Hasta kp, yeni evli çift

En basta temeli bozuk olan bir binaya kat atmişsiniz malesef :/ nisanlilik doneminde yuzlerini belli etmisler ama israrla evlilik olmuş.. Kendinizi onemsemeyin kizlari bakar anne babasina diyen gorumce simdi nerede?

İşin özü elbette hasta ve ihtiyac sahibi bir insana her vicdan sahibi, Allah korkusu olan insan bakar. Ama kp iki doktor kizi var karisi da hayatta siz daha 5 aylik evlisiniz nisanliykende anlasmazliklar olmus. Size gelip kalmasi cok yanlis. Ustelik Allah razi olsun diyeceklerine mecbursun diyorlar

Ne haltı yiyip yiyip hastalanıyorlar sonra vicdanımız devreye giriyor kılları dökülmeden ömür geçiriyorlar. Sinir oluyorum. Bakma desem ona da içim el vermez.. :KK43:

bu nasıl bir yorumdur şok oldum, Allah korusun sizin bir hastalığa yakalanmayacağınız garanti mi veya her hastalığa yakalanan bir halt mı yemiş tövbe tövbe

Bu mesajımdan bunu anladıysanız sizinle bir şeyler tartışabileceğimi sanmıyorum.

Burada bişey yaptıkları için mi hastalandılar mı demişim? Büyük mü konuşmuşum? Kel alaka bir mesaj yazmışsınız.

Bişey sormam gerekiyor, biyografide hemşire yazıyor bir konunda bankacıyım yazmışsın,az evvel öğretmen olduğunu yazmışsın.
Biyo da 31 yaşındasın biraz evvel 34 yaşında olduğunu yazdın.
NASIL YANİ? @Mune @Kazen
Bilgilerime gerçek bilgilerimi ekleme zorunluluğum var mı? Siz konuma komserlik yapmaya mı geldiniz. Bu nedir ya, benim derdim başımdan aşmış, tutmuş şikayet ediyorsunuz. Ben buradan kaç kişiyle buluştum, depresyon dönemimde. Onlara sorsun şikayet ettiğiniz kişiler be olduğumu. Adımı soyadımı da yazayım mı? Rahatlayacak mısınız?

Valla kader diye bir şey varmış bunu anladım. 34 yaşıma kadar, o kadar çok kişi istedi ki beni. Kendimi övmek gibi değil ama öğretmenim, güzel olduğumu biliyorum ve herkesten duyuyorum. Kimler çıktı kalbim hiiiç ısınmadı.. Gittim maddi olarak karşıma çıkanların en vasatı ile (ki hiç umrumda olmadı, etrafımdan çok söylediler bunu) bir de görüyorum ki en pısırığı ile evlendim. 34 e kadar bekle, al sana tokat.
Bi arkadas yazinca farkettim uyelik bilgilerinizde niye hemsire yaziyor ogretmenseniz :KK35:

Bi arkadas yazinca farkettim uyelik bilgilerinizde niye hemsire yaziyor ogretmenseniz :KK35:
Burada bile öğretmen yazdığıma pişman oldum, ilk kez yazdım. Deşifre olmamak için olabilir mi? Burada olduğunu bildiğim iş arkadaşlarım yüzünden olabilir mi? Rahat rahat dertleşmek varken, hu saatte halen bir ümit yorumları okuyup, rahatlamaya çalışırken, yüzyüze baktığım insanlar okudu mu anladı mı acaba diye korkmak istemememden olabilir mi? Mune ve kazene özelden kimliğimi atayım da bu konuda daha fazla açıklama yapmayım ne olur. Cidden derdim çok başka.!

Burada bile öğretmen yazdığıma pişman oldum, ilk kez yazdım. Deşifre olmamak için olabilir mi? Burada olduğunu bildiğim iş arkadaşlarım yüzünden olabilir mi? Rahat rahat dertleşmek varken, hu saatte halen bir ümit yorumları okuyup, rahatlamaya çalışırken, yüzyüze baktığım insanlar okudu mu anladı mı acaba diye korkmak istemememden olabilir mi? Mune ve kazene özelden kimliğimi atayım da bu konuda daha fazla açıklama yapmayım ne olur. Cidden derdim çok başka.!
Desifre olmak istememenizi anliyorum cunku bende cevrem tarafimdan konularim okunsun istemem. Ama tavsiyem büründügünüz kimlikte tutarli kalin yanlis anlasilirsiniz. Bunu tamamen tavsiye olarak yazdim size sahtesiniz vs demek icin degil

34 yaşındayım. Nişanı babam da çok istedi, hatta evde olsun dedim, tek kızım var ölmeden çalgılı çengili yemekli nişan yapıcam dedi. Kalkıp oynadı bile :KK43: ama kv sağolsun çenesi hiç durmadı ki.. nişanı da beğenmemişmiş. Sonra da bohça derdi. En son düğün istiyor musun sorusu!! Te Allam ya buraya yazdım her şeyi iyice hatırladım, fena oldum.
Eşiniz babasına bakıyor mu peki?

