Anti-Aging Hastalıklara şifa kozmik beden temizliği

Anti-Aging - Sağlıklı Yaşam ve Yaşlanma
rosecigim sanirim birkac gun once biseyler dusurmustun uzulme benden oda cikmadi ben uzuleyim canim

haklısın ausgul bende senin gibi bişey cıkmadı.
bide okadar dikkat ettim lavmanda da başrılıyım genelde. yasak bişey yemedim meyva sularımı içtim her şeyi vaktinde yaptım bi zeytinyağını güzelce içtim ama tutamadım işte elimde olan bişey degildi oda
sonuç gözüken bişey yok sivilceler yerinde taş yerinde
şimdi meyva sularını da içeçem son kez öğleden sonra bildiğimi okıycam sinirden yiycem ne canım istiyosa

inanamadıııııııııım.dün z.yağını içerken nerden yaptım bu nepiçim şey ya diyerek mide bulantıları ve baş ağrısı ile uyudum.sabahı iple çekiyodum.birer çay bardağı içebildim ben ancak.fazlası gitmedi.çıkaracaktı nerdeyse ama az önce gördüklerim beni çok şaşırttı.koca koca yeşil yelşil iltihaplar çıktı.taş desem değil ama biraz yumuşaktıda.sonra küçük küçük beyaz beyaş şeyler gördüm ve sonra kan geldi anlamadım bunu ama yinede o yeşil şeylerden çok şaşkın durumdayım.

bunlar nereden geldi anlamadım ama kanımda gezinen toksik maddeler olsa gerek.bide beş altı yıldır günde az adette olsa sigara içiyordum ondandır diye düşünüyorum.

ailemde genetik kanser var. bu gördüklerimden sonraki (keşke bir bardak içebilseydim)şunu anladım bunu yılda iki kez kesin yapmam gerekiyomuş.27 yıldır birikenler irili ufaklı yeşil iltihap parçaları olduğun gördükten sonra bu karara vardim.

son 2 gündür çok halsiz düştüm arada yemeklerden çatalın ucundan azıcıkta almıştım.bunada çok pişman oldum ama bu gördülklerimden sonra bir haftalık eziyete değdi.

kilo kaybıma gelince hiç olmadı.geçen hafta başladığım gün ne isem şimdi o kilodayım.bu kısmada üzüldüm aslında.

tek isteğim şu kabızlığımın geçmiş olması.bunuda zaman göstrecek.....................

kızlar üzülmeyin ya onca faydalı gıda nereye gitti sizin bilmediğiniz başka şeylere şifa olmuştur belki.ben mesela kasımda yaptıktan sonra hiçbişekilde hasta olmadım daha dirençli ve zinde hissediyorum kendimi bu bile yeter.

bu arada annem afedersiniz ama abartmıyorum 2 avuç bezelye gibi hatta daha sert bişeyler döktü kumlar balgamlar epey bi pislik vardı.

ya akşamki yağdan sonra o suyuda içesim yok.evet yağı çıkqramdım ama hala bulantı var bende.eğer sebze suyu içilmesi şartasa kalkıp sıkacam.nolur bişey söyleyin.

kızlar kahvaltı yapacakmısınız bugün annem kahvaltıda yapacak yemekte yiyecek.sebze suyunuda kahvaltının yanında içecek.
malesef bugünde var sebze suyu ama ben herzamankinin yarısı kadar sıkacağım.

Kızlar bende lavman yaptım bendende koyu yeşil renkte bir ikisi büyük diğerleri küçük küçük bir çok yeşil pislik çıktı.Ben çıkanları görebilmek için dün su haricinde bişiy içmedim.Sabah pancarı bile içmedim.Bunlar ne olabilir kızlar?Dün değil eveli akşam brokoli yimiştim ama dün hem sabah hem akşam lavman yaptım bilemiyorum sizce ne olabilir?

hayırlı sabahlar kızlar bende gece 12 den sonra çıkarrdım zaten yarım çaybardağı kalmıştı içememiştim.anlaşılar herkesten aynı yeşil şeylerden çıkmış.bendende öyle.inşallah faydasını görürüzz.daha içemicem galiba o sebze sularında içmesek olmazmı.bilgisi olan varmı?

ya ben sıktım500ml.ve inanırmısınız zorla içiyorum gitmiyo.1 haftadır hiç böyle olmamıştım.yağın etkisi hala devam ediyo.
ya peki gün içindede çıkarabilirmiyiz acaba o denilen pisliklerden.veya akşamda lavman yapayımmı.

