arkadaşlar önce kendimizi gayretimizden dolayı tebrik ediyorum, etrafımda başlayanların hepsi bıraktı ve tek başıma devam ettim, sizlerden cok cesaret aldım, ay ben yapamam, ay ben içemem diyenlere kulak tıkadım.
Rose14, sakın üzülme, bu güzel birşey senin sağlıklı olduğunu gösteriyor ki, zeytinyağının zararı olacağını düşünmeyesin sakın, benim dedem, babannem her gün bir çay bardağı içerler ne kolesterol var ne kilo, 90 yaşına giriyorlar gayet sağlıklı bir şekilde. Hatta dedemin annesi bile hayatta o da senelerdir zeytinyağı içer. 1 su bardağı zeytinyağından hiç bir şey olmaz anlayacağın. Ki, 1 hafta boyunca detoks yaptın, sebze suyu içtin, 1 gr hayvansal yağ almadın, bundan daha güzel ne olabilir, sakın ha pişman olmayasın.
İnsanın bir hafta bile bu şekilde sağlıklı yaşaması hem çok terbiye edici hem de rahatlık veren birşey değil mi arkadaşlar?Ben açıkçası cok şey öğrendim bu bir haftadan, Rose14, daha önceden gün boyunca aldığın hayvansal yağları hiç düşündün mü? Farketmediğimiz neler neler var arkadaşlar, midemizi çöplük gibi kullanıyoruz...O yüzden bu bir hafta yaptıklarınızdan sakın pişman olmayın..
Eveeet, gelelim bu sabaha. Malum olaydan sonra 3-4 adet yemyeşil taş düşürdüm arkadaşlar, böyle başparmak tırnağı büyüklüğünde, eğri büğrü, taştan daha yumuşak, ne olduğunu anlamadım. İyi mi acaba? Korktum, betim benzim attı tabii ki, zormuş. Bir de böyle hastalıklı gibi yaralı gibi ince ince dokular vardı...
Bundan sonra yeme içme alışkanlıklarını gözden geçirmeye karar verdim. ben herşeyimi evimde yapmaya çalışan bir insanım, ekmeğimi, reçelimi... Dışardan yemem mecbur kalmadıkça..Ama buna rağmen bu bir hafta yaşadığım şeylerden cok şey öğrendim. Özellikle dün cok zor geçti, yemekli bir toplantım vardı ve insanlar yemeklere saldırırken ben bir köşede 2 hurma ve bir şişe suyla oturdum. Ya insan dayanıyormuş yaaa dedim.
Rose14, mutlu olmalısın bence, bir de şunu unutma, birşeyin nasıl olacağına inanırsan o öyle olur, insanlar düşünceleriyle olayların akışını değiştirebilirler. Dua niyetine geçer diye bir söz var ya hani..Boşuna mı yaptım deme sakın. Mutlaka, sen farketmesen de faydasını görmüşsündür. Bedenimizdeki değişiklikleri tek takip etme yolumuz vücudumuzdan çıkanlar..İçeride neler oldu bilmiyorsun ki...
Tebrik ediyorum kendimizi. Hepinize teşekkürler.