- 5 Ocak 2017
- 785
- 2.123
- 113
Son durumu yazıyorum, eşim aradı öğle tatilinde. Çok kötü görünüyordun geliyorum seni almaya, serum bağlatalım dedi. Ben de açtım ağzımı yumdum gözümü iyice. Sen babanla ilgilen, ailece benden uzak durun dedim. Zamanında yapılan her şeyi yarım saat saydım. Bunlara neden sustun dedim. İlk kez evlendiğime pişmanım seninle dedim. İyi ki vajinusmus olmuşum bunda da varmış bir hayır dedim. Senin olmadığıma çok mutluyum dedim daha bayağı saydım kapattım.
Aradı ısrarla açtım daha boşalamadım çünkü, çok özğr dilerim sana ve annenlere çok şey yaşattık dedi. Ablamlar yüzünden bizim de aramız bozuldu dedi. Ben biraz önce ablamla konuştum, abla biz yoruluyoruz, Meryem yetişemez bunca şeye, zaten annesi ayrı babası ayrı hasta demiş. O istese bile ben de rahat edemiyorum, bütün düzenimiz bozuldu, zamanında rahat dursalardı benim de Meryemden istemeye yüzüm olurdu demiş. Bugün ameliyat tarihi alıp, kendim götürcem onları dedi. Sana sinirle çok şey söyledim, kanseri hiç beklemiyordum, en sevdiğime sana patladım dedi. Senin vicdanına, karakterine güvenmesem evlenmezdim dedi. Asla düzenini bozdurmayacağım sana söz dedi. Hala inanmıyorum, altından ne çıkacak diye bekliyorum((( mutlu olamıyorum. 5 günde 3 kilo vermişim. Dua edin doğru olsun bunlar ne olur (
B-O-Ş-A-N aklın mı yok.Merhabalar, 5 aylık evliyim. Kp min mide kanseri olduğunu öğrendik. Bana vicdansız diyecek olanlar lütfen okuyup yorum yapın. Çok çaresizim. Ben nişanlıyken düğüne kadar kv ve kp yüzünden çok ağladım. Konularıma bakarsanız çoğu yazıyor. Kp nişanı beğenmedik diye sinirlenip, annemin üstüne yürümüştü. Eşim asla inanmıyor, ben ağlama krizine girmiştim, panik atak geçirmiştim o gün adam hiç umursamadan annemi sıkıştırdı, eşim işten yetişti de sakinleştirdi babasını.
Ayrıca benim babam da kanser. İlk duyduğumuzda biz flört ediyorduk, annesi ölmedi ya baban, bir yüzük takılacak diye ısrar kıyamet öğrendiğimizin 4. Günü nişan yaptırdı bize. Asla manevi destekleri yok, hatta bohça istiyoruz, kız tarafı şunu da sözde yapar diye bir sürü çingenelik çıkarttı.
Görümcelerimin ikisi de doktor. Kp bana 2 saat uzaklıkta. Yakın diye tedavisini bende yapacaklarmış. Ben çalışıyorum. Görümcelerim bakacaksın tabi, oğlunun evi burası diyorlar. İsteseler özel hastanede çalışıyorlar, çok daha verimli tedavi süreci geçer. Annem düğünden beri toparlanamadı yapılanlar yüzünden. Şimdi kp uzanıyor, hizmet ediyorum. Sadece Allah rızası için. Ama yüzüm gülmüyor ve eşim bana vicdansızsın dedi, keşke senle evlenemseydim neler neler...Onun diyetine göre yapıyorum yemeğimi, görümcem de izinli bende kalıyor şimdilik. İçim çok fena, adama baktıkça felçli annemi, kanser babamı nasıl ağlattıkları aklıma geliyor. Üstüne titredikçe eşim falan çok fena oluyorum. Bu arada vajinusmus um. Halen ilişkiye giremedik. Düğünden önce olan olaylar yüzünden dedi psikolog. Eşim hep sustuğu için o dönem, o iş olacakken haketmiyor diyip, istemeden kendimi kitliyorum. Ne yapacağım? Sevabına bak mı dersiniz, eşinle kötü olma mı? Haksız mıyım? Gerçekten vicdansız mıyım?
Merhabalar, 5 aylık evliyim. Kp min mide kanseri olduğunu öğrendik. Bana vicdansız diyecek olanlar lütfen okuyup yorum yapın. Çok çaresizim. Ben nişanlıyken düğüne kadar kv ve kp yüzünden çok ağladım. Konularıma bakarsanız çoğu yazıyor. Kp nişanı beğenmedik diye sinirlenip, annemin üstüne yürümüştü. Eşim asla inanmıyor, ben ağlama krizine girmiştim, panik atak geçirmiştim o gün adam hiç umursamadan annemi sıkıştırdı, eşim işten yetişti de sakinleştirdi babasını.
Ayrıca benim babam da kanser. İlk duyduğumuzda biz flört ediyorduk, annesi ölmedi ya baban, bir yüzük takılacak diye ısrar kıyamet öğrendiğimizin 4. Günü nişan yaptırdı bize. Asla manevi destekleri yok, hatta bohça istiyoruz, kız tarafı şunu da sözde yapar diye bir sürü çingenelik çıkarttı.
