiside cok guven hissetmistim. Cocuguma guvenilir bi abi olur gibi. En onemli kriter bu cunku benim icin. Neyse 4 ay icine aradi etti ama engelliydi. Yinede gosteriyor tlf. Bir gun kizim hayatimizin yalnizligindan sikayet edince bu kisi ile dertlesmek istedim. Cok yapma desemde kendime sonunda aradim. Tmm o bana duygu dolu bskti yine inanin bu yuzden dun yaptigi seye cok sasirdim. Konustuk ama ben artik bi sey hissetmedigimi istemedigimi soyledim. Oda ikna edemedi. Guzelce konustuk kapattik. Sonra aradan bir hafta sonra kizim yine ayni zelzenislerde bulununca zaten kac senedir yalnizim bi ailem olsun hem kizim icin hem kendim icin diye aradim ama geri durdum biraz. Konusurken sonra yine bi seyler hisseder gibi oldum vs. Sonra yine konusmaya basladik. 4-5 gun. Ara ara uyudum kaldim dedigi saatler oluyordu. Hep oldu 15 ay boyunca. Gunduz zaten cok konuşmuyoruz yok kopegidi ailesi ilede yaşıyor izim var derdi vs. Gecede bazen cok gec saatte. Gunduz bir iki kez yazar bazen ararda o kadar. Neyse ben yine bu 4-5 gun icinde bi kez bitsin bu ne güvenmiyorum dedim. Migreni vardi gözü falan siserdi bazen. Migrenim vardi uyudum kaldim deyince gönlümü alinca yine devam ettim. Sonra bi insta hesabi gordum onun adina. 40 fotograf ve iki takipci. Sordum yok kopegimin fotosu yok azi benim dedi. Zaten takipciler kopegimin 2 hesabi vs. Inandım ama huzursuz oldum. Sonra teklif atayim kabul et bakayim dedim. Yok sifreyi bilmiyorum dedi ve direk ugrasamicam bitsin dedi ilk defa. Orada herseye ragmen o farkli ozel diye benimseyip ettigim adamin digerlerinden bi farki olmadigini anladim. Soyledimde. Ne onemi var senij ile ayri iken actigim bi hesap sen sorun ariyosun dedi. Bitti dedim kapattim. Goruntulu aradi bittimi diye evet dedim kapattim. Yine aradi goruntulu. Yine bittimi dedi evet dedim kapattim. Ikna etmek isteyince hep görüntülü arardi. Neyse bittigini yazdim. Yalanci oldugunu muhtemelen biz ayri iken iliskisi olup suan ya hala devam ettigini yada benimle iletisime girince askiya aldigina inandigimi. Sonra bende ona bende seninle ayri iken bi adami cok begenmistim dedim. O adami soylemistim daha once evliymis fslan. Spor salonunda rahatsuz eden oldumu vs demisti
O adami kast ederek cok begenmistim gercegi yani evli oldugunu ogrenincede cok uzulmustum. Hep sen beni sok haline ugratma buda benden sana olsun dedim. Yazip gonderdim.
Cocuksu gelebilir ama durust diye bildigim sevdigim adamdi o benim. Tabii sevmek ask olarak degil daha yuz yuze gormemistim ama oyle ictrn bakardiki gozleri gulumseyerek.
Neyse ertesi gun cok degersizlik duygusu hissettimm. Bu benim en dayanamadigim duyguymus bir kez daha anladim. Bir seyi unuttum. O bana eger bi iliski yasamis olsaydin ayrildugimizda asla bizden olmazdi seni unutmak icin farkli farkli kadinlarla birlikte olurdum demisti
Ben ayriyken biri bile olabilirdi aslinda bunu buyutmuyormusun sende gecelik iliskiler yasamissin dedigimde demisti
Neyse cok uzattim cok cok afedersiniz. Bu degersizlik duygusu ile bas edemeyince hata düşündüm belki dedigi gibi benimle ayrı iken acti (zaten orada eski kiz arkadaslarim ile foto koymustum kestim baktim garip duruyor kesmeden ekledim dedi) sanki niye gerek duyarki insan buna. Reklam panosumu o bunun. Bende iliskisi vardi askiya aldigi veya devam eden o iliski fotolari diye dusundum. O seninle ayri iken oldu ne sacma ne onemi var dedj diye degersizlik duygusundan kurtulmak icin ona ertesi gun konusmak istedigimi ihtiyacim oldugunu yazdım. Gorusmedeyim yazicam dedi. Is gorusmeleri oluyordu bu ara. Bi türlü aksam oldu yazmadi gece oldu yazmadi. Ki ben cok ihtiyacim oldugunu yazmama rağmen beni aramadin. Degerim bu kadarmiydi. Bir daha omrum boyunca bir kelime bile yazmicam diyw yazinca sacmalama musait degilim isim var yazicam dedi. Sonra gece 22 aramis. Kizim yanimda diye sessizdeydi. Sonra gece oldu aramadi. Bende bi kadinin yanina gecmeden yada bir baska isin başına gecmeden araman gerekirdi sana x bi kisi bile ihtiyacim var dediginde aranir diye sesli msj gönderdim. Benim aptalligim. Bitirmek te ne kadar hakli oldugumu gordum. Ne yapalim hayat derslerden ibarettir dedim. Ama gelin bana sorun. Bana bu denli degersizlik hissettirmemisti hic. Midem yaniyor. Biliyorum onun veya x bi kisinin hal ve hareketleri kimsenin degerini belirlemiyor ama ruh oyle hissetmiuor iste. Cok uzattim lutfen hakkinizi helal edin. Inanin bi baskasina cok guzel akil verecek kapazitede olan ben korkularimin esiri oldum. Simdi kendimi cok rezil olmus gibi hissediyorum. Bir yandanda yuzde 1500 emin olmak istedim cunku evladım icin ve sonra kenfim icin hic bir zaman o kisi dogru kisiydi benmi buyuttum duygusunun zerresi kalmadi boylelikle icimde. Tahminim dun gece belki o adami cok begenmistim soxumun ustine belki zaten yapıyordu bi kadina gitti ama ona ihtiyacim olduğunu yazdim bu kadar degersiz oldugumi onun gozunde bilmiyordum. Ilk baslarda yapsaydi direk anlardim ve uzatmazdim. Inanin dunyanin en iyi insanlarindan gibiydi. Ulasilmaz olunca anlatır ederdi cok samimice bende inanirdim. Sizce rezil olmus oldummu? Bu soru cocuksu gelmesin icimi cok acitti bu duruma düşmek malesef

