Nasıl bir kağıt o ?Iki tarafta imzalıyo canım mümkün değil ya görür
Aklım almıyor,hiç böyle bir şey saklanır mı,asıl bu raddeye yani evlilik kararı alana kadar çook önceden söylemiş olmanız gerekiyordu.Sizi gerçekten seven insan zaten önceden yapmış olduğunuz evliliği bahane etmez ama bu saatten sonra edebilir çünkü 2 yıl boyunca saklamışsınız bunu.Artı bu utanılacak bir şey mi ki saklıyorsunuz.Dediğim gibi bu durumu çok önceden söylemeliydiniz,şimdi söyleseniz de pek kıymeti yok artık bence ,evlenseniz bile ileride eski evliliğinizi muhakkak öğrenir ve durum boşanmaya kadar gider.Her iki türlüde zor bir durum ama bu zor duruma kendinizi siz sokmuşsunuz zaten söylenecek başka bir şey yok.2 yıllık bir ilişkim var ama daha öncesinde 17 yaşında aile zoruyla evlendim reşit olduktan sonra ayrıldım fakat şuanki beraber oldugum kişi bunu bilmiyor ve benimle evlenmek istiyor ama geçmişimdeki o evliliği bilmiyor ve napacagımı bilmiyorum sorum şu: evlendirme dairesine gittigimiz de ordaki memurlar eski evliliğimle ilgili bişey soruyorlar mı ???? ve ne yapmam lazım lütfen yardımcı olun(((
kınama kınadığınla sınanırsın kardeş,yaptığı şey etik değil,lakin içinde olan bilir işte.Herkesin imtihanı başka:/Sende söyle kardeş olmaz böyle,kendine saygın olsun.allahım nasıl insanlar var ya sen evleneceğin adamı şimdiden nasıl kandırsam diye planlar yapıyorsun birde evlensen daha neler yaparsın yazık sonra yuvam dersin yaşadığın o eve de
insan kandırmak çok ayıp yuhhh yaa
Burdan bir çok tepki aldım ama kim ister ki 14 yaşında tecavüze uğra sonra zorla evlendiril keyfimden mi evlendim sanki hayatim bitmişken bir arkadaş olarak hayatıma girdi ama bir arkadaşa 14 yaşında tecavüze uğradım diyemezdim sonra bana aşık oldu bende ona bana hayatımın en güzel günlerini yaşattı onu kaybetme korkusu yüzünden akli dengemi kaybedecem ve artık sırf beni güzel hatırlasın diye sebepsiz yere ondan ayrılmak istediğimi söyleyecem şuanda göz yaşları içinde yazıyorum bunları Allahım bana sabır ve güç versin onu unutmak için :'(kınama kınadığınla sınanırsın kardeş,yaptığı şey etik değil,lakin içinde olan bilir işte.Herkesin imtihanı başka:/Sende söyle kardeş olmaz böyle,kendine saygın olsun.
Öyle yalanmı olur, tabiki anlatacaksın2 yıllık bir ilişkim var ama daha öncesinde 17 yaşında aile zoruyla evlendim reşit olduktan sonra ayrıldım fakat şuanki beraber oldugum kişi bunu bilmiyor ve benimle evlenmek istiyor ama geçmişimdeki o evliliği bilmiyor ve napacagımı bilmiyorum sorum şu: evlendirme dairesine gittigimiz de ordaki memurlar eski evliliğimle ilgili bişey soruyorlar mı ???? ve ne yapmam lazım lütfen yardımcı olun(((
Neden doğruları anlatmayı denemiyorsun, ayrılmayıda göze aldıysan, kaybedecek hiçbir şeyin yok canımBurdan bir çok tepki aldım ama kim ister ki 14 yaşında tecavüze uğra sonra zorla evlendiril keyfimden mi evlendim sanki hayatim bitmişken bir arkadaş olarak hayatıma girdi ama bir arkadaşa 14 yaşında tecavüze uğradım diyemezdim sonra bana aşık oldu bende ona bana hayatımın en güzel günlerini yaşattı onu kaybetme korkusu yüzünden akli dengemi kaybedecem ve artık sırf beni güzel hatırlasın diye sebepsiz yere ondan ayrılmak istediğimi söyleyecem şuanda göz yaşları içinde yazıyorum bunları Allahım bana sabır ve güç versin onu unutmak için :'(
kendime saygım zaten var kimseyi kınamadım buraya konu açanlara fikir veririz ha hoşuna gider ha gitmez o kişiye kalmış ama başkalarının avukatlık yapsın diye konuya dahil olmak çok ayıp yazılanlar hoşuna gitmeyecekse konu açmasın kimse ve konuya dahil olmasın o zaman ve bu kadar yorum içinden bana mı yazdın üşeme de sayfalarını tamamını oku be kardeşim sonra yorum yapkınama kınadığınla sınanırsın kardeş,yaptığı şey etik değil,lakin içinde olan bilir işte.Herkesin imtihanı başka:/Sende söyle kardeş olmaz böyle,kendine saygın olsun.
Beni güzel hatırlasın diye cesaretim yok anlatamıyorum kendime bile itiraf edemezken ona Nasıl anlatıcamNeden doğruları anlatmayı denemiyorsun, ayrılmayıda göze aldıysan, kaybedecek hiçbir şeyin yok canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?