- 22 Haziran 2017
- 584
- 313
- 53
- 32
aynen öyle oldu. yani bide bu kadar ısrar bu kadar peşinde koşma diller dökme olup tatil dönüşü pat diye kesmesi çok tuhaf oldu yani anlaşamadık gibi bi durum değil de hevesimi aldım bye bye durumu olduBazı şeyler yaşanmadan önce ruhumuzun dinlenmesi ve kendimize zaman tanımamız şart sonra böyle yıkımlar olması oldukça olağan bir durum ....geçmiş olsun tesellisi çok zor böyle birdaha acele etmesin zaman herşeyin ilacı
eski kocasıyla aynı evde değil yahu bunu da nerden çıkardınız adam çoktan gitti hayatlarından giderkende tanıdıkları avukata vekaletini bıraktı çocuğa aylık yollayacağı ücrete kadar belirleyip istediğin zaman davayı aç dedi biz çocuğun sınavlarını bekledik.
kardeşim 8 yıldır çok çekti defalarca aldattı kumar içki pavyon her halti yedi zaten deniz subayı bi gitti mi 6 ay yok he rgittiği yerde bi sevgili düzelir dedik bekle dedik çocuk büyüüsn dedik böyle yapmasak çoktan biterdi kağıt üstünde de. tanışmıs biriyle sevdiğini sanmış belki mutlu olurum diye düşündü adam çok üstüne düştü çok koştu çok diller döktü ben bile inandım bu sefer galiba mutlu olucak kardeşim dedim içimden üsteilik aynı çevredenler bende güvendim olgun iyi bi insan dedik hep ama meğerse neler planlamış
kardeşimin hatası var sa evet bizi dinelyip çocuğu dusunup ertelemesi oldu resmi süreci kaldı ki zaten kimseden de gizlediği birşey yoktu orta da iki taraftan da.
Ayni evde yasamayinca evli kalmanin manasi nedir? Cocuk zaten goruyosa ayri kaldiklarini?eski kocasıyla aynı evde değil yahu bunu da nerden çıkardınız adam çoktan gitti hayatlarından giderkende tanıdıkları avukata vekaletini bıraktı çocuğa aylık yollayacağı ücrete kadar belirleyip istediğin zaman davayı aç dedi biz çocuğun sınavlarını bekledik.
kardeşim 8 yıldır çok çekti defalarca aldattı kumar içki pavyon her halti yedi zaten deniz subayı bi gitti mi 6 ay yok he rgittiği yerde bi sevgili düzelir dedik bekle dedik çocuk büyüüsn dedik böyle yapmasak çoktan biterdi kağıt üstünde de. tanışmıs biriyle sevdiğini sanmış belki mutlu olurum diye düşündü adam çok üstüne düştü çok koştu çok diller döktü ben bile inandım bu sefer galiba mutlu olucak kardeşim dedim içimden üsteilik aynı çevredenler bende güvendim olgun iyi bi insan dedik hep ama meğerse neler planlamış
kardeşimin hatası var sa evet bizi dinelyip çocuğu dusunup ertelemesi oldu resmi süreci kaldı ki zaten kimseden de gizlediği birşey yoktu orta da iki taraftan da.
Keşke boşanmayi bekleseydi. Yaş olarak bir tarz şeyleri uzun uzun düşünmesi gereken bir yaşta bence. Yani olan olmuş teselli edilecek bir şey de yok. Bir daha hayatına giren kişiye hemen güvenmesin. Daha çok çocuğuna odaklansin bence.
adam deniz subayı aylarca gelmez zaten başka kadınlar da var hayatında ayrıca öyle çok çocuğu düşünen bi baba değil. anne de hemşire çalışan bi anneAyni evde yasamayinca evli kalmanin manasi nedir? Cocuk zaten goruyosa ayri kaldiklarini?
aramıyor sormuyor her sabah günaydın sevgilim diye mesaj atan adam tlf kapalı en son bir mesaj ben bitirdim ayrılalım diye o kadarDaha yeni bir evlilikten çıkmışken ( henüz boşanmasa bile kafasında bitirmişken) bu ilişkiye kendini bırakmış olması zaten bir hata , biraz kafasını dinlemesi gerekirdi .
2.olarak boşanmak için çocuğun sınavlarını bekleyecek kadar hassas olan bir insan bu süreçte başka bir adamla nasıl tatile çıkıyor anlayamadım , çelişkili .
Ve son olarak biz kardeşine nasıl bir yardımda bulunabiliriz ki , yaşını başını almış kemdi kararlarını veren bir birey acısını da çekmeyi bilecek .
Birde merakımı mazur görün ama adam nasıl ayrıliyor yani hiç mi açıklama yok ?
Yapilacak çokta birşey yok kardeşinizden malesef yararlanmış .aramıyor sormuyor her sabah günaydın sevgilim diye mesaj atan adam tlf kapalı en son bir mesaj ben bitirdim ayrılalım diye o kadar
Erkeklerin zor olduğunu düşündükleri kadın için uğraş durumları bunlar en temizi gerçekten evlenmeden hiçbirşey yaşamamak bakalım o zaman da koşuyor mu aynı erkekaynen öyle oldu. yani bide bu kadar ısrar bu kadar peşinde koşma diller dökme olup tatil dönüşü pat diye kesmesi çok tuhaf oldu yani anlaşamadık gibi bi durum değil de hevesimi aldım bye bye durumu oldu
evet bence bu durum hem boşanmış hem bekar tüm ge ç kızlara tecrübe olsun asla ama asla erkeklere güvenmeyin evlenmeden birlikte olmayınErkeklerin zor olduğunu düşündükleri kadın için uğraş durumları bunlar en temizi gerçekten evlenmeden hiçbirşey yaşamamak bakalım o zaman da koşuyor mu aynı erkek
Iste bu durumda ayrilmasiba neden mani oldunuzki?adam deniz subayı aylarca gelmez zaten başka kadınlar da var hayatında ayrıca öyle çok çocuğu düşünen bi baba değil. anne de hemşire çalışan bi anne
Her yol mubah diyolar istegaliba bi mesaj vardı o çok doğru tespit oldu adam alacağını aldı işini gördü listesine birini daha ekledi ve bitirdi ama anlamadığım nokta onca zaman harcamaya diller dökmeye yüzük alıp evlilik teklif etmeye gerek var mıydı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?