Bu düşüncelerinizle hayatınızı kendiniz zorlaştırıyorsunuz. Üstelik

diyen bir insanla 15 ay nasıl devam ettiniz aklım almıyor. Şu cümle kadar iğrenç bir şey yok.
Neden igrenc dediniz anlamadim. Yani benim evlilik disi cinsellige karsi oldugumu duyunca takdir edip ben senin yaninda sey kaliyorum demisti espri yaparak. Ne bileyim

Neden igrenc dediniz anlamadim. Yani benim evlilik disi cinsellige karsi oldugumu duyunca takdir edip ben senin yaninda sey kaliyorum demisti espri yaparak. Ne bileyim
Evlilik dısı iliskiye karsı olup olmamanız degil mesele. Evlilik dısı iliskiye karsı olmasanız kirli mi olacaktınız? Bu nasıl sıg düsüncedir?
Adam yobaz, sıg bu kadar basit.

Olamaz olmuş önünüze bakın. Hiç moralinizi bozup değersiz hissetmeyin. Umarım en kısa sürede çok mutlu olursunuz.
Cok sagolun inşallah. Iyiki burasi var yazan herkesten Allah razi olsun. Iyi geldi gerçekten

Evlilik dısı iliskiye karsı olup olmamanız degil mesele. Evlilik dısı iliskiye karsı olmasanız kirli mi olacaktınız? Bu nasıl sıg düsüncedir?
Adam yobaz, sıg bu kadar basit.
Yok inanin yobaz degildi. Kirli kelimesini kullanmadi. Espri yaparsk ben senin yaninda o.r.p kaliyorum dedi. Gayet acik fikirli biriydi bana gore. Ama bu yetmiyor tabiki

Allah razi olsun cok dogru tabii

Sizin adiniza cok sevindim keske daha erken olsaydi ama kadere hukmumuz yok. 42 yasta genc bi yaş. Inşallah bundan sonra herşey gonlunuzce olur.

Olamaz olmuş önünüze bakın. Hiç moralinizi bozup değersiz hissetmeyin. Umarım en kısa sürede çok mutlu olursunuz.
bir şekilde kapılmış gitmiş 15 ay konuşmuş.kimsenin yuvasını yıkmamış 2 bekar kişi sohbet etmiş.adam zaten param yok da yanına gelemiyorum diye yalan söylemiş orası besbelli ama konu sahibinin de bir kaybı yok.bu olay bir tecrübeydi der ders alır yoluna bakar olur biterr

Cey cey konuda lincleyecek bir durum zaten yok. Konuyu açarken bile linclemeyin yazmış. Mutlu olmayı bile kendine yakıştıramıyor bu çok üzücü 15 ay böyle bir adama ayrılacak bir zaman değil bence burda fazla iyi niyetli bakmış olaya. dediğin gibi bir tecrübe olmuş.

