Hasta kp, yeni evli çift

Aynı dediğiniz gibi bir kere cevap verdim, 1 saate yakın annesiyle konuştuk. O sesini yükseltince ben de yükselttim. Eşim 5 gün konuşmadı benimle. Erkekliğime sindiremedim bağırmanı dedi.
Kendi babası sizin annenizin üstüne yürürken sorun yoktu ama değil mi?

Hayatinizdan memnunsunuz o zaman .
Konu acmanizdaki amac ne ?

Hayır bir de psikolog düğünden önce yaşananlara bağlamış vajinismus olmanızı.Siz hala kocam iyi kocam iyi , bana bebekmişim gibi davranıyor diyorsunuz.Kendinize gelin , sizi ailesine ezdiriyor , onlar yokken tabii iyi olur.Çünkü kendi egosu için sizi onlara paspas ediyor.Onlar yokken de sizinle kötü olmuyor ki bırakıp gidersiniz diye.

Neler okuyoruz böyle aman yarabbim?Siz de iyi değilsiniz.Bence o ortamdan uzaklaşıp sakin kafayla evliliğinizi gözden geçirin.

Eksik olan günümüz insaninin maneviyati.
Olay; gün geçtikçe artan Hatirsizligi. Bencilliği.Vicdansızlığı. Paraya ve unvana tapınması.
Olay;
Pembe dizi kültürüyle yetişen gençliğin çöküşü. İnsanlığın tükenişi.

Olay insanlarin iyice saygisazlasmasi. Haddini, yerini, büyüğü, küçüğü bilmemesi.

Yapılan kötülüklere iyilikle cevap ver, Allah rızası için yap emin ol Allah karşılığını verir bi yerlerden.

Bu zihniyetler yuzunden erkekler rahata kaviyor benim amcalarim dedeme donusumlu gul gibi bakarken annemin babasina ise ogullari karisinin korkusundan yanina gelemezken annem bakti sizce Allah bunu sormazmi merhamrtli yetistirmek onemli
Orası kesin. İnsanın kendi evladı bile neler yapıyor hasta anasına babasına.Allah ıslah etsin onları . Önemli olan niyet. Annem her zaman der Allah kimseye muhtaç etmesin 2 gün yatak 3.gün toprak diye . İnsan insana ağır gelebiliyor maalesef kendi anası babası bile olsa

s
senn manyakmısın ya allah askıan kend,n kasınıyosun oooo böyle ,isin nanay senin

Aynen kesinlikle Allah muhtac etmesin ama insanlarin cocuklari biyle kotu oluncada cok sinirleniyorum

Ya eşinizin ailesi bence art niyetli kötü insanlar. Sonradan yazdıklarınızı okudum çarşaf falan nedir yahu. Bence kötü olaylar yaşanmasaydı yada düzgün bi özür dilenseydi pişmanlıklar dile getirilseydi bu böyle olmazdı. Anneannem heeep der önce büyük büyüklük edecekki küçük ders alıp büyüsün. Ama bizlerde nasıl ben büyüğüm dilediğimi derim söylerim küçükler sussun saygı duysun.
Ben sizin yerinizde olsam hazır gitmişken bişey demezdim.
Ayrıca şunuda söylemek istiyorum eşiniz iyi bi insan falan değil. Olayları terse sarın kayınvalidenizin yaptığı herşeyi anneniz yapsaydı eşiniz asla böyle davranmazdı hatta evinize bile sokmazdı. Sizde yine vicdan var
Neyse şu ameliyatı bi olsunda gerisine bakarsınız artık.

kavga aninda sinirle agizdan hersey çıkabilir . seninle evlendigime pismanim demesi pisman oldugunu gostermez. esin açısından bakiyorim. ailedir ne kadar kotu de olsalar hastalik aninda bisi diyemez kiymetli olur. benim esim bana senin annen soyle boyle diyip bakmak istemese kizardim. her koyun kendi bacagindan asilir. görümceler dr olduğu halde bakmiyorsa onlarin kabahatidir.

esinle aran iyiyse sabret derim ki esin de iyiymis..napsin insan ailesini secemiyor ki..seni zorla gorusturttmuyormus. sadece hastalik icinse bu durum.çekilebilir bence. mide kanseri zor zaten. kacinci evrede bilmiyorim ama yakinlarimdan bu hastaliga yakalananlar hizli vefat etti. sonradan esin seni suclayabilir. bence idare et bir sure.