E bu kadar sevmediysen adamları niye evlendin

Diğer yorumlarınıza cok bakamadim kacirdigim bi nokta yoktur umarım. Sizi kırmak istemem ama eşiniz dogru olani yapiyo yanlisi siz yapmissiniz babanizin kanser oldugunu ogrenir ogrenmez nisan yaparak, felcli annenizin ustune yuruyen insanlarla aile olarak siz ailenize zamaninda sahip cikmamissiniz kusura bakmayın ama simdi esiniz size vicdansiz bile diyebiliyo yapilanlara zamaninda goz yummussunuz simdide yumun ağır bi hastalik sonucta Allah yardımcınız olsun

Kv nişanlanmadan önce bana ilerde oğlum bakacak diye saçma sapan laf etmişti. Ben de şimdi ne gerek bunu söylemeye diye olay çıkarttım ufak çapta. Görümcem annemi arayıp, Meryem kim ki anneme bakacak onun kızları var, bu kadar önemsemeyin kendinizi demiş. Şimdi neden bende peki bu adam??
Bence ayrılmalısınız yol yakınken çocuk vs yokken. Rüya gibi başlayan evlilikler bile ne hale geliyor. Cehennemden cennet olmaz. Vücudunuz belki siz farkında olmadan o adamı reddederek doğru bir karar veriyordur.

Eşiniz babasına bakıyor mu peki?
O çok geç geliyor zaten işten. Geldiğinde bana yardım ediyor ama. Diğer yorumda yazdığın gibi, babamın kemoterapi döneminde bize çok yardım etti.

Biraz önce eşime söyledim. Kusura bakma, ben kimim ki ailene bakacağım, benden bu kadar, yarın başka yer mi buluyorlar, kızına mı gidiyorlar bilemem dedim. Zaten sabah uyandığımda boğazım şişmiş, sesim tamamen gitmişti. Ben de insanım, sanmasınlar sesimi çıkartmıyorum, vicdanlıyım diye tedavisi bende olacak, herkes kendi babasına baksın dedim. Görümcelerimin yaşadığı şehirde iyi doktor bulamamışlarmış.!!! En iyi cerrah buradaymış. Kahkaha attım. Dün niye otelden çağırdın o zaman diyor. Dedim bir iki gün el eli idare eder böyle durumda. Ama kusura bakma benden bu kadar, ne kadar yapsam da vicdansız olacağım zaten, o yüzden ben yokum, bu gece de annemde kalacağım dedim. (Babam dün geceyi kötü geçirdi gerçekten)

Biraz önce eşime söyledim. Kusura bakma, ben kimim ki ailene bakacağım, benden bu kadar, yarın başka yer mi buluyorlar, kızına mı gidiyorlar bilemem dedim. Zaten sabah uyandığımda boğazım şişmiş, sesim tamamen gitmişti. Ben de insanım, sanmasınlar sesimi çıkartmıyorum, vicdanlıyım diye tedavisi bende olacak, herkes kendi babasına baksın dedim. Görümcelerimin yaşadığı şehirde iyi doktor bulamamışlarmış.!!! En iyi cerrah buradaymış. Kahkaha attım. Dün niye otelden çağırdın o zaman diyor. Dedim bir iki gün el eli idare eder böyle durumda. Ama kusura bakma benden bu kadar, ne kadar yapsam da vicdansız olacağım zaten, o yüzden ben yokum, bu gece de annemde kalacağım dedim. (Babam dün geceyi kötü geçirdi gerçekten)

Icimin yaglari eridi resmen. Kizlari doktor ama iyi doktor bulamamislar öyle mi. Yok yaaaa. Canlari istememistir canlari.....

Benim anneme bunu yaşatan bir insana asla iyilik yapmazdım. Eşin neler demiş görümceler zorla bakacaksın falan. Mutlu olmadıgınız bir evliliği sürdürmeyin ne zorunuz var. Hizmetçilik yapmaya gönüllü iseniz siz bilirsiniz.

Evlenen herkes gerçekten eşinin ailesine aşık mı evleniyor? Merak ediyorum.

Hayir canim ben zannetmiyorumki şu cocugun annesi iyiymiş onla evleneyim dediklerini..nisanlilik doneminde herkeste sorun yasiyor en ufak sorunda yuzuk mu atilir..benim kaynanamda cok sıkıntılı bir insan cok sukur onun ogluyla evlenmişim esim dünya iyisidir..

Evlenen herkes gerçekten eşinin ailesine aşık mı evleniyor? Merak ediyorum.
Eşinin ailesi 5 para etmediğini söz, nişan zamanı göstermiş.
Eşin o dönemde ailesine karşı suspus olmuş.
Yani işaretler oluyor da çoğu kadın gözünü kapatıp evleniyor.
Sonra herkes neden mutsuz?

eşinizin ailesi anlaşılan baya bi baskın. ne öyle üste yürümeler, tabi bakacaksın demeler. çok sinir oldum.
millet olarak yanlışlardan erken dönememe gibi bi huyumuz var malesef. siz kayınpederiniz annenizin üzerine yürüdüğünde bitirecektiniz herşeyi.
allah kolaylık versin ama siz anlatırken ben daralandım.

Back
X