Anti-Aging Hastalıklara şifa kozmik beden temizliği

Anti-Aging - Sağlıklı Yaşam ve Yaşlanma
melankoli ben bu sefer yapmadım canım memleketten annem yanıma geldi ona uyguladım.annemde epey bişeyler döktü karaciğer yağlanması mide ülseri vardı inşallh temizlenmiştir.ben nisan yada mayısta yapıcam inşallah.kasımda yaptığım için bişey kalmamıştır diye düşünüyordum ama senin söylediklerinden etkilendim kesin yapıcam.

bencede yap canım çünkü biz bir hafta yapıyoruz sonra görmemiş gibi yemeklere dalıyoruz içimizi yine mahvediyoruz ne kadar dikkat etcez desekte illaki kyemeği kaçırıyoruz,inş. nisan mayıstada bişe olmazsa yine yapıcam,beraberiz yine yani inş.kaydirigubbakcemile5şimdilik çıkıyorum dışarıda işlerim var akşama burda olucam inş. konuşuruz yine emoşcum,öpüldün

valla kim ne derse desin yarın dalacam yemeklere cokacimcoook... yada dalmasam daha iyi olur bu kadar emek verdik sabredelim birazkaydirigubbakcemile3

hepimizden hemen hemen ayni seyler dokulmus pek anormal bi durum yok sanirim ole metrelerce solucan haberi alamadik :çok üzgünüm:

ne olursa olsun icimizin temizlendigine inaniyorum.hic bisi yemeden o kadar cok pis sey cikmazdi yoksa..

bu arada herzaman kayitli kullanici arkadaslardan cok misafir arkadaslari goruorum yazilari okurken. Neden uye olup yorumlarini yazip,bilgi ve deneyimlerinden yararlandiklari insanlara (ki burda bicok arkadasimiz saolsunlar yapmayanlarda dahil buna hatta bize destek verdiler) tesekkur bile etmeden sessizce okur giderler anlayamiyorum..

ArkadaŞlar benım karnım yıne salı gÜnkÜ gıbı ŞıŞmeye ve aĞrımaya baŞladı.galıba yıne bıŞeyler gelecek.az sonra mısafırlerım gelecek kısır yapcam.bıkaÇ kaŞık yerım artık.nasıl olsa yavaŞ yavaŞ geÇılebılıyo.

kızlar lavmanı yaptım sabah. fazla tutamadım fakat yinede yeşil renkte mum gibi saydam yuvarlak birşeyler döküldü.hala ishal şeklinde devam ediyor.çok az kahvaltı ettim. bişey yemem artık canım istemiyor. yarın yine lavman yapacam.sabah ta yine pancar ve diğer sebzelerin suyunu içmiştim. sanırsam yarın yine çıkacak bişeyler . hepinize geçmiş olsun .durmak yok yola devam sağlık için:lepi:

bugun sabah karnım cok agrıdı o yuzden yarını bılemıyorum.hala da agrıyor.yarın pazar dınlenmekde ıstıyorum aslında.bugun yagsız ,bulgurlu yoğurt çorbası yaptım.azda ekmek aldım.nanelide .sol tarafıma ara ara sancı giriyor.acaba safra taşalrındanmı.düştümü yada düşemedimi acaba.neyse sıcak bi şeyler belki iyi gelir

ya benim karnım davul gibi oldu.ve arada ağrı giriyo.ıkınma refleksi oluyo ama bişey çıkmıyo.yoksa bişeylermipsatladı içerden.bişey yemediğim halde karnım şiş.

rose demek ki çıkmaya devam etcekler senin
benimde karnımda hafif bi sızı vardı ve o yeşil şeylerden tekrar çıkardım bayaa bi giderekte büyüyolar sanki :))
ben yemeğe geçtim sabah çorba içtim öğlende ekmek arası bişiler yaptım çok canım istiyodu günlerdir :)
ama çıkmaya devam ettiğini görünce keşke bugünde devam etseydim dedim

arkadaşlar ben akşmda lavman yapmayı düşünüyorum.yoksa karnım patlıycak.her ne varsa çıksın rahatlıyayım artık.az önce bende küçük paketlerden bi çubuk karaker yedim.1 haftadır hep tuzsuz yediğim içinmi ne canım hep tuzlu şeyler istiyo.

