- 10 Ocak 2018
- 110
- 22
- 13
- 28
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ne haltı yiyip yiyip hastalanıyorlar sonra vicdanımız devreye giriyor kılları dökülmeden ömür geçiriyorlar. Sinir oluyorum. Bakma desem ona da içim el vermez..
bu nasıl bir yorumdur şok oldum, Allah korusun sizin bir hastalığa yakalanmayacağınız garanti mi veya her hastalığa yakalanan bir halt mı yemiş tövbe tövbe
Bilgilerime gerçek bilgilerimi ekleme zorunluluğum var mı? Siz konuma komserlik yapmaya mı geldiniz. Bu nedir ya, benim derdim başımdan aşmış, tutmuş şikayet ediyorsunuz. Ben buradan kaç kişiyle buluştum, depresyon dönemimde. Onlara sorsun şikayet ettiğiniz kişiler be olduğumu. Adımı soyadımı da yazayım mı? Rahatlayacak mısınız?
Bi arkadas yazinca farkettim uyelik bilgilerinizde niye hemsire yaziyor ogretmensenizValla kader diye bir şey varmış bunu anladım. 34 yaşıma kadar, o kadar çok kişi istedi ki beni. Kendimi övmek gibi değil ama öğretmenim, güzel olduğumu biliyorum ve herkesten duyuyorum. Kimler çıktı kalbim hiiiç ısınmadı.. Gittim maddi olarak karşıma çıkanların en vasatı ile (ki hiç umrumda olmadı, etrafımdan çok söylediler bunu) bir de görüyorum ki en pısırığı ile evlendim. 34 e kadar bekle, al sana tokat.
Burada bile öğretmen yazdığıma pişman oldum, ilk kez yazdım. Deşifre olmamak için olabilir mi? Burada olduğunu bildiğim iş arkadaşlarım yüzünden olabilir mi? Rahat rahat dertleşmek varken, hu saatte halen bir ümit yorumları okuyup, rahatlamaya çalışırken, yüzyüze baktığım insanlar okudu mu anladı mı acaba diye korkmak istemememden olabilir mi? Mune ve kazene özelden kimliğimi atayım da bu konuda daha fazla açıklama yapmayım ne olur. Cidden derdim çok başka.!Bi arkadas yazinca farkettim uyelik bilgilerinizde niye hemsire yaziyor ogretmenseniz![]()
Desifre olmak istememenizi anliyorum cunku bende cevrem tarafimdan konularim okunsun istemem. Ama tavsiyem büründügünüz kimlikte tutarli kalin yanlis anlasilirsiniz. Bunu tamamen tavsiye olarak yazdim size sahtesiniz vs demek icin degilBurada bile öğretmen yazdığıma pişman oldum, ilk kez yazdım. Deşifre olmamak için olabilir mi? Burada olduğunu bildiğim iş arkadaşlarım yüzünden olabilir mi? Rahat rahat dertleşmek varken, hu saatte halen bir ümit yorumları okuyup, rahatlamaya çalışırken, yüzyüze baktığım insanlar okudu mu anladı mı acaba diye korkmak istemememden olabilir mi? Mune ve kazene özelden kimliğimi atayım da bu konuda daha fazla açıklama yapmayım ne olur. Cidden derdim çok başka.!
Eşiniz babasına bakıyor mu peki?34 yaşındayım. Nişanı babam da çok istedi, hatta evde olsun dedim, tek kızım var ölmeden çalgılı çengili yemekli nişan yapıcam dedi. Kalkıp oynadı bileama kv sağolsun çenesi hiç durmadı ki.. nişanı da beğenmemişmiş. Sonra da bohça derdi. En son düğün istiyor musun sorusu!! Te Allam ya buraya yazdım her şeyi iyice hatırladım, fena oldum.
Daha yol yakınken ayrıl. Hiç olmazsa elin adamına bakacağına kendi babana bakarsın.
Bence ayrılmalısınız yol yakınken çocuk vs yokken. Rüya gibi başlayan evlilikler bile ne hale geliyor. Cehennemden cennet olmaz. Vücudunuz belki siz farkında olmadan o adamı reddederek doğru bir karar veriyordur.Kv nişanlanmadan önce bana ilerde oğlum bakacak diye saçma sapan laf etmişti. Ben de şimdi ne gerek bunu söylemeye diye olay çıkarttım ufak çapta. Görümcem annemi arayıp, Meryem kim ki anneme bakacak onun kızları var, bu kadar önemsemeyin kendinizi demiş. Şimdi neden bende peki bu adam??
O çok geç geliyor zaten işten. Geldiğinde bana yardım ediyor ama. Diğer yorumda yazdığın gibi, babamın kemoterapi döneminde bize çok yardım etti.Eşiniz babasına bakıyor mu peki?
Evlenen herkes gerçekten eşinin ailesine aşık mı evleniyor? Merak ediyorum.E bu kadar sevmediysen adamları niye evlendin
Biraz önce eşime söyledim. Kusura bakma, ben kimim ki ailene bakacağım, benden bu kadar, yarın başka yer mi buluyorlar, kızına mı gidiyorlar bilemem dedim. Zaten sabah uyandığımda boğazım şişmiş, sesim tamamen gitmişti. Ben de insanım, sanmasınlar sesimi çıkartmıyorum, vicdanlıyım diye tedavisi bende olacak, herkes kendi babasına baksın dedim. Görümcelerimin yaşadığı şehirde iyi doktor bulamamışlarmış.!!! En iyi cerrah buradaymış. Kahkaha attım. Dün niye otelden çağırdın o zaman diyor. Dedim bir iki gün el eli idare eder böyle durumda. Ama kusura bakma benden bu kadar, ne kadar yapsam da vicdansız olacağım zaten, o yüzden ben yokum, bu gece de annemde kalacağım dedim. (Babam dün geceyi kötü geçirdi gerçekten)
Evlenen herkes gerçekten eşinin ailesine aşık mı evleniyor? Merak ediyorum.
Eşinin ailesi 5 para etmediğini söz, nişan zamanı göstermiş.Evlenen herkes gerçekten eşinin ailesine aşık mı evleniyor? Merak ediyorum.