ROSE lavmanı tam yapamadığını düşünüyorsan yarın sabah yine yapabilirsin ben sabah akşam yapmaktan korkarım snırım.

ROSE lavmanı tam yapamadığını düşünüyorsan yarın sabah yine yapabilirsin ben sabah akşam yapmaktan korkarım snırım.

yok canım lavmanı tam yaptım.hatta bugünkü hepsinden daha başarılıydı.çokta tuttum.sadece pislik çıkarmı acaba diye akşam yapmak isityodum ama.gündüz bişeyler yenileceği için akşam daha zor olur gibime geliyo.ben bugünde diğer günler gibi yiyip içicem.öğlen sebze haşnamış tabi.akşmada salata.ama yarın bidaha içiremez bana bu kimse bu karışımı.ama 6 ay sonra nasipse bidaha yapacm ben bu temizliği.kafamçokkarıştı

Brokoli oldugunu hiç sanmiyorum okuduysan brokoli yemeyenlerde yesil ne oldugu belirsiz bisiler cikartmislar ki bende vardi gecen sefer...

Hepinize gecmis olsun bisi cikmadi diyenlerde hiç uzulmesinler mutlaka birseyler temizlenmistir ki zaten burda en buyuk aman karacigeri temzilemekti...Sakin pisman olmayin goruceksiniz bir dahaki seferede yapacaksiniz bunun faydasini gordukten sonra... Hepinizi tebrik ediyorum...a.s. a.s.

habibe 02 beni dikkate alıp sağolasın mektup gibi bana ithafen yazı yazmışsın.bunun için teşekkür ederim de.beni yanlış anlamışsın.ben 1 haftadır yaptığım temizlikten hiç ama hiç pişman değilim.hatta eğer bi sakımcası olmasa nisanda bidaha yapmak istiyorum.çünkü en erken ben döktüm bazı pislikleri.salı gün çıkan et parçalarını gördükten sonra iyikide yapmışım dedim.hatta benden de sabh lavmandan sonra açık yeşil yuvarlak bişeyler düşüyodu.ama ben onları normal gaita diye yorumlamıştım.belki de onlarda içimdeki pisliklerdi.
sevgili habibe02 dediğim gibi sen beni yanlış anlamışsın.benim tek pişmanlığım akşamki içtiğim 1 sb z.yağı.içerken hiç zorlanmadım.sonrasında vet midem bulandı başım döndü ama çok şükür çıkarmadım.sabahta lavmanda bişey çıkmayınca .içitğim yağın bana kolestrol ve kilo olarak geri dönmesinden korktuğıum için pişmanlık duydum.benim yüksek kolestrol sorunum var çünkü.
yani iyikide yapmışım beden temizliğini.

O kadar yağa rağmen sabah resmen kabızdım. Katı halde ve zor çıktı. Aynen benden de sadece yeşil bir şeyler çıktı ve sanki kanda vardı. Korktum, limonun asidinden mide yada barsak kanaması geçiriyorum diye. Ayrıca, 1 kg. ancak farketmiş.

Valla sabah ben kahvaltımı yaptım. Zaten lavmanlarımda başarılı değildim. Başarıp başarmadığıma bebişim kendilinden gelirse karar vereceğim.

arkadaşlar herkese merhaba, ben de klozet kullanıyorum bu sabah ki lavmandan sonra suyun üzerinde irili ufaklı onlarca diyebileceğim maddeler gördüm. eldiven ile alıp baktığımda zümrüt gibi yemyeşil, şeffaf, sert maddeler olduğunu anladım. o kadar çoktu ki.hala inanamıyorum . bunlar ne ki diye.
üstelik bunlar görünenler çünkü taş ve kum vardıysa dibe akıp gitmiştir zaten görmek mümkün olmuyor klozette.
herkese Cenabı Allah tan şifalar diliyorum. Benim gibi bebek hasreti çekenler için de hepimize hayırlı sağlıklı imanlı evlat diliyorum .
Ayrıca başta Alsebe olmak üzere tecrübelerini paylaşan ve yardımcı olan herkesten Allah razı olsun.Hepinize çok teşekkürler.

Arkadaslar bendende sadece yosun cikti ama annemden resmen yesil su ve bisürü yaninda biseyler cikti ben annemle beraber ayni seyleri yedim. Birde maranki brokoli veya bezelye gibi yesil cikan seylerin TOKSIN oldugunu söylemis. Insallah arinmisizdir cümleten

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…