- 2 Eylül 2017
- 3.866
- 8.446
- 158
Kendi babası sizin annenizin üstüne yürürken sorun yoktu ama değil mi?Aynı dediğiniz gibi bir kere cevap verdim, 1 saate yakın annesiyle konuştuk. O sesini yükseltince ben de yükselttim. Eşim 5 gün konuşmadı benimle. Erkekliğime sindiremedim bağırmanı dedi.
Hayatinizdan memnunsunuz o zaman .Bana çok kızacaksınız ama dün gece eşimle tartışmıştım.yatak odasında. Eşime surat yaptım, bir sürü geçmişten bir şeyler söyledim. Ablasına söylemiş olacak ki duymamışlardır o söylemiştir, eve eldiğimde ev boştu, eşimi aradım açmadı, ablasını aradım biz otel ayarladık, siz yorgun geliyorsunuz olmuyor böyle dedi, zaten ameliyatını haftaya olacak biz bugün otelde kalacağız dedi. Ben çok kötü oldum, kızmayın. Annem de yanımdaydı, o da çok kötü oldu. Olur mu abla, bir gece daha kalacaksınız zaten gelin dedim. Geliyorlar
Yok, tamam diyip kapatamadım, yapamadım(((
Neler okuyoruz böyle aman yarabbim?Siz de iyi değilsiniz.Bence o ortamdan uzaklaşıp sakin kafayla evliliğinizi gözden geçirin.Konumu okumuşsunuz. Annem bohça yapmayalım dedi. Çünkü hastam var, anlayış bekleyin dedi. Kv tamam diyince biz de hazırlamadık. Nişanın ertesi gün bohça neden yapılmadı dedi. Evet adet çok sorduk ama öyle adetleri var ki hiç bir yerde duymadığımız..Örneğin düğün gecesi kv ve kp, ve diğer akrabalar gerdeğe gireceğimiz otele geldiler..Sizin adette var mı bu? Biz o kadar soruşturduk, kimse söylemedi. Çarşaf bekleyeceklermiş sülalecek. Ağlayarak gelinlikle başka otele attık kendimizi çünkğ evimde hiç eşya yoktu boya badana yapılıyordu. Bu kadar da yavaştan aldılar her şeyi. Evet vicdansızım, çarşaf bile veremedim onlara, vajinusmus oldum o geceden sonra..Umarım benim gibi vicdansız olmazsınız asla.
adama baktıkça felçli annemi, kanser babamı nasıl ağlattıkları aklıma geliyor.
Yapılan kötülüklere iyilikle cevap ver, Allah rızası için yap emin ol Allah karşılığını verir bi yerlerden.Merhabalar, 5 aylık evliyim. Kp min mide kanseri olduğunu öğrendik. Bana vicdansız diyecek olanlar lütfen okuyup yorum yapın. Çok çaresizim. Ben nişanlıyken düğüne kadar kv ve kp yüzünden çok ağladım. Konularıma bakarsanız çoğu yazıyor. Kp nişanı beğenmedik diye sinirlenip, annemin üstüne yürümüştü. Eşim asla inanmıyor, ben ağlama krizine girmiştim, panik atak geçirmiştim o gün adam hiç umursamadan annemi sıkıştırdı, eşim işten yetişti de sakinleştirdi babasını.
Ayrıca benim babam da kanser. İlk duyduğumuzda biz flört ediyorduk, annesi ölmedi ya baban, bir yüzük takılacak diye ısrar kıyamet öğrendiğimizin 4. Günü nişan yaptırdı bize. Asla manevi destekleri yok, hatta bohça istiyoruz, kız tarafı şunu da sözde yapar diye bir sürü çingenelik çıkarttı.
Görümcelerimin ikisi de doktor. Kp bana 2 saat uzaklıkta. Yakın diye tedavisini bende yapacaklarmış. Ben çalışıyorum. Görümcelerim bakacaksın tabi, oğlunun evi burası diyorlar. İsteseler özel hastanede çalışıyorlar, çok daha verimli tedavi süreci geçer. Annem düğünden beri toparlanamadı yapılanlar yüzünden. Şimdi kp uzanıyor, hizmet ediyorum. Sadece Allah rızası için. Ama yüzüm gülmüyor ve eşim bana vicdansızsın dedi, keşke senle evlenemseydim neler neler...Onun diyetine göre yapıyorum yemeğimi, görümcem de izinli bende kalıyor şimdilik. İçim çok fena, adama baktıkça felçli annemi, kanser babamı nasıl ağlattıkları aklıma geliyor. Üstüne titredikçe eşim falan çok fena oluyorum. Bu arada vajinusmus um. Halen ilişkiye giremedik. Düğünden önce olan olaylar yüzünden dedi psikolog. Eşim hep sustuğu için o dönem, o iş olacakken haketmiyor diyip, istemeden kendimi kitliyorum. Ne yapacağım? Sevabına bak mı dersiniz, eşinle kötü olma mı? Haksız mıyım? Gerçekten vicdansız mıyım?
