Açıkçası babam ben daha kötü olmadan, ayaktayken mürvetini göreyim dedi. Hiç unutmuyorum o sözünü..hiç düşünmeden2 günde kıyafet bakıp yaptım.Tamam esinizin babasi anasi manyaktir ona bir sey diyemem ama siz neden babanizin hastaligini ogrendikten 4 gun sonra nisan yaptiniz? Hic zorla vs demeyin,kimse istemediginiz bir seyi size zorla yaptiramaz. Hasta babaniza bakacaginiza simdi kpe bakmak zorunda birakmislar sizi. Ben olsam bosanir gider anama babama bakarim. Onlar hastayken nisan dugun nasil icinizden geldi hayret dogrusu,sonuna kadar siz haksizsiniz kusura bakmayin simdi de bunu cekiyorsunuz iste
Kocayi bosayin gitsin.
+100000000Daha yol yakınken ayrıl. Hiç olmazsa elin adamına bakacağına kendi babana bakarsın.
Kaliba sokmuyorum ama bu yanlis algi heryerde var ve bizim toplum ozellikle doguda butun yatirimlar erkek cocuga yapilirken yaslaninca esler rahatsiz olmasin diye buyukler kizlara postalaniyor gelin bakmak zorunda degil ama evde kalip oglu bakanilir cunku kizida esiyle evini paylasiyor biraz objektif olmak daha dogru olacaktirGerekli açıklamayı aşağıda yaptım :) Hemen dar görüş diye kalıba sokmasaydınız keşke :)
Bu zihniyetler yuzunden erkekler rahata kaviyor benim amcalarim dedeme donusumlu gul gibi bakarken annemin babasina ise ogullari karisinin korkusundan yanina gelemezken annem bakti sizce Allah bunu sormazmi merhamrtli yetistirmek onemliHayırr , anlatmak istediğim kesinlikle o değil . Gerçekten hastaya oğlu bakacaksa tamam , ama yaşanan hayatlar ortada . Evli olup da gerçekten oğlunun baktığı kaç kişi gördünüz ?Geneli eşleri bakıyor.. ve evliliklerine yansıyor kavgalar , ayrılıklar.. onlarca örnek var ki merhamet sıfır.. Erkekler bu konuda yaratılış olarak ve yetiştirilme zihniyeti olarak yetersiz kalıyor bu benim fikrim . Eşleri de sıkılıyor , ben bakıcı mıyım moduna giriyor.
Sonuç olarak siz konunuzda haklısınız , erkek de ailesini yanına alabilir ve bakabilir. Ama eşi istemiyorsa bakmayı , kendi bakacaksa anasına babasına.. Öteki türlü her iki tarafa da eziyet.
Çok sıkıntılı konu ya..
Boşansan olmaz, bakmasan olmaz, gitsen olmaz, dursan olmaz..
Ne vardı insana insan gibi davransalar da hastayken istenseler büyük gibi sevilseler..
Ne haltı yiyip yiyip hastalanıyorlar sonra vicdanımız devreye giriyor kılları dökülmeden ömür geçiriyorlar. Sinir oluyorum. Bakma desem ona da içim el vermez..
Bakmayın vicdansizlik değil bu olanları unutamama sindirememe çok da haklısıniz.Merhabalar, 5 aylık evliyim. Kp min mide kanseri olduğunu öğrendik. Bana vicdansız diyecek olanlar lütfen okuyup yorum yapın. Çok çaresizim. Ben nişanlıyken düğüne kadar kv ve kp yüzünden çok ağladım. Konularıma bakarsanız çoğu yazıyor. Kp nişanı beğenmedik diye sinirlenip, annemin üstüne yürümüştü. Eşim asla inanmıyor, ben ağlama krizine girmiştim, panik atak geçirmiştim o gün adam hiç umursamadan annemi sıkıştırdı, eşim işten yetişti de sakinleştirdi babasını.
Ayrıca benim babam da kanser. İlk duyduğumuzda biz flört ediyorduk, annesi ölmedi ya baban, bir yüzük takılacak diye ısrar kıyamet öğrendiğimizin 4. Günü nişan yaptırdı bize. Asla manevi destekleri yok, hatta bohça istiyoruz, kız tarafı şunu da sözde yapar diye bir sürü çingenelik çıkarttı.