Görümcelerimin ikisi de doktor. Kp bana 2 saat uzaklıkta. Yakın diye tedavisini bende yapacaklarmış. Ben çalışıyorum. Görümcelerim bakacaksın tabi, oğlunun evi burası diyorlar. İsteseler özel hastanede çalışıyorlar, çok daha verimli tedavi süreci geçer. Annem düğünden beri toparlanamadı yapılanlar yüzünden. Şimdi kp uzanıyor, hizmet ediyorum. Sadece Allah rızası için. Ama yüzüm gülmüyor ve eşim bana vicdansızsın dedi, keşke senle evlenemseydim neler neler...Onun diyetine göre yapıyorum yemeğimi, görümcem de izinli bende kalıyor şimdilik. İçim çok fena, adama baktıkça felçli annemi, kanser babamı nasıl ağlattıkları aklıma geliyor. Üstüne titredikçe eşim falan çok fena oluyorum. Bu arada vajinusmus um. Halen ilişkiye giremedik. Düğünden önce olan olaylar yüzünden dedi psikolog. Eşim hep sustuğu için o dönem, o iş olacakken haketmiyor diyip, istemeden kendimi kitliyorum. Ne yapacağım? Sevabına bak mı dersiniz, eşinle kötü olma mı? Haksız mıyım? Gerçekten vicdansız mıyım?
Öyle yapacağım. Bugün gidiyorlardı normalde, hastanede bir tahlil daha istemişler. Susmadım, çektim odaya bu mu sözün senin, ben annemde kalmaya gidiyorum diye bağırıp geldim. Mesaj attım şimdi, evime geldiğimde kimseyi görmek istemiyorum, seni bile diye. Taştım resmen sinir harbi yaşıyorum.Kaybetmekten korkmadigini, eyvallahin olmadigini gostermekle ve guclu durmakla cok cok iyi yapmissin. Sakin geri adim atma!!! Sen sustukca, idare etmeye calistikca ve alttan aldikca tepene cikiyorlar. Haklisin ve hakli oldugun seyin arkasinda dur. Esinin akli basina gelmis gibi ve dediklerini yapana kadar tavrini goster. Sen dik dur inan sen kazanirsin eninde sonunda.
Öğlen söz verip, akşam o sözü çiğneyen koca.Öyle yapacağım. Bugün gidiyorlardı normalde, hastanede bir tahlil daha istemişler. Susmadım, çektim odaya bu mu sözün senin, ben annemde kalmaya gidiyorum diye bağırıp geldim. Mesaj attım şimdi, evime geldiğimde kimseyi görmek istemiyorum, seni bile diye. Taştım resmen sinir harbi yaşıyorum.
Vicdansız mı!?? Asıl vicdan yoksunu onlar hiç tasalanma . Git kendi Anne babana bak babana bisey olsa kendini affedemeZsin. Kendi kızları neden bakmıyor ? Hem sana yapılsın hemde paşa paşa da sana bakıtsınlar kendilerini yol yakınken dönMerhabalar, 5 aylık evliyim. Kp min mide kanseri olduğunu öğrendik. Bana vicdansız diyecek olanlar lütfen okuyup yorum yapın. Çok çaresizim. Ben nişanlıyken düğüne kadar kv ve kp yüzünden çok ağladım. Konularıma bakarsanız çoğu yazıyor. Kp nişanı beğenmedik diye sinirlenip, annemin üstüne yürümüştü. Eşim asla inanmıyor, ben ağlama krizine girmiştim, panik atak geçirmiştim o gün adam hiç umursamadan annemi sıkıştırdı, eşim işten yetişti de sakinleştirdi babasını.
Evet gece gündüz burada zaman öldürüyorum bu kadar işimin arasında. Öğretmen olduğumu burada kimsenin bilmesini istemedim. Editörler istediği an kimliğimi atarım, ama lütfen macera arayanlar konumu doldurmasın. Şimdi bile başka meslek yazacaktım ama üzüntümün arasında ağzımdan kaçtı.Hayir bir yerde de nisanlinizin uc kati maas aldiginizi yazmissiniz, kayinpeder degil kayinvalide icin sorun cikariyor demissiniz, " kayinpeder nisani begenmedik diye ustumuze yurudu demissiniz" burada ama eski konunuzda nisani yapan taraf biziz yazmissiniz, babaniz icinde "sakat" diye yazmissiniz, kanserden bahsetmemissiniz vs vs.( konu: nisan atacak hale geldim, sayfa 19). Siz de bir gariplik var, guzel guzel hikaye yazip insan kekliyorsunuz sanirim!(Umarim degildir).
Ama öğretmen olduğunu yazsan nolur ki anlamadım. Binlerce öğretmen vardır burda. Mesleğini söylemekle kimse ifşa olmaz ki. Büyütüyorsun biraz panik içinde gördüm seni. Güçlü ol kendini toparlamaya çalış biraz. İnşallah hakkında hayırlısı olur.Evet gece gündüz burada zaman öldürüyorum bu kadar işimin arasında. Öğretmen olduğumu burada kimsenin bilmesini istemedim. Editörler istediği an kimliğimi atarım, ama lütfen macera arayanlar konumu doldurmasın. Şimdi bile başka meslek yazacaktım ama üzüntümün arasında ağzımdan kaçtı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?