hanımlar nolur kızkardeşime hepbirlikte yardim edelim

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Keşke boşanmayi bekleseydi. Yaş olarak bir tarz şeyleri uzun uzun düşünmesi gereken bir yaşta bence. Yani olan olmuş teselli edilecek bir şey de yok. Bir daha hayatına giren kişiye hemen güvenmesin. Daha çok çocuğuna odaklansin bence.

Bazı şeyler yaşanmadan önce ruhumuzun dinlenmesi ve kendimize zaman tanımamız şart sonra böyle yıkımlar olması oldukça olağan bir durum ....geçmiş olsun tesellisi çok zor böyle birdaha acele etmesin zaman herşeyin ilacı

eski kocasıyla aynı evde değil yahu bunu da nerden çıkardınız adam çoktan gitti hayatlarından giderkende tanıdıkları avukata vekaletini bıraktı çocuğa aylık yollayacağı ücrete kadar belirleyip istediğin zaman davayı aç dedi biz çocuğun sınavlarını bekledik.

kardeşim 8 yıldır çok çekti defalarca aldattı kumar içki pavyon her halti yedi zaten deniz subayı bi gitti mi 6 ay yok he rgittiği yerde bi sevgili düzelir dedik bekle dedik çocuk büyüüsn dedik böyle yapmasak çoktan biterdi kağıt üstünde de. tanışmıs biriyle sevdiğini sanmış belki mutlu olurum diye düşündü adam çok üstüne düştü çok koştu çok diller döktü ben bile inandım bu sefer galiba mutlu olucak kardeşim dedim içimden üsteilik aynı çevredenler bende güvendim olgun iyi bi insan dedik hep ama meğerse neler planlamış
kardeşimin hatası var sa evet bizi dinelyip çocuğu dusunup ertelemesi oldu resmi süreci kaldı ki zaten kimseden de gizlediği birşey yoktu orta da iki taraftan da.

aynen öyle oldu. yani bide bu kadar ısrar bu kadar peşinde koşma diller dökme olup tatil dönüşü pat diye kesmesi çok tuhaf oldu yani anlaşamadık gibi bi durum değil de hevesimi aldım bye bye durumu oldu

Madem boyle boşanır çocuğa sonradan soylerdi...

6 ay eve gelmeyen, avukata vekalet birakmis adami aldatmaya gerek var miydi?

Bu sekilde yaklaştığı her adam onu kullanacaktır. Baskasiyla evli olup kendisyle birlikte olan kadina ciddi gozle bakan erkek olacağına inanmiyorum.

Bundan sonra hayatini daha dikkatli yasayip ciddi insanlarla birlikte olmasini umarim.

Uzulmesin, her aci gecer. Allah Evladina saglikli uzun omur versin.

Ayni evde yasamayinca evli kalmanin manasi nedir? Cocuk zaten goruyosa ayri kaldiklarini?

zaten artık ben karışmam boşanmak istediği an keşke o zaman aman bekle aman düzelir aman bu yıl da çocuğun sınavı vs demeyip madem mutsuzsun bitir hayatına bak deşeymişim. hiç mutlu olamadı zaten evliliğinde çocuk olsun düzelir dedik daha kötü oldu aslında olmadığını anladığı an kişi çok engel olmamak lazım boşanmaya sonrası daha karışık çünkü

Daha yeni bir evlilikten çıkmışken ( henüz boşanmasa bile kafasında bitirmişken) bu ilişkiye kendini bırakmış olması zaten bir hata , biraz kafasını dinlemesi gerekirdi .
2.olarak boşanmak için çocuğun sınavlarını bekleyecek kadar hassas olan bir insan bu süreçte başka bir adamla nasıl tatile çıkıyor anlayamadım , çelişkili .
Ve son olarak biz kardeşine nasıl bir yardımda bulunabiliriz ki , yaşını başını almış kemdi kararlarını veren bir birey acısını da çekmeyi bilecek .
Birde merakımı mazur görün ama adam nasıl ayrıliyor yani hiç mi açıklama yok ?

Ayni evde yasamayinca evli kalmanin manasi nedir? Cocuk zaten goruyosa ayri kaldiklarini?
adam deniz subayı aylarca gelmez zaten başka kadınlar da var hayatında ayrıca öyle çok çocuğu düşünen bi baba değil. anne de hemşire çalışan bi anne

aramıyor sormuyor her sabah günaydın sevgilim diye mesaj atan adam tlf kapalı en son bir mesaj ben bitirdim ayrılalım diye o kadar

aramıyor sormuyor her sabah günaydın sevgilim diye mesaj atan adam tlf kapalı en son bir mesaj ben bitirdim ayrılalım diye o kadar
Yapilacak çokta birşey yok kardeşinizden malesef yararlanmış .
Bundan sonra yoluna bakacak . ( kimseylede iyice tanımadan tatile çıkmaz artık . )

galiba bi mesaj vardı o çok doğru tespit oldu adam alacağını aldı işini gördü listesine birini daha ekledi ve bitirdi ama anlamadığım nokta onca zaman harcamaya diller dökmeye yüzük alıp evlilik teklif etmeye gerek var mıydı

aynen öyle oldu. yani bide bu kadar ısrar bu kadar peşinde koşma diller dökme olup tatil dönüşü pat diye kesmesi çok tuhaf oldu yani anlaşamadık gibi bi durum değil de hevesimi aldım bye bye durumu oldu
Erkeklerin zor olduğunu düşündükleri kadın için uğraş durumları bunlar en temizi gerçekten evlenmeden hiçbirşey yaşamamak bakalım o zaman da koşuyor mu aynı erkek

Erkeklerin zor olduğunu düşündükleri kadın için uğraş durumları bunlar en temizi gerçekten evlenmeden hiçbirşey yaşamamak bakalım o zaman da koşuyor mu aynı erkek
evet bence bu durum hem boşanmış hem bekar tüm ge ç kızlara tecrübe olsun asla ama asla erkeklere güvenmeyin evlenmeden birlikte olmayın

evlilik olmadan cinsellik olunca erkek işimi gördüm gideyim moduna kadın ise daha fazla bağlanma moduna giriyor tüm kadınlara ders olsun bence bekar boşanmış olsun fark etmez erkek milletine güven olmaz tek dertleri yatağa atmak olabilir

Nasıl bir yardım? Herşey yaşanmış bitmiş napılabilirki

adam deniz subayı aylarca gelmez zaten başka kadınlar da var hayatında ayrıca öyle çok çocuğu düşünen bi baba değil. anne de hemşire çalışan bi anne
Iste bu durumda ayrilmasiba neden mani oldunuzki?

Her yol mubah diyolar iste

Bir macera yaşamış, bitmiş. Teselli edecek bir şey yok aslında. Hata olarak görüyorsa, her hata bir derstir, deneyimdir. Hesaplaşmayı bırakıp önüne bakması daha sağlıklı olur.
Belki adam umduğunu bulamadı, belki yakından tanıyınca hoşuna gitmedi. Bu kullanılma olayını anlamıyorum, üstelik sözkonusu bakire bir gençkız değil. Evlenme vaadiyle kandırmak mı kaldı yahu ?

Bosanmadan tatile cikarak buyuk hata etmis. Maalesef adam onu kullanmis acik ve net. Teselli edilecek durumu yok acikcasi...

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…