Aynen
Annenin gulerce ortadan kaybolmasini cocuga nasil acikladirlar acaba?
Cocuk falan hikaye, doktor koca sahane. Doktor kocayi bulunca atlayayim, o zaman da cocugun psikoljisi yalan olursa da olsun. Konunun ozeti bu bence.
Ya iyi de şunu hiç mi düşünmediniz
Ben o doktor olsam derim ki “bu kadın başkası ile evliyken ve onun henüz nikahı altında iken benimle tatile geliyor
Peki benle evlenirse bana neler yapacak?”
Bakın bu denklemi doktor olmadığım halde ben bile kurdum siz neden kurmadınız
Ya da sizce doktor kurmadı mı?
Yazık olmuş
çocuk ergen bebek değil. bizde hepbirlikte sınav sonrası için tatildeydik ayrıca annesi hemşire olduğu için gece nöbetlerine vs alışkın yeğenim çalışan bi annenin çocuğu ne de olsa
kardeşime kalsa daha bu adamla tanışmadan boşanma davasını açmıştı biz engel olduk biraz da sorumlu hissetmem bu yüzdenKeşke önce boşansaymış kardeşiniz. Ergenlik döneminde çocuğun psikolojisi bozulmasın diye boşanma kararını henüz söylemiyorlar ama kardeşiniz sevgilisiyle tatile gidiyor. Çocuk bunu anlamıyor mu buna psikolojisi bozulmuyor mu? Bunları da kesinlikle yargılamak için söylemiyorum herkesin kendi hayatı nasıl yaşayacağını kendi bilir ama davranışlar çok çelişiyor. Adam tatiline gitmiş zamanını güzelce geçirmiş ve ayrılmış. Evet kardeşiniz biraz kullanılmış. Daha birinden kurtulmadan da bu kadar hız fazla olmuş.
Arkadaşım kardeşin adına olan sıkıntı ve üzüntünü bir şeyler yapma isteğini anlarım bu çok normal ve güzel bi davranış.çocuk ergen bebek değil. bizde hepbirlikte sınav sonrası için tatildeydik ayrıca annesi hemşire olduğu için gece nöbetlerine vs alışkın yeğenim çalışan bi annenin çocuğu ne de olsa
Sizin sorumluluğunuz kardeşiniz adamla tatile gideceğim dediği zaman olmalıydı. Hiç mi düşünmediniz çocuğun velayetini bile kaybedebilir kardeşim bu yüzden diye.ama Artık olan olmuş koskoca kadın sizlik bir durum kalmamış ortada. Yani sonuçta zorla da bişey olmamış gönüllü gitmiş ne yaşadıysa gönüllü yaşamış. Biraz gönül işlerine ara verip çocuğuna yönelsin. Bu da tecrübe olmuştur bundan sonra iki değil beş kez düşünür.kardeşime kalsa daha bu adamla tanışmadan boşanma davasını açmıştı biz engel olduk biraz da sorumlu hissetmem bu yüzden
Sizin sorumluluğunuz kardeşiniz adamla tatile gideceğim dediği zaman olmalıydı. Hiç mi düşünmediniz çocuğun velayetini bile kaybedebilir kardeşim bu yüzden diye.ama Artık olan olmuş koskoca kadın sizlik bir durum kalmamış ortada. Yani sonuçta zorla da bişey olmamış gönüllü gitmiş ne yaşadıysa gönüllü yaşamış. Biraz gönül işlerine ara verip çocuğuna yönelsin. Bu da tecrübe olmuştur bundan sonra iki değil beş kez düşünür.
ben anlatamıyorum galiba çoktan boşanacaktı biz engel olduk bitmiş bi evlilikNe yapalım yeni bi doktor mu bulalım kardeşiniz için? Önce bi boşansaymış.
Bu dedigin dogru mu sence? Neyin savasi bu? Daha once yazdim.. adam alacagini almis derdi buymus demekki. Evlilik disi cinsellikte olabilecek bi durum. Kadin milleti daha cok baglanirken erkek milleti yeni maceralara yelken aciyor. Burda cok sey yazabiliriz ama.. bosanmadan boyle birsey yasamis olmasi sorun.. hadi yasiyor neden tatile gidiliyor? Nasil bu kadar rahat hareket edilebiliyor. duygusal olarak fiziksel kullanilmaktan ziyade birde cocugunu kaybedebilir.kardeşim yıllardır eski eşi taradından aldatılıyor adamın yemediği nane kalmadı pavyon kadın kumar içki ne ararsan hep düzelir dedik bekle dedik düzelmiyor olmuyor işler daha da sarpa sarıyor haklı iken haksız mağdur iken suçlu oluyor sonucunda benim kardeşim
Neden aklamaya calisoyosunki? Insaniz ablanin yerinde hepimiz olabiliriz, birseyin garantisi yok. Ablanin mutsuz olduguna kalpten inaniyorum, ama bu kadar rahat davranmasi normal degil. Sizlerinde bunlar yasanirken degilde suanda ahlanip vahlanmaniz. Dusmez kalkmaz bir Allah elbet gececekhangi kadın evine bağlı iyi bi kocası bi çocuğu varken böyle bişiy yaşar mümkün mü bu ?
Neden engel oldunuz? Boylesi daha mi iyi oldu sizce?ben anlatamıyorum galiba çoktan boşanacaktı biz engel olduk bitmiş bi evlilik
şu an olaylar yeni herşey taze birşey söylemek zor geliyo keşke adam hani insan gibi normal bi şekilde bitirmiş olsaydı bu kadar oyuna dalavereye gerek olmadan duyguları yıkıldı kalbi kırıldı inancı bitti insanlara olan güveni yıkıldı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?