çocuğuyla ilgilidir. boşanma durumunda ne olur bilemiyorum. adam da kişilik bozukluğu var. her konuda eleştirir, beğenmez, aşırı kontrolcü. her hareketimi kontrol etmek ister. edemeyince de trip atar, küser.çok geçmiş olsun ama neden tek başınıza hasta çocuğunuzla uğraşacaksınız ki? babası da sorumluluğunu bilsin rahat rahat yaşamasın. ben boşanmış bir anneyim malesef babalar boşanınca çocuklarını unutuyorlar. neler yaşadığınızı bilmiyorum tabi buradan konuşmak kolay. neden boşanmak istiyorsunuz?
ilgili bir baba. çocuk 18 yaşındaEsinizle sorununuz nedir bilmiyoruz ki.Ayrica esiniz nasil bir baba çocugunaza karsi ilgilimi yoksa ilgisizmi?birde cocugunuz kac yasinda?
ama boşanınca öyle olmuyor işte. boşanınca çocuğu da boşuyorlarçocuğuyla ilgilidir. boşanma durumunda ne olur bilemiyorum. adam da kişilik bozukluğu var. her konuda eleştirir, beğenmez, aşırı kontrolcü. her hareketimi kontrol etmek ister. edemeyince de trip atar, küser.
velayeti ben isterim tabii. hastalığın atak dönemleri oluyor o dönemlerde çaresizlik yaşar mıyım bilmiyorum.Çok sıkıntılı bir durum açıkçası boşanırsanız ister istemez babayla mesafe olacak velayet sizde olursa tüm yükü alır mısınız üstünüze , aynı evde olduğu gibi de olmaz çünkü baba ilgisi
Çocuk kocaman bir delikanlı olmuş,ben ufak zannetmiştim.Sevgisiz bir ortamda yaşaması daha huzursuz etmez mi?ilgili bir baba. çocuk 18 yaşında
evet delikanlı oldu. bir defa, benim yanımda gerilim yapmayın durumumu biliyorsunuz, bile dedi.Çocuk kocaman bir delikanlı olmuş,ben ufak zannetmiştim.Sevgisiz bir ortamda yaşaması daha huzursuz etmez mi?
daha önce söyledim gitmedi. son koz olarak söylemek istiyorum. işte ya gitmezse, ben hem çocuğumun derdi hem onun saçma ergen tavırlarıyla uğraşmak istemiyorum. dolmuşum yıllardır.Eşinizle danışmana gitseniz. Değişme ışığı yok mu ?
evet öyle. bilsem gideceğini, değişeceğini. o kadar umutsuzum ki. çok inatçıdır. çocuk hasta olmadan önce babasıyla konuşmuyordu, araları baya kötüydü. hastalık çıkınca babası alttan almaya başladı. araları düzeldi.Bence adamla konuşun, böyle idare edemiyoruz; çocuk için evlilik terapisine gidelim diye. Burada hemen bosan yazılıyor ama birkaç üyeden gördüğüm (biri de buraya yorum yapmış hatta) boşanınca çocuk anneye ciddi yük oluyor. Bir de sizin çocuğunuz hastalığa sahipmiş. En basitinden biriniz bir yere gitse diğeri ilgileniyordur.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?