öyle konu sahibi fazla iyi niyetli .adam 15 ay boyunca hiç mi bir iş yapmadı?asgari ücret bile 4000 üstü artık.yol parası nasıl bulamayıp gelemez?yol parası yoksa ne yiyip ne içiyor bu adam yıllardır?ve ne diye bir kadına umut veriyor bu kadar parasız haliyle?konu sahibini asla üzmek istemem ama tuhaflıklar var bu ilişkide.iyi ki bitmiş diyorum ben

konu sahibi hiç üzülmeyinn hepimiz toksik tiplerle çıktık zamanında.15 ay güzel zaman geçirdim bana da bir zararı olmadı bunun deyin geçin.belki adamın psikolojik sorunları var ekran arkasından farketmediniz bile.belki iyi bir yalancı.dün gene netflix de bir belgesel izledim mini dizi gibi.kadın çok zeki vegan lüks bir restaurantın sahibi ünlüler geliyor oraya başka girişimleri de var.ama bir gün netten bir adamla tanışıyor hayatı mahvoluyor.adam öyle bir manipüle ediyor ki o zeki kadını görseniz.evleniyorlar da.ve kadın maddi manevi bitiyor bu ilişki de. seviliyorum sanıyor sevgi açlığından her dediğini yapıyor.siz böyle değilsiniz.o sebepten bir kaybınız yokk

Lincten ziyade teselliye cok ihtiyacim var bu gece.
Yahu goren de onumuze geleni gomuyoruz sanacak..
Olmamis,olmamis,.
Uzak mesafeli iliski taraftari degilim zaten..
1 sene sevdigimi goremeyeceksem,yanima gelemeyecekse:Tv'de ic gecirdigim Modellerden ne farki kaliyor benim icin..
Zaruret yoksa uzak iliski imkanli degil zaten..

:) vallahi sözüm meclisten disari ama cok denk geldim bu tarz yada baska sorularina baska insanlarin merakla lincleyeri. Oñdan yazma geregi hissettim. Ayrica Çok haklisiniz yazdiklarinizda ama bazen ya insanin hayata dair korkulari ve umutsuzlugu son derece sabirli kilip beklemesine sebep oluyor yada karsidaki insan cok inandirici oluyor. Kac kere bitirdim inanin bilmiyorum ki hic boyle cocuksu bi insan degilimdir. Bittiyse bitmistir ama her seferinde oyle boyle ikna edildim. Cok samimiydi gonlumu alirken yada benim artik gonul gozum kõr olmustu bilmiyorum

Oyle bakmaya çalışıyorum bende sağolun. Zaten hep onada derdim isteyen insan yuruyerek yine gelir ama daha en son ayrildigimda bile mecburi ertelerken 4 4luk olsun gelmem diye seni kaybettim diye. Yinede af etmedim ama bilmiyorum o yuzden iste hic emin olamadim yalanmi dogrumu söylüyor. Ama her zaman suna inandim. Aslinda gerçekten deger verse olmasi gerektigi kadar gelirdi. Dayanamazdi insan. Ama ne bileyim cocugu oluncq insanin iyi olduguna cok inandigi insani bi turlu yinede kabulleniyordu. Hatta yine en son geliyordu bilmiyorum kac kere niyetlendi ya ayrildik ya vazgecti yok is gorismesi vs. Aman sacma sapan bi sey yasadim biliyorum. Hayatta cok yalniz kaldim. Aile var ama yok kardes var ama yok. Boyle oluncada hayatta tutanacak dal ariyor insan. Bi yandanda cocuguma aile ortami sunmak istiyorum. Oyle iste uzadi gitti sabir ettim sabrin sonu selamettir diye diye sonunda tamamen bitirdim. Cok teşekkürler sagolun yazdıklarınız icin.

herkes yaşıyor kısa ya da uzun yanlış ilişki ya da yanlış demeyeyim de sonu olmayacak ilişki diyeyim.size özel değil yani o yüzden zaten linçlenecek bir durumunuz da yok.insan bazen güzel sözler duymak ister.ama bir süre sonra da rüyadan uyanır.sizinki de o hesap

rica ederim.bak burada da kadınlar sohbet ediyoruz hep.bu da bir çeşit ilgi sevgi alışverişi.

Linclemeyin yazmamin sebebi netten birine guvenilirmi diye linclemeyin dedim asla iliski yasamam yasak ayip diye dusunecek insan degilim ben zaten. Ama cogu insan öyle algilamis nedense. Yani mutlu olmayi niye kendime hak gormeyeyim. Yanlış anlasilma olmus

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…