Hasta kp, yeni evli çift

Açıkçası babam ben daha kötü olmadan, ayaktayken mürvetini göreyim dedi. Hiç unutmuyorum o sözünü..hiç düşünmeden2 günde kıyafet bakıp yaptım.

Baştan sona kadar haklısın. Vicdanla alakası yok. Merhamet etmeyene ne merhamet ediyorsun. Kendini ezdirme daha fazla.

Siz haklısınız ama sanırım bu da sizin sinaviniz. Ben olsam bakardım. Diğerleriyle de kesinlikle muhatap olmazdım. Zaten kv nizin gelmesini engellemissiniz esiniz de sizin ailenize çok iyi. Şimdi babasini gönderseniz hakliyken haksız durumuna düşersiniz herşey unutulur hastayken kovdu denir. Allah rızası için bakın eğer yapabiliyorsaniz. Tabi bu arada size zulm ederse kp ona göre durumu yeniden gözden gecirirsiniz

Boşanmazsın sen bu bariz belli.
O zaman hiiç polemiğe girmeden "ben aileme gidiyorum biraz da kendi babama bakıcam" diyeceksin ne halleri varsa görsünler. Bunu da yapmazsan vicdansız mıyım soruna cevabım evet olur.

Neden evlendin seni haketmediğini düşündüğün bi adamla??

Ben olsam bakmazdım. Eğer aramızda sorun yoksa ayrı. Ama benim aileme neler yapacak birde görümcelerim mecbursun diyecek hayatta bakmazdım. Kendi kızları sizde kalıyorken yerinde olsam bende kendi ailemin yanına gider onlarla ilgilenirdim. Eşinde boşarsa boşasın bu sebepten hiç önemli değil. Annenler bile belki içten üzülüyorlardır. Ben annen olsam ne üzülürdüm.

Şimdi ben anlamadım adam ağır mı baya yoksa ayakta falan mı?
Keşke düğün sürecinde ya da düğünden sonra tepki koysaydınız belki bu kadar rahat davranamazlardı en azından sizdende onay alılardı. İki ucu b.klu deynek resmen. Bazı bdv konuları şöyle ya işte eskiden sorardık ya annen ve ben denize düştük hangimizi kurtarırsın gibi.

Maalesef bazı soruların net yatını yok. Ben olsam bende sizin gibi düşünürdüm. Ama eşiniz görümcelerinizin ağzının payını versin. Yani "Allah razı olsun eşimden, çok güzel ilgileniyor, kızları dururken o bakıyor gibi"

Allah yardımcınız olsun.

Bu arada bende bir şey yapabileceğini sanmıyorum
Annenin üstüne yurunurken nişan atamamis evlenmissin
Şu durumda mi bosanacaksin
Ailene git bak onlara bakacağına desem eşim beni boşar korkusuyla yaklasmayacaksin o yüzden yapacak bir şey yok

Gerekli açıklamayı aşağıda yaptım :) Hemen dar görüş diye kalıba sokmasaydınız keşke :)
Kaliba sokmuyorum ama bu yanlis algi heryerde var ve bizim toplum ozellikle doguda butun yatirimlar erkek cocuga yapilirken yaslaninca esler rahatsiz olmasin diye buyukler kizlara postalaniyor gelin bakmak zorunda degil ama evde kalip oglu bakanilir cunku kizida esiyle evini paylasiyor biraz objektif olmak daha dogru olacaktir

Bu zihniyetler yuzunden erkekler rahata kaviyor benim amcalarim dedeme donusumlu gul gibi bakarken annemin babasina ise ogullari karisinin korkusundan yanina gelemezken annem bakti sizce Allah bunu sormazmi merhamrtli yetistirmek onemli

Bakmayın vicdansizlik değil bu olanları unutamama sindirememe çok da haklısıniz.

Açıkçası babam ben daha kötü olmadan, ayaktayken mürvetini göreyim dedi. Hiç unutmuyorum o sözünü..hiç düşünmeden2 günde kıyafet bakıp yaptım.
Ne olursa olsun,kp ailenizin uzerine yuruyecek,babaniz hastayken nisan yapilacak,nisan begenilmeyecek. Asla bunlara izin veren uzerine de vicdansizlikla beni suclayan adamla evlenmem ben olsam,evlenemem. Ananiz babaniz hastayken simdi elin adamina bakacaksiniz daha mi guzel oldu? Elin adami diyorum kp demiyorum bile artik bakin.

Kp bir yana eşinin anlayışsız tavrı önemli. Madem ailenin de de hasta var git kendi anne babana bak. Haketmeyen birisine emek harcama ve de boşan. Zararın neresinden dönersen kardır.

İşte Türk kızının sorunu bu, evlilik olsun da olsun. Bu adam ve aile baştan belliymiş, yol yakınken dönecektin. Şimdi boşanmaya varmış iş.

Ne haltı yiyip yiyip hastalanıyorlar sonra vicdanımız devreye giriyor kılları dökülmeden ömür geçiriyorlar. Sinir oluyorum. Bakma desem ona da içim el vermez.. [/QUOTE]
bu nasıl bir yorumdur şok oldum, Allah korusun sizin bir hastalığa yakalanmayacağınız garanti mi veya her hastalığa yakalanan bir halt mı yemiş tövbe tövbe

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…