Hasta kp, yeni evli çift

Ayrıl. Kendi anneni babanı bunlar yüzünden üzmüşsün şimdi adamın kendi çocukları varken sen mi bakacaksın?

Katılıyorum. Annenizin üzerine yürümüş adam siz yine de O düğünü yapmışsınız.

Öncelikle geçmiş olsun.
Daha nişanlamadan ufak çaplı da olay cikartmak, bile göre evlenmek ve haklı çıkmayı beklemek?

Carsaf mi beklediler Ne basitlik ve igrenclik bu böyle. Vallaha Nisanda böyle yapanlari direkt atacaksin hayatindan ve evinden. Biri annemin üstüne yürüse zaten Allah yaratti demem ben üstüne cökerim kim olsa olsun. Ama artik evlendiginize göre iyi düsünün. Normal sartlar altinda esinizi bu zor sürecte (kötü de olsa babasi sonucta) destekleyin derdim. Ama herkesin size karsi tutumu o kadar igrenc ki. Görümceler de iyi siyrilmaya calisiyor. Okumakla insan olunmayacaginin kaniti resmen.annemin babamin yardima ihtiyaci var diye yanlarina gidin. Görümce zaten hazir sizde. Baksin babasina bir zahmet

Ayrica niye ailenize yapilan bu kadar hakaretin uzerine gidip evlendiniz esinizle ?

Ananizin , babanizin ve kendinizin biraz kiymetini bilin yahu. Vallahi boyle kadinlari anlamiyorum.
Yine yazıyorum, her gün onlardayım. Ayrıca ben nişanı attıktan sonra bizi barıştıran annem oldu. Hata etti belki ama kızım bu çocuğa çok güveniyorum, çok seviyorum, ben unuturum siz mutluluğunuza bakın, bundan sonrakinin annesi babası da böyle olacak belki, diye diye defalarca bizi buluşturdu. Annemin babamın kıymetini en iyi ben biliyorum, eşim de ben de 2 apartman öteden ev tuttuk ve eşim benim yetişemediğim yerde yetişiyor onlara. Onlar hayatlarından çok memnun, annem damadım diyor başka bir şey demiyor. Bu yüzden arada çok sıkıştım zaten. O bana bu kadar yardım etmeseydi hastalık döneminde asla evime bile sokmazdım bu adamı.

Bana çok kızacaksınız ama dün gece eşimle tartışmıştım.yatak odasında. Eşime surat yaptım, bir sürü geçmişten bir şeyler söyledim. Ablasına söylemiş olacak ki duymamışlardır o söylemiştir, eve eldiğimde ev boştu, eşimi aradım açmadı, ablasını aradım biz otel ayarladık, siz yorgun geliyorsunuz olmuyor böyle dedi, zaten ameliyatını haftaya olacak biz bugün otelde kalacağız dedi. Ben çok kötü oldum, kızmayın. Annem de yanımdaydı, o da çok kötü oldu. Olur mu abla, bir gece daha kalacaksınız zaten gelin dedim. Geliyorlar
Yok, tamam diyip kapatamadım, yapamadım (((

Allah aşkına evlenecek hiç mi kimseyi bulamadınız!

Eşini bu kez sen arada bıraktın ve yalancı çıkardın yani.

Hata üstüne hata.

Hakkında hayırlısı olsun.

Ben olsam çenemi tutamam. Yalnız yakaladığım her fırsatta laf sokardım adama. Kızın ben varken sana mı düşer diyordu. Şimdi neden bakmıyor diye.

Yani siz varken oğlunun evi varken oteldemi kalacaklar?
Kanser hastası!!!
Hım demekki siz tedavi olduğu yerdesiniz o yüzden sizden medet umuyorlar
Bilmiyorum ama burada eksik yanlış birşeyler var gibi

Iyi oynatiyorlar sizi kusura bakmayin.