herkese geçmiş olsun
ben belime sauna belti takıp yudum yudum z.yağ ve limon karışımını içtim. biraz zor içtim ama sonradan pek rahatsız olmadım . 22-22.30 arası uyudum 4.30 da uyanıp kendimi tuvalete zor attım .
ishal şeklinde epey bir boşaltım oldu. halbuki cuma günü sadece sıvılarla durmuştum,çıkanın ne olduğunu anlayayım diye. misket büyüklüğünde katı bir parça vardı onu peçeteyle alıp inceledim. sizlerinde dediği gibi parlak yeşil, yağlı, haşlanmış nohut sertliğinde bir şeydi. yarım litrelik suyu barsaklarıma gönderdikten sonra boşalttıklarım içinde de benzer oluşumlar vardı. hemen arkasından tuvaletin taşı parlak yeşil iltihabik sıvılarla kaplandı. 1.5 litrelik suyu içime gönderip boşaltım yaptığımda ise su başta berrak bir şekilde dışarı çıkıyordu ama arkasından yaklaşık bir avuç dolusu yine yeşil renkli sümük benzeri -resmen sümük- bir şeyleri vücudumdan atmamı sağladı.fena halde baş dönmesi yaşadım. ben yine pancar suyumu içtim. bugün de sıvılarla durup yarın bir kez daha lavman yapacağım. işlemi yarın sonlandıracağım. bu kadar dayandım. bir gün daha dişimi sıkıp biraz daha iltihap dökebilirim diye umuyorum bakalım neler göreceğim. ben burada yazılanları okuduktan sonra özellikle de Alsebe'nin endişelerimi gidermesinden sonra karar verdim bunu yapmaya. Alsebe'ye ve diğer arkadaşlara çok teşekkür ederim. umarım bunu yapma amacımıza ulaştığımızı da görürüz.

slm arkadaslar bıraz ugraslardan sonra aranıza anca katılabıldım ama 1 haftadır sızı takıp edıyorum cunku bende esımle beraber yaptım bu temızlıgı sızlerdende cok destek aldım hepınıze cok tşkr edıyorum benım 1 hafta kolay gectı ama o yagı ıctıkten sonra gece hıc uyuyamadım cok sıkıntılı bı gece oldu sabahta lavmandan sonra yesıl sıyah bısıler cıktı cok sayıda sabah dayanamayıp kahvaltıda bıraz kepek ekmegı ve zeytın peynır yedım ama keske yemez olaydım sımdı cok rahatsız edıyo yanı cıkartmak ıstıyorum ama cıkartamıyorum tavsıyem hızlı yemege gecmeyın hepınıze acıl sıfalar dılıyorum:bbo:

bu arada ben o çıkan yeşil oluşumlarım kitleleşmiş iltihaplar olduğunu düşünüyorum. çünkü vücuttan atılamayan iltihapların kitle haline geldiğini duymuştum. hangi organımızdan kopup geldiler bilmeyi isterdim doğrusu.

selam arkadaşlar hepimize geçmiş olsun bendende bi avuç toksin denilen şeylerden çıktı hala agrı ve sancı var yarın lavma yaparmıyım bilmiyorum hepinize ayrı ayrı teşekkürler ALLAH gönlünüzdeki bütün güzellikleri versin ALLAHA emanet olun iyiki varsınız

arkadaslar herkes bugun ne yedigini ve aksama ne yiyecegini yazabilirmi lutfen?

ben bugun patates salatasi yaptim az soganla limon ve cok az zeytinyagiyla..

ben saat 2 gıbı yogurtlu makarna yedım cunku canım cok cekmıstıcokacimcoook aksamada mercımek corbası ve karısık salata yapıcam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…