- 12 Mart 2018
- 531
- 555
- 103
- 34
bazı arkadaşlar cidden çok abartmış ya da konuyu anlamamış kardeşimin evliliği çoktan bitti kocası ile aynı evde yaşamıyorlar resmi olarak bitirmek için bizce uygun zaman çocugun sınavlarından sonra idi. bizim yönlendirmemiz ile birazda böyle oldu yoksa çoktan biterdi kağıt üzerindeki evliliği.
adam zaten işi gereği pek evde değil deniz subayı çocuk yine işte biliyorBunu soran oldu da gözümden mi kaçtı bilmiyorum ama madem eşiyle aynı evde yaşamıyorlar çocuk zaten biliyor olmalı ayrıldıklarını. Kağıt üzerinde boşanınca mı psikolojisi bozulacak?
Sordukta cevap alamadikki bacimBunu soran oldu da gözümden mi kaçtı bilmiyorum ama madem eşiyle aynı evde yaşamıyorlar çocuk zaten biliyor olmalı ayrıldıklarını. Kağıt üzerinde boşanınca mı psikolojisi bozulacak?
adam zaten işi gereği pek evde değil deniz subayı çocuk yine işte biliyor
Tamam mesleği bırakalımşu meslek takıntısını bıraksak adam zaten durumu biliyo du peşinden koşan ayrılmak istediğinde bitmesin diye diller döken karşı taraftı.
Hissettiklerinde pek de haksız değil sanki...zaten ortada olan bisey kandirildigi adamın dr olması bari doğru olsun da onun da tek tesellisi bu olsun ayrıca büyük bir de ders olsun...tahammül ettiği kadr etmiş bosanana kadar beklememis dua edin de ex enistenin bir oyunu olmasınkız kardeşim bir çocuk annesi ve 34 yaşında eşiyle çiddi problemleri oldu boşanmaya karar verdiler ancak çocuğun sınav ve ergenlik dönemi etkilenmesin diye henüz ona söylemediler. gelelim esas meseleye kardeşim bi dr ile tanıştı adam boşanmış yalnız yaşıyor ilk başta herşey güzel başlamış ama adamın yalanları ortaya çıkmış 2 çocuğu varmış 35 yaşındayım demiş 43 yaşında imiş vs yani böyle yalanlardan sonra kardeşim ayrılmak istedi adam diller döktü yalvardı yakardı yüzükler evlilik teklifleri neler neler kardeşim inandı yanına gitti tatile falan çıktılar 4 5 gün birlikte. sonra kardeşim dönünce adam aramayaya sormayaya başlamış sonra da ayrılmış. kardeşim çok üzgün kullanılmış aldatılmış hissediyor nasıl teselli verebilirm hanımlar yardim lütfen
Henüz yorumunuzu okumamisken nedense aynı şeyi düşünüp yazdım :))Acaba gerçekten doktor mu
Yalanını yakaladıktan sonra kardeşiniz keşke o adama güvenmeseydi.kız kardeşim bir çocuk annesi ve 34 yaşında eşiyle çiddi problemleri oldu boşanmaya karar verdiler ancak çocuğun sınav ve ergenlik dönemi etkilenmesin diye henüz ona söylemediler. gelelim esas meseleye kardeşim bi dr ile tanıştı adam boşanmış yalnız yaşıyor ilk başta herşey güzel başlamış ama adamın yalanları ortaya çıkmış 2 çocuğu varmış 35 yaşındayım demiş 43 yaşında imiş vs yani böyle yalanlardan sonra kardeşim ayrılmak istedi adam diller döktü yalvardı yakardı yüzükler evlilik teklifleri neler neler kardeşim inandı yanına gitti tatile falan çıktılar 4 5 gün birlikte. sonra kardeşim dönünce adam aramayaya sormayaya başlamış sonra da ayrılmış. kardeşim çok üzgün kullanılmış aldatılmış hissediyor nasıl teselli verebilirm hanımlar yardim lütfen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?