Hanımlar lütfen yardım aklımı yiyecem :(

Herhangi bir resmi dairede bu ortaya çıkmazda böyle şeyler ömür boyunca saklı kalmazki illaa ortaya çıkıcaktır.Napıcaksın 40 yaşından sonra ortaya çıksa 40ından sonra boşanıcakmısın? bu büyükbir yalan ve asla ömür boyu gizli kalmaz mutlaka ortaya çıkar.Bunu unutma.

sizin çevrenizdekiler zaten sizin evlendiğinizi biliyolardır.Yani erkek tarafına da çevrenizden bu haber er yada geç gidecektir.Benimde bayan akrabam nişanlısının önceden evlenip boşandığını çevresindekilerden saklıyordu.Sonra düğün günü erkek tarafından biri kız tarafından birine söylemiş.Sonra yayıldı,gitti.Milletin dedikodu malzemesi oldu.Ama aileler biliyordu tabi..Saklı hiçbirşey kalmıyor yani.Sonuç ne olursa olsun söylemelisin.Kendine saygın olsun

Saklayamazsın bu durumu; hiç mi nüfus kağıdını görmeyecek
Ya da bir vukuatlı nüfus örneği lazım olsa görmeyecek mi ?
Tut ki hepsini atlattın kaç sene tutabilirsin ki içinde bunu ?

allahım nasıl insanlar var ya sen evleneceğin adamı şimdiden nasıl kandırsam diye planlar yapıyorsun birde evlensen daha neler yaparsın yazık sonra yuvam dersin yaşadığın o eve de
insan kandırmak çok ayıp yuhhh yaa

Halimden kimse anlayamaz Allah kimseyi bu duruma düşürmesin eski evliliğim kara bir leke gibi alnımda zorla olan bişey ve derdimi kimseye anlatamıyorum

ayrıca bunu anlamayacak biriyle neden evlenirsin 18 yaşında ki evliliğinden ne farkı kalacak yine boşanma

bencilce dusunuyorsun. Adam siz nikahi basana kadar bunu ikla ki duyacaktir. Hele de dul biriyle evlenmem dusuncesini yakin cevresi biliyorsa gercege ulasmasi isten bile degil. Mutlulugunuz icin insanlari kandirmayin. Durust bir sekilde olayi anlatin. Size guveniyorsa nasil bir insan oldugunuzu az cok biliyorsa bu durumu kabullenmesi kolay olacaktir. Kabullenmek istemiyorsa da iyi sanslar dileyip ayrilirsiniz. Insanlar iki cocuklu haliyle bile kacinci evliliklerini yapiyorlar...

Aklım almıyor,hiç böyle bir şey saklanır mı,asıl bu raddeye yani evlilik kararı alana kadar çook önceden söylemiş olmanız gerekiyordu.Sizi gerçekten seven insan zaten önceden yapmış olduğunuz evliliği bahane etmez ama bu saatten sonra edebilir çünkü 2 yıl boyunca saklamışsınız bunu.Artı bu utanılacak bir şey mi ki saklıyorsunuz.Dediğim gibi bu durumu çok önceden söylemeliydiniz,şimdi söyleseniz de pek kıymeti yok artık bence ,evlenseniz bile ileride eski evliliğinizi muhakkak öğrenir ve durum boşanmaya kadar gider.Her iki türlüde zor bir durum ama bu zor duruma kendinizi siz sokmuşsunuz zaten söylenecek başka bir şey yok.

kınama kınadığınla sınanırsın kardeş,yaptığı şey etik değil,lakin içinde olan bilir işte.Herkesin imtihanı başka:/Sende söyle kardeş olmaz böyle,kendine saygın olsun.

kınama kınadığınla sınanırsın kardeş,yaptığı şey etik değil,lakin içinde olan bilir işte.Herkesin imtihanı başka:/Sende söyle kardeş olmaz böyle,kendine saygın olsun.
Burdan bir çok tepki aldım ama kim ister ki 14 yaşında tecavüze uğra sonra zorla evlendiril keyfimden mi evlendim sanki hayatim bitmişken bir arkadaş olarak hayatıma girdi ama bir arkadaşa 14 yaşında tecavüze uğradım diyemezdim sonra bana aşık oldu bende ona bana hayatımın en güzel günlerini yaşattı onu kaybetme korkusu yüzünden akli dengemi kaybedecem ve artık sırf beni güzel hatırlasın diye sebepsiz yere ondan ayrılmak istediğimi söyleyecem şuanda göz yaşları içinde yazıyorum bunları Allahım bana sabır ve güç versin onu unutmak için :'(

Öyle yalanmı olur, tabiki anlatacaksın

Neden doğruları anlatmayı denemiyorsun, ayrılmayıda göze aldıysan, kaybedecek hiçbir şeyin yok canım

kendime saygım zaten var kimseyi kınamadım buraya konu açanlara fikir veririz ha hoşuna gider ha gitmez o kişiye kalmış ama başkalarının avukatlık yapsın diye konuya dahil olmak çok ayıp yazılanlar hoşuna gitmeyecekse konu açmasın kimse ve konuya dahil olmasın o zaman ve bu kadar yorum içinden bana mı yazdın üşeme de sayfalarını tamamını oku be kardeşim sonra yorum yap

Bak canım nüfus memurları bütün bilgileri gizler. Tek bir bilgi hariç biri gelip şu kişi evli mi veya daha önce evlenmiş mi diye sorarsa cevap verir. Yani eğer şüphelenip giderse cevabı herhangi bir zaman öğrenebilir. Bilgine.

Vukuatlarıelifice04, post: 42805878, member: 679440"]Burdan bir çok tepki aldım ama kim ister ki 14 yaşında tecavüze uğra sonra zorla evlendiril keyfimden mi evlendim sanki hayatim bitmişken bir arkadaş olarak hayatıma girdi ama bir arkadaşa 14 yaşında tecavüze uğradım diyemezdim sonra bana aşık oldu bende ona bana hayatımın en güzel günlerini yaşattı onu kaybetme korkusu yüzünden akli dengemi kaybedecem ve artık sırf beni güzel hatırlasın diye sebepsiz yere ondan ayrılmak istediğimi söyleyecem şuanda göz yaşları içinde yazıyorum bunları Allahım bana sabır ve güç versin onu unutmak için :'([/QUOTE]
Vukuatli nüfus kayıt örneği önceden gün almadan ordaki konuş kızlar falan oluyor ole bişey deme ler benim bu ikinci evliliği m esimde benden küçük nüfus memuru tip tip baktı yada bana öyle geldi evlenmeden önce sor ama birileri ya derse ben mesela sitede oturuyorum insanım oluyor ken kaynanam a dağının zili çalmış bilmeden burda bankacı bir kız var demiş asadaki ne kızı dul bi karı var demiş tanımam etmem insanlar çok işgal. ..bole biri cikarsa katil olma ki ben saklamamistim...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…