Hasta haliyle,görüştüğü kız istiyor diye kalkıp sinemaya gelen erkek seviyo mudur ?

Çok sevince ve çok dikkatli bakınca adam ne yaparsa yapsın tereddüt edersin. Zaten sen sevmiyor olsan her bakışından hareketinden "bu adam beni seviyor" derdin.

Sevilip sevilnediğini anlamıyorsan sevmiyordur. İnsanı geç, bitki bile sevildiğini hissedince çiçek açıyor (-muş, ben de besleyenlerin yalancısıyım). Neyse, insanlar da dahil canlılar sevildiğini hisseder. Hissetmediysen sevilmiyorsundur. Bir şeyler eksik ki bunu sorgulayıp anlama çabasına girmişsin.
Ayrıca madem hastaydı, senin sinema derdin bencillik ve değersizlik. Burada " seven insan sevdiği kızı hasta dışarı çağırır mı" deseydin, çoğunluk ' hayır, sevmiyormuş seni' derdi zira.
Sevgi ispatlıcam, sevildiğimi anlıcam diye zorlama. Bırak inceldiği yerden kopsun.

bence de insan sevildiğini hisseder
ama bazen sanrı gibi platonik olunca seviliyoruz beğeniliyoruz sanıyoruz sonra geçiyor tabi :KK53:

Ne cok abartilmis hasta haliyle sinemaya cagiran kiz sevmiyordur, yok hasta haliyle gelmiş miş sanki ölüm döşeginden kalkip geldi. O kadar ağır hastavolsa gelemezdi zaten. Konu sahibide muhtemelen o durumdayken "geleceksin!" diye kirbaçlamazdı cocuğu.

Neyse konu sahibi, kalbini çok rahat bir sekilde kirabiliyorsa, isine geldiginde cok iyi isine gelmediginde seninle konusmuyorsa bile, sevgisinden suphe duyman hakli ve bence yersizde değil. Kendini fazla kaptirma. Iliskinin yeni oldugunu dusundurdunuz baba öyle mi?
İki ay oldu daha aynen ve sorunlar da var zaten

Taş attıda beli ağrıdı sanki bence buradan bir tespit yapılması mumkun değil. +
Bu kadar tırı vırı şeylerden sevdiğini yakalamaya çalışıyorsan ya sevmiyordur ya da yeterince sevmiyordur.

Allah aşkına konu açmış olmak için mi açıyorsunuz, geyiğine mi, yoksa dalgasına mı. Adam sevdiğini söylüyor, ellerinizi öpüyor, hasta olduğu halde evden çıkamam başka zaman gidelim demiyor ki gelemeseydi bile sevmiyor olmazdı hasta adam sonuçta ama geliyor, hala beni seviyor mu diyorsunuz. Dert bunun neresinde? zaten vıcık vcık her dakika sevdiğini söyleyen erkeklerde çok samimi olmuyor yani.

Allah aşkına konu açmış olmak için mi açıyorsunuz, geyiğine mi, yoksa dalgasına mı. Adam sevdiğini söylüyor, ellerinizi öpüyor, hasta olduğu halde evden çıkamam başka zaman gidelim demiyor ki gelemeseydi bile sevmiyor olmazdı hasta adam sonuçta ama geliyor, hala beni seviyor mu diyorsunuz. Dert bunun neresinde? zaten vıcık vcık her dakika sevdiğini söyleyen erkeklerde çok samimi olmuyor yani.
Siz sinir olun diye açtım,bilerek

Back
X