Orası kesin. İnsanın kendi evladı bile neler yapıyor hasta anasına babasına.Allah ıslah etsin onları . Önemli olan niyet. Annem her zaman der Allah kimseye muhtaç etmesin 2 gün yatak 3.gün toprak diye . İnsan insana ağır gelebiliyor maalesef kendi anası babası bile olsaBu zihniyetler yuzunden erkekler rahata kaviyor benim amcalarim dedeme donusumlu gul gibi bakarken annemin babasina ise ogullari karisinin korkusundan yanina gelemezken annem bakti sizce Allah bunu sormazmi merhamrtli yetistirmek onemli
senn manyakmısın ya allah askıan kend,n kasınıyosun oooo böyle ,isin nanay seninBana çok kızacaksınız ama dün gece eşimle tartışmıştım.yatak odasında. Eşime surat yaptım, bir sürü geçmişten bir şeyler söyledim. Ablasına söylemiş olacak ki duymamışlardır o söylemiştir, eve eldiğimde ev boştu, eşimi aradım açmadı, ablasını aradım biz otel ayarladık, siz yorgun geliyorsunuz olmuyor böyle dedi, zaten ameliyatını haftaya olacak biz bugün otelde kalacağız dedi. Ben çok kötü oldum, kızmayın. Annem de yanımdaydı, o da çok kötü oldu. Olur mu abla, bir gece daha kalacaksınız zaten gelin dedim. Geliyorlar
Yok, tamam diyip kapatamadım, yapamadım(((
Aynen kesinlikle Allah muhtac etmesin ama insanlarin cocuklari biyle kotu oluncada cok sinirleniyorumOrası kesin. İnsanın kendi evladı bile neler yapıyor hasta anasına babasına.Allah ıslah etsin onları . Önemli olan niyet. Annem her zaman der Allah kimseye muhtaç etmesin 2 gün yatak 3.gün toprak diye . İnsan insana ağır gelebiliyor maalesef kendi anası babası bile olsa
Bu kocalarla neden evleniyorsunuz anlamıyorum. Bence evliliğin iptali için başvuru yapabilirsiniz. Anne babanız için çok üzülüyorsunuz. Ve haklısınız da. İlerde daha büyük pişmanlıklar yaşayabilirsiniz keşke o günlerde onların yanında olsaydim diye. En azından kp ddegil anne baba bakarsınız. Onun sevabı daha buyuk.. Allah sabır versin.Merhabalar, 5 aylık evliyim. Kp min mide kanseri olduğunu öğrendik. Bana vicdansız diyecek olanlar lütfen okuyup yorum yapın. Çok çaresizim. Ben nişanlıyken düğüne kadar kv ve kp yüzünden çok ağladım. Konularıma bakarsanız çoğu yazıyor. Kp nişanı beğenmedik diye sinirlenip, annemin üstüne yürümüştü. Eşim asla inanmıyor, ben ağlama krizine girmiştim, panik atak geçirmiştim o gün adam hiç umursamadan annemi sıkıştırdı, eşim işten yetişti de sakinleştirdi babasını.
Ayrıca benim babam da kanser. İlk duyduğumuzda biz flört ediyorduk, annesi ölmedi ya baban, bir yüzük takılacak diye ısrar kıyamet öğrendiğimizin 4. Günü nişan yaptırdı bize. Asla manevi destekleri yok, hatta bohça istiyoruz, kız tarafı şunu da sözde yapar diye bir sürü çingenelik çıkarttı.
Görümcelerimin ikisi de doktor. Kp bana 2 saat uzaklıkta. Yakın diye tedavisini bende yapacaklarmış. Ben çalışıyorum. Görümcelerim bakacaksın tabi, oğlunun evi burası diyorlar. İsteseler özel hastanede çalışıyorlar, çok daha verimli tedavi süreci geçer. Annem düğünden beri toparlanamadı yapılanlar yüzünden. Şimdi kp uzanıyor, hizmet ediyorum. Sadece Allah rızası için. Ama yüzüm gülmüyor ve eşim bana vicdansızsın dedi, keşke senle evlenemseydim neler neler...Onun diyetine göre yapıyorum yemeğimi, görümcem de izinli bende kalıyor şimdilik. İçim çok fena, adama baktıkça felçli annemi, kanser babamı nasıl ağlattıkları aklıma geliyor. Üstüne titredikçe eşim falan çok fena oluyorum. Bu arada vajinusmus um. Halen ilişkiye giremedik. Düğünden önce olan olaylar yüzünden dedi psikolog. Eşim hep sustuğu için o dönem, o iş olacakken haketmiyor diyip, istemeden kendimi kitliyorum. Ne yapacağım? Sevabına bak mı dersiniz, eşinle kötü olma mı? Haksız mıyım? Gerçekten vicdansız mıyım?
Boşan gitsin adam ne ki ailesi ne olacak sankiMerhabalar, 5 aylık evliyim. Kp min mide kanseri olduğunu öğrendik. Bana vicdansız diyecek olanlar lütfen okuyup yorum yapın. Çok çaresizim. Ben nişanlıyken düğüne kadar kv ve kp yüzünden çok ağladım. Konularıma bakarsanız çoğu yazıyor. Kp nişanı beğenmedik diye sinirlenip, annemin üstüne yürümüştü. Eşim asla inanmıyor, ben ağlama krizine girmiştim, panik atak geçirmiştim o gün adam hiç umursamadan annemi sıkıştırdı, eşim işten yetişti de sakinleştirdi babasını.
Daha yol yakınken ayrıl. Hiç olmazsa elin adamına bakacağına kendi babana bakarsın.
Merhabalar, 5 aylık evliyim. Kp min mide kanseri olduğunu öğrendik. Bana vicdansız diyecek olanlar lütfen okuyup yorum yapın. Çok çaresizim. Ben nişanlıyken düğüne kadar kv ve kp yüzünden çok ağladım. Konularıma bakarsanız çoğu yazıyor. Kp nişanı beğenmedik diye sinirlenip, annemin üstüne yürümüştü. Eşim asla inanmıyor, ben ağlama krizine girmiştim, panik atak geçirmiştim o gün adam hiç umursamadan annemi sıkıştırdı, eşim işten yetişti de sakinleştirdi babasını.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?