Hanimlar lutfen bana destek olun

Bence siz duygusal olarak bir iliskiye baslamak istiyorsunuz, bu kisinin olmadigi iyi olmus, siz calisiyorsunuz boyle issiz adamlar Sadece yemek icin gelir. Eger evlenme niyetiniz varsa ve cevreniz duzgunse etrafinizdakilere soyleyin. Internetten tanisma isine hic girmeyin derim

Durumunuzda bir şey yokki. Bir şekilde biriyle tanışıp güvenmek istemişsiniz. Ama uzak mesafe ilişkisi zordur. O insana güvenmek daha da zordur. Hiç yan yana gelememişsiniz. Durum böyle olunca da bitmiş zaten. Geçmiş olsun.

Malesef cevremde öyle birileride yok. Allah tan hayırlısı. Zor gercekten yillar gectikce hele. Cok teşekkürler

Degil git gel 800 -1000 tl anca

Bence once psikolojik destek alip degersizlik duygusundan kurtulmaniz gerekir.
Kendinizi iyilestirmenin yolu bir iliski degil. Daha sonra saglam basarak bir iliskiye baslamaniz daha iyi olabilir.

15 aydır bir buluşma bile ayarlayamamış birini ne yapacaktınız zaten? Gelmiş kaç yaşına işsiz zaten diyorsunuz size ne verebilirdi bu adam? Yaşınız büyük biliyorsunuz sevgiyle de karın doymaz. Hata yapsaydınız buna ömür boyu siz bakardınız zaten. İyi etmiş ayrılmışsınız iletişim kurmayın, yalnızlıktan korkmayın bu sizi yanlış yola yönlendirir.

15 aydır işsiz olan adamı ne yapacaksın zaten salla gitsin kardeş

Perdenin arkasında sebep ne olursa olsun 15 ay senin yanına gelecek parayı bulamayan bir adamdan zaten ne olabilirdi ki? İyi yapmışsın tabiki ama şunu unutma senin değerli olduğunu hissetmen için bir erkeğin varlığına ihtiyacın yok. Bir kadın, bir anne olarak sen zaten çok değerlisin.

Mevlana der ki;
Bak! Bil ki domuzların önüne inciler serilmez. Mücevherden sarraflar anlar ancak, başkası bilmez. Ne fark ederki kör insan için? Elmas da bir cam da. Sana bakan bir kör ise, sakın kendini camdan sanma...

Kınanacak bir şey yok ki, yalnizlik Allah'a mahsus. Yillar önce bir kere evlendin diye daha zinhar eline erkek eli değmeyecek mi?
Birileriyle tanışmaya açık olman guzel bir şey. Umarım tez vakitte daha iyi insanlarla tanışırsin.

Ama uyarmadan geçemeyeceğim, dikkat et TRdeki insanlara , ne zaman yabancı ulkeye gidip bu minvalde paylaşımlar yapan insanların instagramina girsem alttaki yorumlardan ben iğreniyorum. Bir sürü insan "yeter ki gelişmiş ülkede olsun, gidene kadar köpeği olur,ikna ederim" modunda internette av arıyor.

Cok guzelmis. Allah razi olsun.

Sizi kırmak için yazmıyorum ama safsiniz. Belli yasa gelmiş bir erkek size şunu anlatmasa bile tahmin etmek zor değil.

Elbet hayatınızda biri olacak, yalnızlık Allah'a mahsus ama her söylenene bu kadar kolay inanmayın.

Aldatildiginiz için ve karşınıza böyle yalancılar çıktığı için kendinizi değersiz hissetmeyin. Her insan çok değerlidir.

Linçlenecek neyiniz var ayrılmışsınız işte. Bundan sonra sosyal medyadan vs kimseye güvenmeyin. Yüz yüze gördüğünüz biri olsun olursa. Allah hayırlısını versin.

