- 19 Aralık 2014
- 6.797
- En iyi cevaplar
- 1
- 48.444
- 748
- Konu Sahibi dolunay94_
-
Yorumlardan anladığım kadarıyla bir doğaseversiniz ve karbondioksit salınımını ve zararlarını önlemek ve azaltmak için mini bir orman yetiştiriyorsunuz. Fotosentezi artırarak atmosferi temizleme amacınızı ve hassasiyetinizi tebrik ediyorumUmarmung basiniza gelmez! Tesekkürler. Kalp kirmak kötü bisey..
Fotoyu kacırdım amaYorumlardan anladığım kadarıyla bir doğaseversiniz ve karbondioksit salınımını ve zararlarını önlemek ve azaltmak için mini bir orman yetiştiriyorsunuz. Fotosentezi artırarak atmosferi temizleme amacınızı ve hassasiyetinizi tebrik ediyorum
Ama olur da vajinal doğum yaparsanız, biraz kesmeye çalışın kılları, çocuk kıllardan kanaldan çıkamayabilir
Fotoğraf sağlık personeli olmayanlar için tuhaf gelebilir.Ama, ben çaresizlikten bu yolu seçtiğinizi düşünüyorum.Merhaba arkadaslar,
nereden baslayacagimi bilmiyorum.
Cokta utaniyorum acikcasi. Bundan 2 hafta önce vajinamda degisiklik farkettim. Internette o kadar seyler okudumki, su günlerde yerdemiyim göktemiyim bilmiyorum. Randevu aldim doktordan ama cok yogun oldug icin 2 ay sonrasina verdi. Kafayi yemek üzerindeyim. Fotograf eklemek istedim, migdesi hassas olanlar lütfen bakmasin…
Bu nedir? Birden bire cikti, korkmalimiyim? Bazilarinizda böyle bu tür gözenekler var mi?
Yardiminiza ihtiyacim var.
Saglicakla…
Kıl kökü iltihabı demiş biri yukarıda.
Nasıl ya bildiğin kıllı organ fotoğrafı mı atmışKıldan birşey görünmüyordu zaten bacim üzülme kıl düşün soyle bolca
Kendini devlet Hastanesi'ne attıktan sonra Cat diye hallediyorsun evet de randevu yoksa devlet tercih etmiyorum,acil durumlarda sadeceO mikrop yuvası şeyinizle iki ay daha nasıl bekleyeceksiniz ya rahatlığa bak aman yarabbimPurpplee gel de şu kıza bir el at. Sen devlet hastanesi işlerini çat diye hemen hallediyordun.
Ben de kaçırdımGene ne kaçırdım ya amannn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?