Hasta haliyle,görüştüğü kız istiyor diye kalkıp sinemaya gelen erkek seviyo mudur ?

Ayyy...Erkeklerin kalkıp gelme sebebini herzaman sevio diye değerlendiren kızlar yok mu ahh...Bi erkeği harekete geciren 2 sey vardır merak yani elde etme cabası ve sex...bi erkek sırf yasayabileceği seylerin merakından kilometrelerce yol da yapabilir bu bi sinemaya gelmiş abartma...

Sevgi dersen..Ben erkeklerin gönle değil merak ve elde etme cabasına asık olduklarını dusunuyorum..yani kısaca sen bu adamda merak uyandırabilmişsin sana tavsiyem gizemli olmaya devam et...O da seni deniyor su anda sevip sevmediğini net anlayamadıgına gore sen de kaptırmasan iyi edersin

Ayyy...Erkeklerin kalkıp gelme sebebini herzaman sevio diye değerlendiren kızlar yok mu ahh...Bi erkeği harekete geciren 2 sey vardır merak yani elde etme cabası ve sex...Sevgi...Ben erkeklerin gönle değil merak ve elde etme cabasına asık olduklarını dusunuyorum..yani kısaca sen bu adamda merak uyandırabilmişsin sana tavsiyem gizemli olmaya devam et...O da seni deniyor su anda sevip sevmediğini net anlayamadıgına gore sen de kaptırmasan iyi edersin

Tespitleriniz yanlış oldu baya ama yorumlarınız için teşekkürler yinede

Sen bunu hissediyorsundur zaten seviyor mu sevmiyor mu.Ama yine de bu hareketiyle değer verdiğini düşünebilirsin çünkü erkekler hasta olduklarında (ya da sadece benim ki öyle bilemiyorum) aşırı agresif ve huysuz oluyorlar.:KK11:

Tam icimden geceni yazmis kizlar, hadi o seviyoda geliyo diyelim cocugu hasta haliyle cagiran seviyo mu acaba

birinin diğerini sevip sevmediğini böyle gündelik, sıradan işlerden anlayamazsınız!

üniversitedeki sevgilim beni 2 saat görebilmek için karda-kışta yollarda kalacağını bilerek, dağcılar gibi donma tehlikeleri atlatarak yanıma gelmişti ve buna benzer abuk bir sürü gereksiz sevgi şeysi (adını koyamıyorum) yapardı...
aynı adam üst katında yaşayan kızla da tek gecelik bir sex yaşayarak da beni aldatmıştı.

şimdi bu adam beni seviyor muydu? elbette hayır... erkeklerin yaptıkları jestlerle duyguları her zaman örtüşmeyebilir. çok da anlam yüklememek lazım.

Sen bunu hissediyorsundur zaten seviyor mu sevmiyor mu.Ama yine de bu hareketiyle değer verdiğini düşünebilirsin çünkü erkekler hasta olduklarında (ya da sadece benim ki öyle bilemiyorum) aşırı agresif ve huysuz oluyorlar.:KK11:

Haklısınjz genelde öyle oluyorlar :)

birinin diğerini sevip sevmediğini böyle gündelik, sıradan işlerden anlayamazsınız!

üniversitedeki sevgilim beni 2 saat görebilmek için karda-kışta yollarda kalacağını bilerek, dağcılar gibi donma tehlikeleri atlatarak yanıma gelmişti ve buna benzer abuk bir sürü gereksiz sevgi şeysi (adını koyamıyorum) yapardı...
aynı adam üst katında yaşayan kızla da tek gecelik bir sex yaşayarak da beni aldatmıştı.

şimdi bu adam beni seviyor muydu? elbette hayır... erkeklerin yaptıkları jestlerle duyguları her zaman örtüşmeyebilir. çok da anlam yüklememek lazım.
Nasıl anlayacağız Peki

Anlayamıyorsan zaten sevmiyordur.
Hep derim seven adam illa belli eder,ben belli edememciler yalan.
İlla seviyorum demesi ise size sevdiğini inandıran şey,o saçmalık.
Bakışı ,samimiyeti,paylaştıklarınız belli eder sevdiğini.

Bir arkadasin nisanlisi da cok ilgiliydi. Baktigimiz zaman kimsenin kimseye yapmayacagi fedakarliklar yapiyordu. Ama arkadasim "biseyler eksik" diye dusunuyordu. Dugune az kala cocuk adam bunu birden terketti. Sebep: sevmeye calistim sevemedim.

Ben gördüğüm kadarıyla seviyor zaten.Davranışları seven adam davranışı ama çok dengesiz davranıyor.Canı sıkkın olduğunda kendinden uzaklaştırdığı,kırdığı ilk kişi de ben oluyorum.Sonra o da üzülüyor yaptıkları için ama kırıyor bir kere :KK43:

Bahsettigim arkadasimin eski nisanlisi da oyleydi.

Back
X