Görümcelerimin ikisi de doktor. Kp bana 2 saat uzaklıkta. Yakın diye tedavisini bende yapacaklarmış. Ben çalışıyorum. Görümcelerim bakacaksın tabi, oğlunun evi burası diyorlar. İsteseler özel hastanede çalışıyorlar, çok daha verimli tedavi süreci geçer. Annem düğünden beri toparlanamadı yapılanlar yüzünden. Şimdi kp uzanıyor, hizmet ediyorum. Sadece Allah rızası için. Ama yüzüm gülmüyor ve eşim bana vicdansızsın dedi, keşke senle evlenemseydim neler neler...Onun diyetine göre yapıyorum yemeğimi, görümcem de izinli bende kalıyor şimdilik. İçim çok fena, adama baktıkça felçli annemi, kanser babamı nasıl ağlattıkları aklıma geliyor. Üstüne titredikçe eşim falan çok fena oluyorum. Bu arada vajinusmus um. Halen ilişkiye giremedik. Düğünden önce olan olaylar yüzünden dedi psikolog. Eşim hep sustuğu için o dönem, o iş olacakken haketmiyor diyip, istemeden kendimi kitliyorum. Ne yapacağım? Sevabına bak mı dersiniz, eşinle kötü olma mı? Haksız mıyım? Gerçekten vicdansız mıyım?
Ne olursa olsun,kp ailenizin uzerine yuruyecek,babaniz hastayken nisan yapilacak,nisan begenilmeyecek. Asla bunlara izin veren uzerine de vicdansizlikla beni suclayan adamla evlenmem ben olsam,evlenemem. Ananiz babaniz hastayken simdi elin adamina bakacaksiniz daha mi guzel oldu? Elin adami diyorum kp demiyorum bile artik bakin.Açıkçası babam ben daha kötü olmadan, ayaktayken mürvetini göreyim dedi. Hiç unutmuyorum o sözünü..hiç düşünmeden2 günde kıyafet bakıp yaptım.
Kp bir yana eşinin anlayışsız tavrı önemli. Madem ailenin de de hasta var git kendi anne babana bak. Haketmeyen birisine emek harcama ve de boşan. Zararın neresinden dönersen kardır.Merhabalar, 5 aylık evliyim. Kp min mide kanseri olduğunu öğrendik. Bana vicdansız diyecek olanlar lütfen okuyup yorum yapın. Çok çaresizim. Ben nişanlıyken düğüne kadar kv ve kp yüzünden çok ağladım. Konularıma bakarsanız çoğu yazıyor. Kp nişanı beğenmedik diye sinirlenip, annemin üstüne yürümüştü. Eşim asla inanmıyor, ben ağlama krizine girmiştim, panik atak geçirmiştim o gün adam hiç umursamadan annemi sıkıştırdı, eşim işten yetişti de sakinleştirdi babasını.
Ayrıca benim babam da kanser. İlk duyduğumuzda biz flört ediyorduk, annesi ölmedi ya baban, bir yüzük takılacak diye ısrar kıyamet öğrendiğimizin 4. Günü nişan yaptırdı bize. Asla manevi destekleri yok, hatta bohça istiyoruz, kız tarafı şunu da sözde yapar diye bir sürü çingenelik çıkarttı.
Görümcelerimin ikisi de doktor. Kp bana 2 saat uzaklıkta. Yakın diye tedavisini bende yapacaklarmış. Ben çalışıyorum. Görümcelerim bakacaksın tabi, oğlunun evi burası diyorlar. İsteseler özel hastanede çalışıyorlar, çok daha verimli tedavi süreci geçer. Annem düğünden beri toparlanamadı yapılanlar yüzünden. Şimdi kp uzanıyor, hizmet ediyorum. Sadece Allah rızası için. Ama yüzüm gülmüyor ve eşim bana vicdansızsın dedi, keşke senle evlenemseydim neler neler...Onun diyetine göre yapıyorum yemeğimi, görümcem de izinli bende kalıyor şimdilik. İçim çok fena, adama baktıkça felçli annemi, kanser babamı nasıl ağlattıkları aklıma geliyor. Üstüne titredikçe eşim falan çok fena oluyorum. Bu arada vajinusmus um. Halen ilişkiye giremedik. Düğünden önce olan olaylar yüzünden dedi psikolog. Eşim hep sustuğu için o dönem, o iş olacakken haketmiyor diyip, istemeden kendimi kitliyorum. Ne yapacağım? Sevabına bak mı dersiniz, eşinle kötü olma mı? Haksız mıyım? Gerçekten vicdansız mıyım?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?