Bunu söylediğim için yanlış anlaşılmak istemem, ne yazık ki bizim insanımız geri kafalı: vajinusmusum demişsin, yani birlikteliğin olmamış. Yol yakınken ayrıl bence. Etme buşma dünyası, onun babası baba da senin baban değil mi? Bak, güzel Rabbimin adaleti söyledikleri sözleri önlerine getirivermiş. Asıl vicdansız ise senin eşin ve eşinin ailesi. Ne demek bakacaksın tabii orası oğlunun evi. Sen neyisin oğlunun? Hizmetçisi mi? Bence daha fazla ezdirme kendini, üç gün ağlarsın ama sonra geçer gider Rabbimin izniyle.

Sorunlu ve düşüncesiz insanlarmış. Anladığım kadarıyla sizde çok merhametli insansınız. Bakmasanız siz herkesten çok üzüleceksiniz. Bazen bazı şeyleri unutup affetmek insanı rahatlatır. Eşiniz de sizin ailenize destekmiş. Her ne kadar haketmeseler de siz kendi vicdanınızı dinleyin. Şurda bakacağınız en fazla bir kaç ay. İdare etmeye çalışın.

Kaç yaşındasınız? Anne babanıza reva görülenleri sırf seviyorum diye sineye çekebildiğinize göre çok küçüksünüz diye düşündüm. Babanızın hastalığı yeni belli olmuşken neden oynamalı nişanı kabul ettiniz? Eşiniz babasına kendisi ne kadar bakıyor? Çok üzüldüm annenize de babanıza da.

Ne vicdansızlığı ya. Valla evliya mısın bilemem ama sen şimdi karşılığını sadece Allah'tan bekleyerek ona bakarsan bir şey diyemem. O zaman çok büyük bir şey yapmış olursun. Ama bakarsın bakarsın sonra gerek eşinden, görümcelerinden, kvden hatta baktığın o kpden nankörlük gördüğünde pişman olacaksan. Asla bakma. Hatta ayrıl git anana babana bak.

Herkes kendi anasına babasına bakacak.
Felçli anne kanser babası olan bir kadının sırf "gelin" sıfatı yüzünden eş ailesine bakmak zorunda olması kabul edilemez. Eşinin babası baba senin baban baba değil mi?
Sana vicdansızsın diyenler asıl vicdansızdır.
İş kendi anne babasına gelince aslan kesiliyorlar. Neden?
Çünkü sen gelinsin gelin.
Nefret ediyorum gelin kelimesinden.

Kesinlikle çok doğru.Koca da koca , bırakın bu adamı.Erkek kıtlığı var sanki , bir de bu adam iyi bir eş de değil yani , neyinden vazgeçemiyorsunuz ki?

Valla genç evet yeni evlisin ben kp kendim yanıma aldım 2 aylık evli değildim ameliyat ettirdim ondan 2 ay sonra .annem kanser oldugunu öğrendik bende kaldı eşim birşey demedi çünkü bende onun babasına birşey demedim he bunlar karşılıklı olmaz vicdandır ama senin annen babamda hasta ise ve onlara yardımcı olmayıp da tek kp yapıyorsan ayıp edersin.

Annemin bir lafını unutmam annem vefat etti bu arada
Sen kp baktın ben burda yataktan çıkamadım sen gelmedin dedi
O zaman bilmiyordum tabi bilsem ki yanımda olmasa belki annemle doktora gidip gelicem yalnız kalmicak yemek yapıcam vb çok vicdan yaptım ve bu kv deye söyledim benim dedim bu içimde kaldı benim içimi parçaladı dedim
Ki annem kp baktım diye tek kelime edecek insan değil aksine bak et derdi canı nasıl yandıysa beni beklemiş tabi 5 aylık süreçte yanından ayrılmadım orası ayrı eşim kalkıp da gitme demedi sağolsun

He birde şu var ki ikinci ameliyat i olacaktı kv aradı ben dedim bakamam şuan annemle ilgileniyorum benim başıma iş çıkarmayın anne dedim kp ameliyat oldu ben hastanede bir kere gittim gördüm dayisinda kaldı eşimin düşün yenge baktı yani belki yatalak değil ama onun da zorunluluğu yoktu eşimde birşey diyemedi zaten

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…