hanımlar nolur kızkardeşime hepbirlikte yardim edelim

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Keşke önce boşansaymış kardeşiniz. Ergenlik döneminde çocuğun psikolojisi bozulmasın diye boşanma kararını henüz söylemiyorlar ama kardeşiniz sevgilisiyle tatile gidiyor. Çocuk bunu anlamıyor mu buna psikolojisi bozulmuyor mu? Bunları da kesinlikle yargılamak için söylemiyorum herkesin kendi hayatı nasıl yaşayacağını kendi bilir ama davranışlar çok çelişiyor. Adam tatiline gitmiş zamanını güzelce geçirmiş ve ayrılmış. Evet kardeşiniz biraz kullanılmış. Daha birinden kurtulmadan da bu kadar hız fazla olmuş.

şu meslek takıntısını bıraksak adam zaten durumu biliyo du peşinden koşan ayrılmak istediğinde bitmesin diye diller döken karşı taraftı.

kardeşime kalsa daha bu adamla tanışmadan boşanma davasını açmıştı biz engel olduk biraz da sorumlu hissetmem bu yüzden

çocuk ergen bebek değil. bizde hepbirlikte sınav sonrası için tatildeydik ayrıca annesi hemşire olduğu için gece nöbetlerine vs alışkın yeğenim çalışan bi annenin çocuğu ne de olsa
Arkadaşım kardeşin adına olan sıkıntı ve üzüntünü bir şeyler yapma isteğini anlarım bu çok normal ve güzel bi davranış.
Ama kardeşinizin çok iyi tartıp düşünmesi gerekti. Evet insanlar kandırılabilir mi tabiki. Çevrede söylediği yalana bile inanan onlarca insan var ve maalesef zaman çok kötü.Buraya kadar bi sıkıntı yok zaten.
Ama hala eşinin nikahında olması. Bu kadar şeyden yalandan sonra dahi tutup bide adamla tatile çıkması uygun değil bence.
Tabiki evlilik zaten bitmiş. Bi prosedür kalmış oda olabilir.
Bence zaten yeteri kadar üzülüp ders almıştır. Onun için siz bundan sonraki süreçte destek olmaya çalışmalısınız.
Aynı durumu eski enişteniz yapmış ve siz öğrenmiş olsaydınız. Zaten sadece boşanma işlemi kalmıştı olabilir böyle şeyler dermiydiniz.
Yada biz sınav stresini ve çocuğu düşünürken keşke enişte biraz acele etmeseydi mi.

kardeşime kalsa daha bu adamla tanışmadan boşanma davasını açmıştı biz engel olduk biraz da sorumlu hissetmem bu yüzden
Sizin sorumluluğunuz kardeşiniz adamla tatile gideceğim dediği zaman olmalıydı. Hiç mi düşünmediniz çocuğun velayetini bile kaybedebilir kardeşim bu yüzden diye.ama Artık olan olmuş koskoca kadın sizlik bir durum kalmamış ortada. Yani sonuçta zorla da bişey olmamış gönüllü gitmiş ne yaşadıysa gönüllü yaşamış. Biraz gönül işlerine ara verip çocuğuna yönelsin. Bu da tecrübe olmuştur bundan sonra iki değil beş kez düşünür.

Kullanilmak ve aldatilmak nedir? Bunlarin anlamlarina bir bakin isterseniz. Koskoca kadin gonul rizasiyla baskasiyla resmen evliyken ortada bir de cocuk varken tatile cikiyor. Sonra vay ben kullanildim vay ben aldatildim. Oyle bir dunya yok malasef.

eski eşi çocuğa bakmadı bile dopru düzgün o yüzden velayet mahkeme verse bile o istemez. bende aynı şeyi söylüyorum çocuğun okul düzenine göre yeniden bi hayat kurarsınız çalışıyor da hemşire kendisi ekonomik olarak birine bağlı olmak zorunda da değil bu yaşadığın da sana tecrübe olur kimseye artık inanıp kolay kolay güvenmezsin ilk yalanı yakaladığın anda bundan hayır gelmez deyip yoluna devam edersin yani zamanla geçicektir elbette ama herşeyin hayırlısı

Ne yapalım yeni bi doktor mu bulalım kardeşiniz için? Önce bi boşansaymış.

