hastalığı yüzünden ayrılmamı söylüyorlar

Benim cok yakinim da bu hastaligi tasiyor

Aynen yazdiklariniza katiliyorum

Ayrica soylemek istedigim birkac sey var

Eger tedavi istemezse kimse yardim edemez.

Yaralidir evet yilin belli donemleri atak yasayabilir cunku yaralandigi donemi hatirlar
Ama asil ilaci sevgidir
Bu karar sizin olmali umarim hangi yolu secerseniz secin 2 nizde mutlu olursunuz

Bir şey öğrenmek istiyorum bilen cevaplarsa sevinirim, bu duygu değişimleri manikten depresife gecme falan ne kadar sürede oluyor? Yani ne kadar süre manik kalıyor veya depresif? Bir ay gibi bi sürede değişim falan oluyor mu?

Kesinlikle dogru.. Kisinin istedgi sey onemli..ben hep cabaladm iyilescemi dusunerek.. Su an iyilestm.. Ilaclari biraktm şükür.. Tabi ilerde belki aniden tekrarliycak bilemem.. Ama olmamis biseyin de yasını simdiden tutamam.. Anı yasamaya çalışıyorum.. Aile destegi cok onemli bu hastalikta.. Bi basketci vardi adini unuttm.. Havaalaninda yatiodu nba de oynuycani sanipdu.. Ailesi onu reddetti.. Ne durumda bilmiorm ama aile destek olmadigi takdirde bi yaprak gibi esen ruzgarla savruluyosun.. Zaten bu hastaligimla ailenin ne oldugunu öğrendim.. Allah basimdan eksik etmesin

Cok gecmis olsun hic takilmayin bu tarz hastaliklarida bilmeli tanimali korkmamaliyiz atak gecirsenizde hallolur siz isterseniz hepsi geride kalir simdi hayatin keyfini surun

Valla ben tibbi terimlerini bilmiorm hastaligimin.. Bilirsem daha cok kurcaliyorum.. En iyisi bilmemek mutluluk diyerek doktor kontrollerime gidiyorum:)) atak donemimi de delirdigim zaman diye nitelendiriyorum:)

Cok gecmis olsun hic takilmayin bu tarz hastaliklarida bilmeli tanimali korkmamaliyiz atak gecirsenizde hallolur siz isterseniz hepsi geride kalir simdi hayatin keyfini surun

Öyle yapmaya çalışıyorum.. Bakalim iki hafta sonra biraz daha rahatlicam.. Bipolarim ama hamileyim ayni zamanda.. Iki uc hafta snra biraz daha oh diycem:)

Dengeyi sağlayabilmiş olmasına sevindim. Zor bir durum gerçekten. Sevgilimin o kadar ağır atakları olmamış ama egosunun yüksek olduğu doğru. İlaç konusuna ekstra dikkat edeceğim..
Manyak yanı olduğu doğru. Genel özelliğiniz demek ki :) teşekkür ederim cevabınız için çok yardımcı oldu. Alkol konusunda bana gerek kalmaksızın dikkatli, bana kolayla eşlik ediyor ediyor. :)
Sizin atlatmış olmanız da çok sevindirici. Umarım hayat boyu böyle devam edersiniz. Darısı sevgilime diyelim.

Çok teşekkür ederim, umarım

O hastadan hastaya değişiyor sanırım. Maniden ya da depresif dönemden normal döneme geçip bir süre sonra diğerini hiç yaşamadan tekrar aynı döneme girenler olabileceği gibi maniden depresyona geçenler de olabiliyormuş okuduğum kadarıyla.

Bu hastalıkla yaşamak herkesin harcı değil.
Gerçekten sevmiyorsanız çocuktan ayrılın.
Sevmiyor olsam oturup ne yapacağımı kara kara düşünmek yerine kaçardım. Onu yüzüstü, kendimi de ondan mahrum bırakmam yapabildiğim sürece.

Valla ben tibbi terimlerini bilmiorm hastaligimin.. Bilirsem daha cok kurcaliyorum.. En iyisi bilmemek mutluluk diyerek doktor kontrollerime gidiyorum:)) atak donemimi de delirdigim zaman diye nitelendiriyorum:)
Anladım teşekürler..

Ilerlemis bipolar hastasının ağzından birebir duydugum cümleyi yazayim:
"Normalde kedi gibiyim kimseye ses çıkarmam ama ılacim geciktigi an ve atak geldigi an çıldırıyorum ve ciddi ciddi cinayet planlari yapıp uygulamaya gecmek istiyorum " ... aynen böyle dedi.. çok ağır bir hastalık bence ama siz bilirsiniz

Aynı benim kv..Bu kadın kv olabilir mi diye düşünmedim değil...

KudrAlobar benim kv işte

Sevmiyor olsam oturup ne yapacağımı kara kara düşünmek yerine kaçardım. Onu yüzüstü, kendimi de ondan mahrum bırakmam yapabildiğim sürece.

Kocam ne kara kara düşündü ne kaçtı.
Ona "Benimle yapabilir misin bak böyle böyle" diye anlattığımda, "Senin her halini seviyorum" dedi ve evlendik. Demek istediğim bu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…