- 27 Mart 2015
- 303
- 381
- 103
- Konu Sahibi Efsetefset
-
Kesinlikle kabul etmesin. Omur bu ne kadar yasayacagi belli olmaz ama diger kardesler rahat yasarken o ilk günlerini heba ettigiyle kalir.Hanımlar merhaba .
Kuzenimin ağustos ayında düğünü var.
Kayınpederi yatalak hasta ...
Hiç bir şey bilmiyor . Öylece yatıyor.
Ayrıca nişanlısı 8 kardeş .
Bu akşam nişanlısı, aile ici bir problemden dolayı evlenirken yanına alacağını belirtmiş .
Kuzenim de bunu bana danışmadan böyle bir karar vermen ne kadar doğru demiş ...
Babam benim ne yapayım, sokağa mi atayım demiş .
Kuzenim de, 8 kardeş bir araya gelip bir çözüm bulun burada mesele çok farklı yeni evli olcaz yarın bir gün çocuğumuz olcak , hemen evlenir evlenmez bu durum bizi nasıl etkiler farkında misin demiş .
20 yıllık evli olsak anlarım ama şu an için bu çok büyük bir şey demiş .
Ostemiyosun yani demiş .
Şu anda da bakıcı var bakıyor ..
Bakıcısı ile birlikte gelicek, evde yabancı bir insanla 24 saat ben ne yapcam demiş .
Konu çok derin yüzeysel olarak bu .
Bir yandan vicdan azabı çekiyorum bir yandan da 8 kardeş varken bana mi yakışır diyorum diyor .
Lütfen yardım edin kendisine..
Tmm da bu adamin bekar yada evli cocugu evi barkı yokmu .Adamin bakıma muhtac olduğu yeni gelin gelince mi anlaşılmıs .Hiç birsey anlamadım.baba yatalak işte
Hayır canım.kv rahmetli herhalde. kp de yatalak. düğün derneği yaparken büyük kardeşler yardım ediyor küçük kardeşe eşyadır paradır bilmem nedir. sonra da diyorlar ki eee düğünü biz yaptık babama da siz bakçaksınız ama. bence kesin böyle
Hayır canım.
Diğer kardeşler kuzenimle konusmuyorlar.
Üstelik 1 liralik bir hediye dahi almadılar.
Damat bey herşeyi aldı .
Tek başına herşeyi yaptı .
Babasına da tek başına bakmaya çalışıyor .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?