Reactions: su7
şu an olaylar yeni herşey taze birşey söylemek zor geliyo keşke adam hani insan gibi normal bi şekilde bitirmiş olsaydı bu kadar oyuna dalavereye gerek olmadan duyguları yıkıldı kalbi kırıldı inancı bitti insanlara olan güveni yıkıldı

eski eşi ile düzgün bi evliliği olsaydı zaten kim müsaade eder böyle birseye zaten biten bi evlilik adam ortalarda yok avukata vekaletini vermiş istediğin zaman aç davayı bitsin diye tek beklediğimiz çocuğun sınav dönemi idi yoksa tek celsede bitecek bi şey. olayı kocasını baika bi adamla aldatan kadın olayına cevirmesek çünkü öyle bi olay yok.

kardeşim yıllardır eski eşi taradından aldatılıyor adamın yemediği nane kalmadı pavyon kadın kumar içki ne ararsan hep düzelir dedik bekle dedik düzelmiyor olmuyor işler daha da sarpa sarıyor haklı iken haksız mağdur iken suçlu oluyor sonucunda benim kardeşim

hangi kadın evine bağlı iyi bi kocası bi çocuğu varken böyle bişiy yaşar mümkün mü bu ?

Bu dedigin dogru mu sence? Neyin savasi bu? Daha once yazdim.. adam alacagini almis derdi buymus demekki. Evlilik disi cinsellikte olabilecek bi durum. Kadin milleti daha cok baglanirken erkek milleti yeni maceralara yelken aciyor. Burda cok sey yazabiliriz ama.. bosanmadan boyle birsey yasamis olmasi sorun.. hadi yasiyor neden tatile gidiliyor? Nasil bu kadar rahat hareket edilebiliyor. duygusal olarak fiziksel kullanilmaktan ziyade birde cocugunu kaybedebilir.

hangi kadın evine bağlı iyi bi kocası bi çocuğu varken böyle bişiy yaşar mümkün mü bu ?
Neden aklamaya calisoyosunki? Insaniz ablanin yerinde hepimiz olabiliriz, birseyin garantisi yok. Ablanin mutsuz olduguna kalpten inaniyorum, ama bu kadar rahat davranmasi normal degil. Sizlerinde bunlar yasanirken degilde suanda ahlanip vahlanmaniz. Dusmez kalkmaz bir Allah elbet gececek

bazı yorumlar fazla kasıntı, aşırı radikal.
kadın kardeşimin evliliği çoktan bitti diyor, eski eşin de herşeyden haberi var diyor.belli ki evlilik çoktan bitmiş,herkes hayatını yaşıyor.yok eski eşin nikahındaymış hala falan..ne farkederki?evlilik çoktan bitmiş,ayrı yaşıyorlar cocugun sınavı nedeniyle son bir prosedür kalmış.. bir imza mı değiştirecek herşeyi yani?hikayedeki herkes durumundan memnun, bu bu kadar yargılayacak kadar ilgilendirmez ki bizleri.. aldatma yok.sadece bazıları için fazla medeni görünebilir ama dünya bizim ve çevremizden ibaret değil.gayet normal bence kadının birileriyle görüşmesi,olabilir.
size gelince sayın abla, keşke kardeşiniz mahkemeyi açmak isteidğinde engel olmasaydınız, bu bir.
ikincisi kardeşinizin yaşadıkları kötü şeyler olabilir, bunalmış olabilir,evliliği bitince de biriyleriyle görüşüyor olabilir muhtemelen eski kocası da görüşüyor. ama biraz fazla hızlı hareket etmiş. daha temkinli olması gerekirdi,şu aşamada tatil falan aşırı gereksiz.
ortada bir kullanma durumu da kesinlikle yok. kardeşinizin bilinci ve rızası var.belli ki doktor bey uyuşmadıklarını farketti.
bence siz de olaylara böyle bakın.ben kardeşinizin hayatına ve duygu durumuna gereğinden fazla müdahil oldugunuzu düşünüyorum. bu anaçlığınız çok fazla, coluklu cocuklu bir kadın kardeşiniz, ergen değil.

zaten guvenmesin insanlara.

Once kendisine baksin bir; evli... esiyle ayni evde..

Evlilikte sadakat yukumlulugu vardir. Bu kural degismez.

Halen savunuyorsunuz, saskinlikla okuyorum.

Nesi var savunulacak?

Evlilikten sıkılıp macera aramis, kendisi gibi birine denk gelmis hepsi bu.

Yardim etmek istemeniz ayrica garip. Sonucta bosanmasina izin vermeyen sizlermissiniz madem... Yardima o taraftan baslamaniz gerekirdi. Bosanma sevgili yap, hep beraber tatile gidilsin, kafalarsan bosanirsin mi dediniz?

Maymun gibi bi dali tutmadan digerini birakmayan kadinlardan nefret ederim.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…