Anti-Aging Hastalıklara şifa kozmik beden temizliği

Anti-Aging - Sağlıklı Yaşam ve Yaşlanma
merhaba arkadaşlar...ben kayınvalidemdeydim,ilk önce z.yağının yarısunı yudum yudum içtim aradada limondan küçük yudumlar aldım...enson az karıştırdım ,içtim, o saatten beri midem bi acayip,,,bu gün ben alaturka wc. ye oturdum biraz öne, ve çıkanlara baktım,1-1.5 cm.beyaz ince bişey çıktı çok küçüktü ama sanırsam solucandır ne olurki başka?acaba daha öncede çıktı ve ben klozette olduğum için farkeytmedim mi?,,yarın neler çıkacak bakalım?artık yatmaya gidiyorum herşeyi yaptım,sabah için suyumu kaynattım,termoform suyum da hazır...sabah görüşürüz kızlar....herkeze geçmiş olsun,geğirdikçe zeytinyağı kokuyor öğğğğğğ.....

............................................................

Son düzenleme:
ya ben ne kusabiliyorum nede uyuyabiliyorum ne yapcam şimdi kendimi komada gibi hissediyorum yarına çıkarmıyız acaba benim gibi olan varmı kafamçokkarıştı

Siz neden ayaktasiniz kizlar...? Bedeni sicak tutmak yatmak lazim cikarttiginizi cikartmissiniz...Gerisi icerde kalsinda yarina kadar icinizdekiler cozulsun iyice...Gecmis olsun..Allah sifasini versin hepinize....

kimse yok galiba herkes uyuyor 04:15 uyandım kendimi wc zor attım ve biraz çıkardım ve o saatten beri uyuyamadım şimdi sabah namazımı kıldım lavmanı yapsam mı diye düşünüyorum çünkü çok zor geliyor

ben üşümemek için yataga girdim fakat hala uyuyamadım namazı kıldım ne yapcagımı bilmiyorum valla kusamadımda ama çok ısınmışım bir bardak su içtim

gece saat 3'ten bu yana mide bulantısıyla kıvranıyorum.....senağlama ama çıkmadım çok şükür....

saat 5:30'da lavmanı yaptm ama 1 hafta boyunca 15-20 dk tutabilen ben bugün 5 dk lavmanı tutamadım...fisfisfis

dökülenleri yazacaktık...ilk ben başlayayım....

öyle korktuğum gibi uzun uzun bişeyler dökülmedi...yeşil bezelye gibi bişeyler +parmak gibi kanlı bişeyler döküldü...:bbo:.

bu kadar zahmet ve eziyetimizin Allah hayrını ve şifasını verir inşallah....:Saruboceq:

sizleri tanımasamda inanın çok seviyorum....Şeniz ben bu detoxa burada okuduklarımdan cesaret alarak başladım....heleki lavman olayı tamamen burada okuduklarımdan cesaret almamdır....

çok soru sordum cevap verdiniz.....hakkınızı helal edin.....

Son düzenleyen: Moderatör:
öncelikle geçmiş olsun Marsel, inş şifana kavuşursun ben daha lavman yapamadım önce eşim yapacak sonra da ben bakalım bizden birşeyler çıkacak mı

hayırlı sabhlar.bende akşamdan beri mide bulşantııs çekiyorum ve hala devam ediytor.lavmanım bitti.bugün daha uzun tuttum.ama hiç bişey çıkmedı.çok afedersiniz önden bilidiğimiz pislikler geldikten sonra arkadan kırmızı su sonrada çamur renginde normal pisilikler.ayyy çok pişmanım .herşeyi tam yaptım.niye bişey çıkmadı.hani mutlaka bişeyler çıkıyosdu.neyemi pişmanım 1sb yağ içtiğime çok pişmanım.ben oyağı içmesemde çıkıyodu zaten.içtim bide kalori aldım.bu yağ bana hem kilo hem de kolestrol olarak dönerse ben ne yepcam.hala midem çok bulanıyo.yemek göresim yok.sanki onların içindede zyağı varmış gibi geliyo.bugün yine içicekmiyiz meyve suynu.ben napayım şimdi arkadaşlar.oturup ağlayasım var.emeklerim boşamı gitti benim şimdi.üstelik sağlı sollu sıcak suyla uyudum ben.

arkadaşım niye bukadar üzüldün ki...olumlu düşün...demek ki sağlıklısın ki birşey dökülmedi...

bi arkadaş link atmıştı...dökülenlerin fotosunun olduğu....öyle şeyler çıkacak diye çok korkuyordum ama şükür içimde öyle atıklar yok ki çıkmadı....