Ben olsaydım bakardım hem sevabına, hemde seviyorsam eşim hatrına ama dönüşümlü olarak, 2 hafta birinde şeklinde. He, eşim bana kendimi mutlu hissettirmiyorsa, evlilik bağımız güçlü değilse bakmazdım. Yani bakıp,bakmaman durumunu ölçüp tartmanla alakalı..
Anne ve babana acil şifalar diliyorum

Bu kocalarla neden evleniyorsunuz anlamıyorum. Bence evliliğin iptali için başvuru yapabilirsiniz. Anne babanız için çok üzülüyorsunuz. Ve haklısınız da. İlerde daha büyük pişmanlıklar yaşayabilirsiniz keşke o günlerde onların yanında olsaydim diye. En azından kp ddegil anne baba bakarsınız. Onun sevabı daha buyuk.. Allah sabır versin.

Dugunden once yapilanlari gormezden gelmissiniz. Annenizin bababinizin aglamasi evlenmenize mani olmamis. O zaman hasta kayinpederinize bakmak da sorun olmamali. Evlilik paketinde hasta kayinpedere bakmak da var. Ne de olsa iyi gunde, kotu gunde.... olaylara tepkinizi zamaninda vermeyip simdi is basa dusunce ah vah etmek olmaz. Hasta adama bakin, ilgilenin. Esinizin bu surecteki tavirlarindan memnun degilseniz de gerekirse uzatmadan bosanin. Onceden iyi davranip sonradan degismemisler ki. Her sey ortadaymis zaten.

Boşan gitsin adam ne ki ailesi ne olacak sanki

Daha yol yakınken ayrıl. Hiç olmazsa elin adamına bakacağına kendi babana bakarsın.

En güzel yorum.
Sanırım aynı durumda olsam bu seçenek daha doğru gelirdi.
En azından ana babanın hayır duasını almış olursun.

Kızların ikisi de doktorken neden sen bakıyorsun. Ve asıl eşin vicdansız.
Ayrıca babannem felç geçirdiğinde benim kuzenim doktor, hastanede uzun bi süre kendisi ilgilendi, başında halam durdu falan. Çünkü doktor olduğu için o daha iyi anlar.
Eğer kızları olarak çok değer veriyorlarsa babalarına neden kendileri özel olarak ilgilenmiyorlar.

Bi yerde okumuştum iz işaret olay.. biz izleri anlayamıyoruz işaret oluyorlar yine anlamıyoruz sonra bela olup bizi bulunca başıma niye geldi diyoruz.. sizinde aynı nişanlılıkta bariz belliymiş. yanlış anlamayın sizi yargılamıyorum hatta çok iyi anlıyorum çünkü benzer şeyleri yaşadım.. size diyeceğim kıymet bilsinler die bekleme oda aileme sahip çıkar die de bekleme. Hep kendilerine isterler ve sen ağzınla kuş da tutsan yaranamazsın.. ALLAH rızası diyorsun ya annen felçli baban kanser onları böyle üzmekte vebal bence ve onlara bakarakda pek ala ALLAHrızasını kazanabilirsin. Cesaretin varsa bence bırak ayrıl derim.. yani yine de sen bilirsin tabi ki ama düzelecek die çok bekleme öyle gider katlanırım dersen de sen bilirsin... şimdi onlar merkeze kendilerini koymuştur senin ananı babanı düşünen olmas gidip göremezsin bile.. zamanla da bu çıkmazsa iyice girersin hepten saplanırsın.. en azından ben öyle oldum sende iyice ölç bak arkadaşım

Çok ozur dileyerek yaziyorum. Annenizin uzerine yurudukten sonra hala o adamin ogluyla nişan nedir ? Evlilik nedir ??? Esinizin babasidir tabiki bakicak saygi gosterceksiniz. Ama egerki bu olaylari sindiremediyseniz evlenmiyecektiniz...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…