Ne kadar yazık ya hu..
Kadının kadına yaptığı şiddet, eziyet şu konudan öyle bariz belli oluyor ki..
Bırakın linçleme zihniyetindekiler linçlesin umursamayın bu kadar.
Siz dertleşecek, derdinizi anlatacak ve tavsiye alacak bir ortam arıyorsunuz yargı dağıtan bir mahkeme değil ki..
İsteyen istediği yargıda bulunsun umursamayın.
Ama ne yazık ki suç sizin değil insanlara derdini bile anlatmaktan korkutan psikolojik şiddet yanlısı kendini bir şey sanan egoist zihniyetin..

Yaptığınız yanlış bir şey yok ki?
Biri ile uzaktan mesafeli bir ilişki yaşamışsınız kimseye zarar vermeden.
Lütfen hayatınızda yaşadıklarınızı kim ne der düşüncesiyle yaşamayın.
Önce vicdanınıza sorun sonra ahlak ve etik kurallarına uygun ise korkmadan yaşayın.
Şu dünyada kaç milyar insani kaç milyar zihniyet, kaç milyar farklı düşünce var.
Hiç birimiz bir birinin aynısı hayatları yaşamıyoruz dolayısı ile aynı kapsamdaki olaylara aynı davranışsal tepkiyi vermemiz mümkün değil yaşamadan ahkam kesmek kolaydır ayrıca..

Siz değerli bir bireysiniz ama lütfen değerinizi başka insanların iki dudağı arasına bırakmayın.
Kendinize bunu bol bol telkin edin ve acınız üzüntünüz zamanla hafifleyecek hangi keder zamana yenilmedi ki?

Rabbim yolunuzu aydınlatsın, umarım değerinizi size hatırlatacak olan iyi bir insanla yolunuz kesişir.

Yaşınız çok güzel, tam da kendi istediklerinizin farkında, kendini tanıyan, ayakları üzerinde duran, güçlü bir kadın. Sizin kimseye inanmaya ihtiyacınız yok, kmsenin sizi ikna etmesine izin vermeyin. Aklınıza , kalbinize yatmıyorsa yol verin.

Sevgi, ilgi istemeniz çok normal , yaşadığınız şey çok normal. Kadınlar daha duygusal bu bir gerçek. Elbet bir gün karşınıza doğru insan çıkacaktır. İnşallah da çıkar. Karamsar olmayın, utanmayın, kızmayın kendinize.

Çocuğumla birlikte bekar bir anne olsaydım yapacaklarımı listelere sığdıramazdım sanırım. Onunla bir enstrüman öğrenir, yüzme kursuna, spora, dans kursuna, dil kursuna ne bileyim her türlü etkinliğe gider hayatı dolu dolu yaşardım. Kimseye hesap vermedeni ay o ne der ne düşünür demeden. Misal ben bu yaşımda çcouğumla piyano kursuna yazılacağım ve çok heyecanlıyım :) Allah hepimizi kötü insanlardan korusun.

Amin ne kadar guzel yazmissiniz. Allah razı olsun

Amin cok sagolun. Benimde cocugum isteksiz bazen birakin bir kursa gitmeyi disari bile cikmak istemiyor. Fazla evcil. Ee arkadas aile akrabada yok..inanin cok bunaliyorum bazen. Cok teşekkür ederim yazdiklariniz için.

Yok onu tahmin ederim ama yinede cok aktif bi sekilde yasadigini ve kendini kirli hissettigini söylemisti. Bu kadar detaya gerek yoktu yani.

Siz çok değerlisiniz. Bunu içimden gelerek söylüyorum. Bir kere kendinize değer vererek ayrılmışsınız ve 9 senedir tek başınıza bir çocuk yetiştiriyorsunuz. Başka ülkede hem de. Kendinize değer verin siz vermezseniz kimse vermiyor aileniz bile anneniz bile. Pandemi dönemi bitiyor inş daha fazla sosyalleşip arkadaş ortamında birileri ile tanışırsınız. Hem çocuğunuz biraz daha büyümüş ve kendini koruyacak yaşa gelir siz de şüpheye düşmezsiniz inşallah. Hayat sizin kimseyi beklemeyin artık. Bırakın birileri sizin peşinizden koşsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…