z.yağı ne kilo ne kolesterol olarak sana geri dönmez merak etme....:))

teşekkürler marselcim ama azda olsa bişey çıkmalıydı bence.ne taş ne kum ne yosun bunlardan hiçbiri çıkmadı.inanın şimdi çokta sinirliyim.birazdan kahvaltı bile yapasım geliyo.bugün de o sebze suyu içilecekmi.yoksa kahvaltı yapabilirmiyiz.inşallah dediğin gibi olur ve kolestrolüm çıkmaz.ben bunu böbrekleri vekaraciğer yağlanmamm var onu temizlemek için yapmıştı.inşallah görmesem bile yinede faydası olmuştur.allah hepinizden razı olsun.eğer sizler olmasaydınız vben bukadarını yapamazdım.özellikle alsebe sanada çok teşekküğr ediyorum.cenabı allah hayırlarla sağlıklı bişekilde yavrunu kucağınıza almayı nasip etsin.herkim ne şifa ile tyaptıysa bu temizliği allah umduklarına nail eylesin .çocuğu olmayan arkadaşlarada hayırlısından evlat nasip etsin mevla.

bende korktup iki kerede verdim lavmani bisey cikmadi yagi cikardigimi saniyorum,baska bisey yok..meyve suyumu ictim hayirlisi Allahtan

ben meyve suyunu hatta hiçbirşey yiyip içemeyeceğim şuan acaip midem bulanıyor....:bbo:

arkadaşlar önce kendimizi gayretimizden dolayı tebrik ediyorum, etrafımda başlayanların hepsi bıraktı ve tek başıma devam ettim, sizlerden cok cesaret aldım, ay ben yapamam, ay ben içemem diyenlere kulak tıkadım.

Rose14, sakın üzülme, bu güzel birşey senin sağlıklı olduğunu gösteriyor ki, zeytinyağının zararı olacağını düşünmeyesin sakın, benim dedem, babannem her gün bir çay bardağı içerler ne kolesterol var ne kilo, 90 yaşına giriyorlar gayet sağlıklı bir şekilde. Hatta dedemin annesi bile hayatta o da senelerdir zeytinyağı içer. 1 su bardağı zeytinyağından hiç bir şey olmaz anlayacağın. Ki, 1 hafta boyunca detoks yaptın, sebze suyu içtin, 1 gr hayvansal yağ almadın, bundan daha güzel ne olabilir, sakın ha pişman olmayasın.

İnsanın bir hafta bile bu şekilde sağlıklı yaşaması hem çok terbiye edici hem de rahatlık veren birşey değil mi arkadaşlar?Ben açıkçası cok şey öğrendim bu bir haftadan, Rose14, daha önceden gün boyunca aldığın hayvansal yağları hiç düşündün mü? Farketmediğimiz neler neler var arkadaşlar, midemizi çöplük gibi kullanıyoruz...O yüzden bu bir hafta yaptıklarınızdan sakın pişman olmayın..

Eveeet, gelelim bu sabaha. Malum olaydan sonra 3-4 adet yemyeşil taş düşürdüm arkadaşlar, böyle başparmak tırnağı büyüklüğünde, eğri büğrü, taştan daha yumuşak, ne olduğunu anlamadım. İyi mi acaba? Korktum, betim benzim attı tabii ki, zormuş. Bir de böyle hastalıklı gibi yaralı gibi ince ince dokular vardı...

Bundan sonra yeme içme alışkanlıklarını gözden geçirmeye karar verdim. ben herşeyimi evimde yapmaya çalışan bir insanım, ekmeğimi, reçelimi... Dışardan yemem mecbur kalmadıkça..Ama buna rağmen bu bir hafta yaşadığım şeylerden cok şey öğrendim. Özellikle dün cok zor geçti, yemekli bir toplantım vardı ve insanlar yemeklere saldırırken ben bir köşede 2 hurma ve bir şişe suyla oturdum. Ya insan dayanıyormuş yaaa dedim.

Rose14, mutlu olmalısın bence, bir de şunu unutma, birşeyin nasıl olacağına inanırsan o öyle olur, insanlar düşünceleriyle olayların akışını değiştirebilirler. Dua niyetine geçer diye bir söz var ya hani..Boşuna mı yaptım deme sakın. Mutlaka, sen farketmesen de faydasını görmüşsündür. Bedenimizdeki değişiklikleri tek takip etme yolumuz vücudumuzdan çıkanlar..İçeride neler oldu bilmiyorsun ki...

Tebrik ediyorum kendimizi. Hepinize teşekkürler.

rosecigim sanirim birkac gun once biseyler dusurmustun uzulme benden oda cikmadi ben uzuleyim canim

nere nerede neredeeeeeeeeeee ben nerde yanlnış yaptım
kızlar benden bişey çıkmadı böbrek taşımda hala yerinde sanırsam.annemde de yanı sonuç değişik bişey çıkmadı
bu arda akşam moral veren destekleyen herkeze çokk çok teekkür ederim iyiki vardınız 1 hafta boyunca
herkeze geçmiş olsun
bebiş için yapanlarında inşallah hayırlı evlat nasip etsin Alllah haberleri bekliyoz

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…