canım seni çok iyi anlıyorum bende senin gibiyim bende şimdi sıktım metve suyunu ama sadece tatlı elma ve havuç çünkü bu mideyle katlanamam pancar suyuna. gecem çok kötü geçti bi sağa bi sola döndüm midem hala bulanıyor takatim bitti en güzel yanı ben tuvalatimi süzgece yaptım 1 tane ssolucan 7 8 cm/ 3 tanade çok sert yeşil bişey . bol iktarda yeşil madde beyaz renkli bişeyler anlamadım yeşilliklerin posasımı ama din sabah suyu zencefil ve tarçın çayından başka bişey içmedim. önceki gün bile yeşillik yemedim.kızlar hepinize çok ama çok teşekkür ediyorum allah hepinizden razıolsun inanın bu sabah ve daha önceleri hepinize dua ettim. bebek isteyenler dualarım sizlerle allah hepinize nur topu gibi sağlıklı hayırlı evlatlar versin inşallah artık siteye eskisi kadr giremeyiz diye düşünüyorum ama ara sıra mesajlaşalım oh be bunuda başardık işte bu sizi seviyorum:teytey::hooray::dance::lepi:kaydirigubbakcemile3delikafaduldenGunaydin arkadaslar,bende biraz once tamamladim islemlerimi. su adini bile anmak istemedigim karisimi ictikten sonra gece olucem sandim.kanter icinde ve mide bulantisiyla uyandim ama bi turlu ayiptir solesi ugrassamda midemdekileri bosaltamadim.sonra bi sure uyuyamadim sabah olmicak gibi geldi inanin.uyuyakalmisim,sabah cok kotuydum midem icim bi garipti.
sonra lavmanimi yaptim cikan sonuclar cogumuzun kucuk saydam yesil ve siyah tanelerden birsuru ve iltahap gibi yemyesil sivi akti resmen.
ama suan cok halsizim.inanin ne meyve suyunu ne sikacak nede icecek mecalim kalmadi bugunde devam etmek istiodum tam olsun die ama sanirim ben sicak bi mercimek corbasi yapip icicem.
burda bizimle bilgi ve deneyimlerini paylasan butun arkadaslarimizdan Allah razi olsun.Birbirimize destek olduk ve simdi bitti cok sukur.artik bidahaki detoxa kadar kimseden ses cikmaz sanirim.Hayirli haberlerinizi alabilmek umidiyle arkadaslar.
günaydın arkadaşlar uzun bir geceden sonra yeni kalktım hatırlamak bile istemiyorum benden yeşil renkli bişeyler çıktı yagı unutabilirsem nisanda yeniden yapacagım bu gün kahvaltıya geçebilirmiyiz herkeze geçmiş olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?