hanımlar nolur kızkardeşime hepbirlikte yardim edelim

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
'Sadece kağıt üzende evliyiz'e genelde beylerin başvurduğuna şahit oldum.
Boşanma davası bile açılsa dava bitimine kadar sadakatle yükümlüdür tüm evliler. Ablanızın eşi ablanıza ve o dr diye bahsettiğiniz adama tazminat davası açarsa büyük ihtimalle kazanır. Ablanız sınav zamanında olduğu için oğlu için hassas davranmaya çalışıyorsa nasıl ona yalan söyleyip tatile çıkabiliyor anlam veremedim. Saf yerine koyulmak onu daha çok üzecektir.
Ablanız bile bile lades demiş bu olaydan ders almaktan başka yapılacak bir şey yok.

bäh ister esi bilsin bilmesin. evliyken baska biriyle beraber olmak. cocuk ergen ama hic birsey hissetmiyor. sonradan bunlari ögrensem annemden nefret ederim

Bunu soran oldu da gözümden mi kaçtı bilmiyorum ama madem eşiyle aynı evde yaşamıyorlar çocuk zaten biliyor olmalı ayrıldıklarını. Kağıt üzerinde boşanınca mı psikolojisi bozulacak?

Bunu soran oldu da gözümden mi kaçtı bilmiyorum ama madem eşiyle aynı evde yaşamıyorlar çocuk zaten biliyor olmalı ayrıldıklarını. Kağıt üzerinde boşanınca mı psikolojisi bozulacak?
adam zaten işi gereği pek evde değil deniz subayı çocuk yine işte biliyor

adam zaten işi gereği pek evde değil deniz subayı çocuk yine işte biliyor

Annesinin elin adamıyla tatile çıktığını öğrenip babasını aldattığını düşünse daha mı iyi peki? Eşi biliyor bile olsa iş boşanma aşamasına gelince çocuğa ne anlatacak, kardeşinize nasıl bir tavır takınacak bilemezsiniz. Kardeşiniz yanlış yapmış evet ama boşanmak istediği her an ertelete ertelete siz de bu yanlışa zemin hazırlamışsınız ailecek. Şimdi eşi ne yapsa hakkı. Çocuk küçükse velayet için bile kullanabilir bu durumu.

şu meslek takıntısını bıraksak adam zaten durumu biliyo du peşinden koşan ayrılmak istediğinde bitmesin diye diller döken karşı taraftı.
Tamam mesleği bırakalım
İsmi Ali olsun işi önemli değil
Ben Ali yim
Bu kadın başkasıyla evliyken benimle neler yaşadı
Peki yarın bir gün benle evliyken kim bilir kimle neler yaşayacak?
Bakın sadakat kavramı tekdir
İnsan da ya vardır ya yoktur
Mesela Mehmet’e yok ama Aliye var sadakat denilmez
İnsan ya sadıktır ya değildir!
Sizinki de değil olay bu

Hissettiklerinde pek de haksız değil sanki...zaten ortada olan bisey kandirildigi adamın dr olması bari doğru olsun da onun da tek tesellisi bu olsun ayrıca büyük bir de ders olsun...tahammül ettiği kadr etmiş bosanana kadar beklememis dua edin de ex enistenin bir oyunu olmasın

Tatile gitmesine nasıl müsaade ettiniz ki... böyle hızlı koşmaların Sonu iyi gelmez insan temkinli olmalı. sütten ağzı yanan yoğurdu üfleyerek yer demişler ama direkt kaşıklayan da varmış.

Yalanlarını yakaladığı bir adama güvenip de tatile gitmesi iyi cesaret olmuş. Adam foto yada belgelerle kardeşinize şantaj yapabilirdi. Şu anki eşle birlik olup boşanmada aleyhine kullanılacak deliller verebilirdi. Ne olursa olsun hukuken bitmemiş bir evlilik var ortada. Kınamayayım beşeriz şaşarız ama temkinli olmak her zaman en güzeli.
İyi ihtimalle bunları yapmayacaksa da, kardeşinize tek teselli adamın ne mal olduğunu yol yakınken görmesi olmuş. Hatasının bedelini kullanıldığını düşünerek ödemiş zaten, bence kurtulduğuna sevinmeli.

Yalanını yakaladıktan sonra kardeşiniz keşke o adama güvenmeseydi.

Ablanın kafasından istiyorum yalnız işin ahlaki yönünden bahsetmiyorum yazmışlar zaten. İki çocuk var 35 kusur yaşlarda anladığım en az 5 10 yıllık evli boşanma aşamasında ve sevgilisiyle tatile gidiyor. Yalnız rahatlığına hayran kaldim. Bir donem kapaniyor hayatinda. Ben olsam oturur ağlardım, deprasyona girip kesin bi on kilo üstüne koyardım kaldı ki tatil. Ablan cok cilginmis. Buna mi uzulecek bosaniyor takmiyor. Atlatir ne uzuluyorsun.

Eşiyle ayrılma aşamasında tatile çıkıyor sonra o tatilde eminim karı koca gibi yaşıyor sonrada adam aramadi diye yanıyor..safligina yansın dicem şimdi..adam amacına ulaşmış niye evliliktir,tekliftir,çeşitli prosudurlerle kendini yorsunki..adam bildiğin yalancı zaten.

Kullanma meselelerine de hastayim yani. Doktor kardesinizi kullandiysa kardesiniz de doktoru kullandi o zaman. Tatilde parayi alman usulu odediyse ve ayri odalarda kalip hic sevismedilerse tamam lafimi geri alacagim

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…